av Soniica B.

Hei Fellas,

Hva er sizzling? I dag er det produktet jeg velger å se på, Sannhet Calvin Klein Body Lotion, som er min favoritt kroppskrem. Denne lotion lukter himmelsk og er den eneste kroppsrøret jeg har med en så behagelig lukt. Før dette brukte jeg vaselin kakao smør lotion, men jeg hatet det er fettete tekstur og overveldende kakao lukt, yecks! Selv om det var veldig fuktighetsgivende lotion. Konsistensen var veldig tykk, noe som tok litt lenger tid for å bli absorbert i huden.

Produktbeskrivelse:

Sannheten Calvin Klein Body Lotion / lait pour le corps er formulert for å gi super jevn hud. Friser huden med absolutt hydrering. Absorberende og ikke-klebrig fuktighet etterlater huden følsom og sunn.

Mengde:

100 ml / 3,4 FL OZ

ingredienser:

Ikke nevnt

Pris:

Vet ikke

Jeg tar på sannhet av Calvin Klein Body Lotion:

Jeg fikk dette produktet en og en halv måned siden, og til dato har jeg ferdig med det. Jeg føler meg så dårlig, som det ikke er tilgjengelig i India.

Emballasje: Dette produktet kommer i vakker emballasje, jeg elsker det virkelig. Det er en rektangulær gjennomsiktig hvit flaske med plast med et flip-top lokk. Lokket forsegler flasken ganske bra, det er ingen rot med den. Som jeg sa det er bra på det er emballasje derfor er det reisevennlig. Som det er gjennomsiktig, er produktet merkbart. Jeg kan vite hvor mye produkt jeg har brukt og hvor mye er igjen.

Tekstur: Snakker om tekstur av lotion, det er ikke tykk, det er heller ikke rennende; akkurat akkurat som en kropps lotion skal være. Kremet er hvitt i farge og etterlater ikke noe hvitt kastet bak. Den har en veldig jevn fløyelsaktig tekstur som lett blir absorbert i huden. Leaving huden super glatt og silkeaktig. Det gir ingen klissete, oljeaktig eller fettete følelser og bryter ikke ut huden min. Det er veldig fuktighetsgivende og hydrerer huden veldig bra. Det lindrer også tørr og irritert hud.

Fragrance and Staying Power: Jeg elsker absolutt den himmelske duften av dette produktet. Produktet har en veldig forfriskende duft, som ikke er fruktig eller sitrus; og forblir ganske lang tid. Det er lukt er så sjarmerende, jeg trenger ikke å sette på for mye spritzer. Jeg bruker til å bruke den på armene og bena, som ga en veldig forfriskende lukt hele dagen. Kommer til det er oppholdsstyrke, produktet har et veldig godt opphold, som varer i 3-4 timer; inntil du vasker den av.

Proffers of Sanity Calvin Klein Kropp Lotion:

 • Ganske innpakning.
 • Fuktar huden.
 • Veldig fuktighetsgivende.
 • Lukter guddommelig. 😀
 • Reise vennlig.
 • Absorberer godt inn i huden.
 • Ikke klissete.
 • Ikke forårsaker break outs.
 • God oppholdsstyrke.

Cons of Truth Calvin Klein Kropp Lotion:

 • Tilgjengelighet i India.
 • Ingen SPF.

Ville jeg kjøpe tilbake sannheten Calvin Klein Body Lotion?

Selvfølgelig ja, uten tvil.

IMBB Rating:

5/5

Til neste gang, tudler, xoxo

Calvin Klein Down Town Dusj Gel Review Esprit Connect Nourishing Body Lotion For Her gjennomgang Calvin Klein CK En sjokk for hennes parfyme gjennomgang Calvin Klein Facial Scrub med Jojoba - Anmeldelse Calvin Klein Euphoria Eau De Parfum gjennomgang Calvin Klein Subliminal Renhet Loose Powder Review Calvin Klein Obsession Eau De Toilette Review Victoria's Secret Love Spell Midnight Hydrating Body Lotion Review Best Lightening og Whitening Body Lotions tilgjengelig i India Lush Sacred Truth Face Mask Review Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: