Hei der elsket!

I dag gir jeg deg en gjennomgang av Shiseido Perfect Whip Cleansing skum. Det er billig og kan lett bli funnet i et apotek i Japan. Min venn ville at jeg skulle få dette produktet til henne herfra, så jeg plukket en opp for meg selv. Jeg var nysgjerrig på å finne ut hvordan dette ville gå på min kombinasjonshud. La oss ta en titt:

Produktbeskrivelse:

Denne rengjøringen skaper mykt og rikt skum som fungerer som en "pute" for å beskytte huden mot hard rensende bevegelse. I mellomtiden trengs det inn i porene for å rense urenheter og overflødig sebum. Huden blir ren, myk og hydrert. For alle hudtyper (unntatt ultrafølsom hud).

ingredienser:

Pris:

¥ 648 for 120 gm.

Min erfaring med Shiseido Perfect Whip Facial Foam:

Vanligvis er rensing det viktigste og mest grunnleggende hudpleie trinn av alle. Spesielt mer så hvis du bruker sminke. Dette produktet er laget i troen på at skum er det beste ved å ta ut gunk og smuss fra huden. Jeg hadde vært på jakt etter et ansiktsvask som ikke ville tørke ut huden min, eller la meg være ubehagelig fet og dette er den perfekte for meg. Det anbefales å bruke et skummende nett med dette produktet, men jeg bruker det ikke på den måten.

Det tar ikke av all sminke, så du må bruke dette etter bruk av sminkefjerner. Du trenger en veldig liten mengde å skumpe opp. Det har en veldig mild duft for det, noe som ikke plager meg fordi det er praktisk talt uoppdagelig (selv om det var sterkt duftende, ville jeg fortsatt bruke det).

Jeg har brukt dette i ca 3 måneder nå, og røret er nesten tomt som du kan se. Til tider, når jeg føler meg ekstremt lat eller sliten, sniker jeg bare den mellom fingrene en gang og vasker ansiktet mitt. Denne ansiktsvask gjør at huden min blir veldig oppdatert og ren. Dette har gjort huden min mykere. Det irriterer ikke huden min og brøt meg ikke ut. Jeg har brukt den til reise også, og jeg hadde ingen problemer med emballasjen. Jeg føler at dette gir huden min dypere ren enn andre ansiktsvask jeg har brukt før. Den gode tingen om dette er at du trenger bare et lite beløp hver gang, slik at du ender med å bruke mindre produkt. Dette gjør det enda mer økonomisk og så holder røret en god 3-4 måneder, selv om den brukes hver dag.

Den riktige måten å bruke dette produktet på er å begynne med ca 2 cm mengde og begynne å skumme det, og legge litt dråper vann litt etter litt for å bygge opp skummet. Bruk skummet til å fjerne smuss og skyll av med vann.

Fordeler med Shiseido Perfect Whip Facial Foam:

  • Veldig billig.
  • Skum lett.
  • Trenger bare en liten mengde hver gang.
  • Hud føles rent og jevnt.
  • Tørker ikke ut huden.

Cons av Shiseido Perfekt Whip Facial Skum:

  • Må jobbe for å få skummet.

IMBB Rating:

4.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe Shiseido Perfect Whip Facial Foam?

Definitivt ja, jeg anbefaler det.

Shiseido Perfect Refining Foundation Shiseido White Lucent Brightening Fuktighetsgivende Emulsjon Shiseido White Lucent Intensive Spot Targeting Serum + Shiseido Advanced Hydro-Liquid Compact Shiseido Natural Finish Cream Concealer L'Oreal Paris Hvit Perfekt Renset og Lysende Milky Skum L'Oreal Paris Pearl Perfekt Ansiktsskum L'Oreal Paris Perfekt Clean Foaming Cream + CleanPad Nivea Visage Whitening Cleansing Foam Body Shop Shea Whip Body Lotion Frodig Du Snap The Whip Body Butter Patanjali Activated Carbon Facial Foam Yardley English Rose Deep Cleansing Luksuriøs ansiktsskum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 13 2020