Hei kjære,

Hvordan går det med deg? Vintrene fading hver dag, og jeg liker absolutt ikke det. Det er min mest elskede årstid, og jeg liker bare å kose under mitt teppe og se på filmer! Aww, jeg kommer til å savne alt det siden jeg ser at den lyse solen snart kommer ut av skallet. Jeg hadde på seg dette antrekket et par uker siden og endelig tenkt på å legge det fordi jeg egentlig ikke ønsket å legge inn dette i løpet av sommeren.

Jeg dro til en middag med min familie og min søteste naboer. Jeg tenkte på å ha på seg dette antrekket, siden det var nattetid, og det skulle bli frysende kaldt, i det minste for meg. I tillegg hadde vi også planlagt å ta en kort tur til vår internasjonale flyplass, så du vet at jeg var i humør for å ha på seg de tunge jakkene!

Jeg hadde min nyvalgte aprikosfargede koselige jakke. Den har en myk hvit indre festet til den, slik at det bidro til å gi et perfekt utseende. Vi kunne stramme den opp fra imperiumlinjen, slik at det ville gi en perfekt form til kroppen. Jeg bestemte meg for å sette på enkle, svarte monterte senker med dette, siden jeg ville at overjakken skulle være attraksjonen. Jeg kastet på noen hvite hæler og bære en houndstooth-trykkpose, som er en veldig trendig utgave i dag. Jeg hadde et bling kjede, som har "love juicy" skrevet på den, og dette er en av mine dyrebare kjøp fra Dubai.

For sminke jeg brukte: Maybelline clearglow bb krem, Maybelline clearglow presset talk pulver, Maybelline frekk glød rødme i fersk korall, Lotus fargespark kajal og lip liner i rød blush for en pop av farge.

Håper du likte min vinter OOTD og ønsker deg alle lykke til de kommende somrene. 🙂

Outfit Detaljer: Jakke: Bangkok Jeans: Bandra forbinder vei Hæl: Dubai Halskjede: Juicy couture, Dubai Veske: Bangkok

Dagens antrekk: Vinterutstyr Dagens antrekk: Varm kjørt Winter Wardrobe Essentials Dagens antrekk: Rød pelsjakke og Suede støvler Dagens antrekk: Vinter uniform 15 Hot Fashion and Beauty Trender til Sport Disse Vintrene Dagens antrekk: Hot Red Bukser og Black Heels Dagens antrekk: Kjole med genser Dagens antrekk: Semiformaler for arbeid 8 måter å Sport en Celebrity Airport Style Dagens antrekk: Denim Overalls og White Beanie Dagens antrekk: Grå topp og støvler

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: