Hei IMBBians,

Bollywood skuespillerinner er kjent for å ha varierte utseende med hensyn til ansiktsfunksjoner, hårlengde, hudtone og kroppsbygning. Høydene til disse skuespillerne varierer også over filmindustrien. Å vite høydene til disse Bollywood skjønnhetene, alt fra høyeste til korteste, fortsett å lese.

1. Deepika Padukone

Det er ingen overraskelse at Deepika er en av de høyeste skuespillerne i den indiske filmindustrien. Hun har tidligere jobbet som en modell, men laget senere debut i filmer med Shah Rukh Khan i Om Shanti Om. Hun har en høyde på 5 fot og 9 tommer. Utråpt som en av de mest talentfulle skuespilleriene i India, har hun stjernespillet i mange episke filmer av Sanjay Leela Bhansali. Hun har også begynt å vurdere roller i Hollywood og har allerede handlet sammen med den berømte skuespilleren Vin Diesel.

2. Kriti Sanon

Nybegynner Kriti Sanon er kjent for å ha en høy og liten figur. Hun gjorde nylig debut motsatt Tiger Shroff i filmen Heropanti. Hun regnes som en av morgendagens største stjerner. Hun har samme høyde som Deepika på 5 fot og 9 tommer.

3. Anushka Sharma

Anushka Sharma står høyt på 5 fot og 9 tommer. Hun er kjent for å spille boblende og dristige personligheter i Bollywood-filmer. Som Deepika, er hun en tidligere modell, og også debutert med Shah Rukh Khan i filmen Rab Ne Bana Di Jodi. Siden da har hun stjernespillet i mange hitfilmer.

4. Katrina Kaif

Katrina har en ettertraktet kroppsbygning, og hennes siste vekttap har holdt sin petite og høye figur i rampelyset. Hun står høy på 5 fot og 8,5 tommer. Hun stjerner ofte motsatt skuespiller og tidligere beau Salman Khan. Hun er kjent for sin naturlige skjønnhet og eksepsjonelle dansopptredener og tall i filmer. Hun er halv-indisk og halv britisk.

5. Sonam Kapoor

Sonam Kapoor er datter av skuespilleren Anil Kapoor og er kjent for å spille fashionistas i filmer. Hun er 5 fot og 8 tommer høy. Hun debuterte motsatt Ranbir Kapoor i filmen regissert av Sanjay Leela Bhansali, Saawariya.

6. Sonakshi Sinha

Denne lange skjønnheten ser helt fantastisk ut i en sari. Sonakshi er datteren til skuespilleren Shatrugan Sinha. Hun står høy på 5 fot og 8 tommer. Hun kom inn i Bollywood med filmen Dabangg med sin motsetning til Salman Khan.

7. Priyanka Chopra

Hun er kjent som et globalt ikon som har handlet i både Bollywood og Hollywood-filmer. Hun tok også hjemstedet til Miss World. Hun er 5 fot og 7,5 tommer høy. Stjerne er etter hvert dating Nick Jonas, et tidligere bandmedlem i Jonas Brothers.

8. Aishwarya Rai

En annen tidligere Miss World, Aishwarya, regnes som en av de vakreste kvinnene på jorden. Fra en ung alder begynte hun sin karriere som skuespillerinne i Bollywood etter å ha vunnet den ettertraktede tittelen. Hun står høy på 5 meter og 7 inches. Aishwarya er kjent som en av de tidligste bollywoodskuespillerinneene som har jobbet i Hollywood-filmer.

9. Kareena Kapoor

Kareena Kapoor anses å være en av Bollywoods beste skuespillerinner. Hun har spilt ulike roller i filmer fra Mission Kashmir til Tre Idioter. Hun har blitt kritisk anerkjent for sine roller i filmer som Jab We Met og Udta Punjab. Skuespilleren står høy på 5 fot og 5 tommer. Hun er gift med skuespilleren Saif Ali Khan og har en sønn som heter Taimur med ham.

10. Shraddha Kapoor

Denne søte skuespillerinne hadde sin første gjennombruddssrolle som en jente ved siden av Aditya Roy Kapur. Hun er datter av skuespilleren Shakti Kapoor. Skuespilleren er 5 fot og 4 tommer høy. Hun er også kjent for sitt sang talent.

11. Alia Bhatt

Hun kan være den korteste i denne listen, men Alia er ikke mindre en skuespiller enn hennes samtidige. Hun startet sin karriere i Bollywood med filmen Student of the Year, med hovedrolle motsatt Varun Dhawan og Siddharth Malhotra. Hun er datter av filmregissør Mahesh Bhatt. Hun har gitt fremragende forestillinger i filmer som Highway og Udta Punjab. Hun er 5 fot og 3 tommer høy.

Merk: Bilder er hentet fra Google.

Tårnskjønnhet av Bollywood Bollywood plast skjønnheter 8 Bollywood-skuespillerinner som har gjennomgått plastikkirurgi Topp 10 bollywood og Hollywood plastikkirurgi katastrofer Topp 5 Youtube-videoer på Bollywood Celebrities Without Makeup Tips for små kvinner å se høyere Hvordan redusere vekt og øke høyde 7 kosttilskudd for økende høyde 8 Prøvede og testede måter å øke høyde etter fylte 20 år Hvordan å øke høyden naturlig

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: