Hallo til alle,

Dette er igjen en av produktene jeg har kjøpt i løpet av 50% avslaget. Det er et kjøpesenter i nærheten av huset mitt, og jeg går så ofte, at sikkerhetsgutta i kjøpesenteret gjenkjenner meg. Selvfølgelig går jeg dit for å se på filmer også, og også for å få min favoritt dessert.

Påstander:

Denne lette body lotion har en forfriskende, fruktig grønn duft. Lett hydrerer huden, slik at den blir myk og glatt. • Lett og lett absorbert • Blader huden myk og glatt • Best for alle hudtyper

Kjerneverdiene for kroppsbutikker kjører sin eksistens. De inkluderer: Mot dyretesting, Støtte Fellesskapets Fair Trade, Aktiver selvtillit, forsvare menneskerettigheter og beskyttelse av planeten. Med disse banebrytende verdiene som har vært i stand til å oppnå de beste ingrediensene fra hele verden for å produsere sine skjønnhetsprodukter. Kroppsbutikken står i dag som et eksklusivt naturlig skjønnhetsområde som lover de beste naturlige produktene for å holde huden og håret naturlig vakkert.

Pris: Rs. 400 for 200 ml

Min erfaring med kroppshandelen Apple Blossom Body Lotion:

Vintre bringer hard tid på huden, selv om det ikke er for kaldt i Bangalore, liker huden ikke det for mye. Jeg lurer på hva huden er woes jentene i nord ville gå gjennom. Så jeg plukket opp apple blossom dusjgelen (anmeldt her) og bare å være grådig på 50% rabatt, jeg plukket opp lotion også. Blandingen er ikke tykk eller rennende. Konsistens-vis, det er ganske anstendig og tekstur er anstendig kremaktig og absorberer raskt. Det lukter friske, veldig grønne eple fruktige-typer, som jeg liker.

Etter noen få minutter sjekket jeg armene mine hvis duften forblir; Jeg måtte bokstavelig talt ta dype pusten for å få det minste hint om hva jeg har på seg. Silage er ganske lavt. Duften er definitivt mindre fruktig enn dusjen. Når det gjelder fuktighetsgivende, er det en av de verste lotionene jeg noensinne har brukt (fortsatt bedre enn Enliven). Jeg kjøpte denne forrige uke, og jeg kan se mindre enn 1/3 er igjen i containeren. Jeg må bokstavelig talt ta en stor del av produktet for å komme seg bort fra tørrheten på huden. Min hud er fuktig i mindre enn 5 timer, kløen og tørrheten starter etter det. Så jeg begynte å bruke litt badolje under dusjen, så bruk denne lotionen for å holde tørrheten i sjakk. Men hvis jeg betaler Rs. 795 (hvis ikke kjøpt på rabatt) Jeg forventer at lotionen skal gjøre jobben sin i stedet for å ha fuktighetsdeksel fra et annet produkt.

Jeg brukte dette etter bruk av epleblomst dusjgel og gelen gjør en bedre jobb for å holde tørrheten unna. Jeg lurer på hva som skjedde i The Body Shop R & D-avdelingen da de kom ut med dette. For meg handler merket om gode produkter, spesielt i bad og kroppspleie. For meg er dette det verste produktet fra dette merket som jeg har brukt. Samlet ingen fuktighetsgivende, huden er ikke igjen myk og smidig!

Mine liker om Kropps Shop Apple Blossom Body Lotion:

• Lukter frisk og eple fruktig.

Misliker jeg om Kropps Shop Apple Blossom Body Lotion:

• Leverer ikke hva det hevder. • Veldig dårlig fuktighetsgivende. • Får ikke huden myk eller smidig. • Hud føles tørr i løpet av få timer med påføring.

Vil jeg anbefale The Body Shop Apple Blossom Body Lotion?

Hopp over dette selv etter rabatt. Du kan få mye bedre kremer i Rs. 400 / -

Ville jeg kjøpe kjøpesenteret Apple Body Blossom Body Lotion på nytt?

Nei!

IMBB Rating:

1/5

Jeg vil gjerne takke Neha Ji for å holde meg motivert for å skrive artikler bedre med hver enkelt anmeldelse 🙂

Takk for at du leser!

Kroppen Butikk Moringa Kroppsmørk Kroppshandelen Kakaosmør Hånd og Kropp Lotion Lush Vanilla Dee-lite vs Body Shop Vanilla Body Lotion Kroppshandelen Sweet Citron Body Whip Kroppshandelen Olive Body Butter The Body Shop Shea Butter Dusj Lakme Strawberry Facewash, Body Shop Strawberry Body Puree Body Lotion, Strawberry Bath og Shower Gel The Body Shop Dreams Ubegrenset samling Kropps butikken - Vitamin E fuktighetssoljon SPF 15 Cranberry Shimmer Lotion - The Body Shop Strawberry Body Butter, Raspberry Body Scrub, Clinique Anti Blemish The Body Shop Seaweed Mattifying Day Cream The Body Shop Tea Tree Blemish Fade Night Lotion The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 25 2020