Hei divas !!!!

Det er vintertid og jeg elsker absolutt det! Den kalde vinden, varm svak sol og yummy vinter-eksklusiv mat - så fristende. For ikke å nevne de sexy dristige klærne vi kommer til å bære og flaunt vår andre side i lag med ull, pels og skinn, men det er en advarsel - tørr hud! Jeg vet ikke om andre, men jeg forkaster absolutt tørr hud og går til en hvilken som helst lengde for å holde den smidig og fuktig. Jeg liker ikke fettete, tøffe lag på huden min, men fuktighet det nok for å holde huden min hydrert i tørt vær. For min vinter hudpleie regime, kjøpte jeg to Victoria's Secret moisturizers og nedenfor er gjennomgang av en av de to.

Produktbeskrivelse:

Flørt med den lyse friskheten av kirsebær orkidé og liljeblomst. Repeterende avokado, søte mandeloljer og fuktighetsgivende honning gir rik, 24-timers fuktighet.

ingredienser:

Pris:

$ 14 for 200 ml.

Jeg tar på seg Victoria's Secret Total Attraction Ultra-Moisturizing Hand and Body Cream:

Oh det lukter guddommelig! Jeg elsker absolutt blomsterduften. Kremet er ikke veldig rennende, derfor må man massere en stund slik at den blir fullstendig absorbert i huden. Når den er absorbert, gir den fuktighet i en anstendig tid. Man kan oppnå langvarig duft hvis den brukes med kroppståke fra samme område, eller man kan blande og matche forskjellige smaker og tilpasse sin egen duft.

For normal til fet hud er det svært liten mengde påkrevd, ert-størrelse er nok for hver arm. Tørr hud folk vil kanskje lagre det videre til ønsket fuktighet oppnås.

En gang i butikken mister jeg bokstavelig talt det hver gang fordi det er så mange dufter å velge mellom, og etter flere prøveeksempler gir mine lyktige sanser bokstavelig talt opp, men til nå har Victoria's Secret dufter ikke skuffet meg.

Fordeler med Victoria's Secret Total Attraction Ultra-fuktighetsgivende hånd- og kroppskrem:

  • Veldig attraktiv, slank tube emballasje.
  • Fin, floral duft.
  • Ikke fettete og klebrig.
  • Føler ikke tungt.
  • Litt går langt.
  • Rimelig priset forutsatt at det er Victoria's Secret.

Ulemper med Victoria's Secret Total Attraction Ultra-fuktighetsgivende hånd- og kroppskrem:

  • Krever litt massasje for å bli fullstendig absorbert i huden.
  • Tilgjengelighet kan være et problem for noen.
  • Tydeligvis forblir det ikke i 24 timer.

Ville jeg tilbakekjøp Victoria's Secret Total Attraction Ultra-Moisturizing Hand and Body Cream?

Ja, men jeg kan også prøve andre dufter.

IMBB Rating:

4.5/5

Victoria's Secret Total Attraction Fragrance Mist Victoria's Secret Slike Flirt Mist Victoria's Secret Sensual Blush Fragrance Mist Victoria's Secret Hello Darling Body Mist Victoria's Secret Angel Fragrance Mist Victoria's Secret Love Stave Fragrance Mist Victoria's Secret Aqua Kiss Fragrance Mist Olay Total Effects Anti Aging Serum Chanel Plum Attraction Joues Contraste Blush Maybelline Color Whisper Lip Color - Rose of Attraction Victoria's Secret Sheer Love Ultra fuktighetsgivende hånd og kroppskrem Marks and Spencer Fresh Aloe Vera Fuktighetsgivende Hånd og Kropp Lotion Crabtree & Evelyn "Evelyn Rose" Ultra-Moisturizing Hand Therapy

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: