Hei vakre divas,

I dag skal jeg vurdere en øyeskygge jeg kjøpte, la oss si for lenge siden, men fanget min fancy i dag, og jeg var som - "hvorfor ikke?" Tross alt er gammelt gull eller heller diamant i dette tilfellet Ikke bruk det ofte, bortsett fra når jeg går ut til fester (nattfester spesielt) siden en åpenbar glitring for en daglig utseende er litt over toppen ifølge meg. Fortsett å lese videre for å vite min personlige erfaring med denne øyeskyggen.

Produktbeskrivelse:

 • Musserende finish og luksuriøs tekstur.
 • Rike, raffinerte pigmenter og fløyelsete glatte teksturer.
 • Glir på glatt, blander uten problemer.
 • Hjelper med å definere og aksentere øyne.

Pris:

$ 3,99 for 0,8 gm.

Min ta på revlon luksuriøs farge diamant lyst natt himmel øyenskygge:

Personlig fant jeg ikke emballasjen veldig attraktiv, men det tjener formålet, så hvorfor plager. Det har også et gjennomsiktig deksel som gjør det enklere å velge ønsket nyanse. Som en ettertanke er det også en børste, men det er veldig ubrukelig siden det gjør hele prosessen veldig vanskelig og litt smertefull siden skyggenes tekstur er litt grusom.

Det er en veldig dårlig kjøp for noen som prøver å bruke den som vanlig pulver skygge fordi den har mye faller ut, har grusete tekstur og er svært vanskelig å blande. Hvis det brukes solo, vil produktet forsvinne snart nok og vil etterlate et svakt spor av glitter bak.

Det kan imidlertid vise seg å være et godt kjøp hvis man vet hvordan man bruker den. Ikke bruk det direkte på nakent lokket, spred en kremaktig øyenskygge på lokket og klapp deretter dette produktet på toppen for å få en skinnende finish. Pass på at ingen glitter faller på ansiktet, fordi det blir vanskelig å bli kvitt alt som løs glitter og våt applikasjon vil ytterligere sørge for at det ikke er noe forsøk på glitter.

Når denne kjedelige applikasjonsoppgaven er over, oppnår man en fin glitrende øyekikk som er perfekt for en utkvikk, og dette sultry utseende forblir intakt i en betydelig mengde tid.

Samlet sett er det en god mono øyeskygge og er et must-buy for alle som fester hardt eller bare elsker å rocke dristig skinnende utseende. For hva det er verdt, er slutten å dø for !!!

Pros av Revlon Luksuriøs Farge Diamant Lust Natt Himmel Øyenskygge:

 • Veldig attraktiv farge.
 • Skinnende tekstur, ideell for utseende på natten.
 • God oppholdsstyrke hvis den brukes med krembasen.
 • Massevis av morsomme nyanser å velge mellom.
 • Kan brukes tørt eller vått.

Cons of Revlon Luksuriøs Farge Diamond Lust Natt Himmel Øyenskygge:

 • Kan ikke brukes solo.
 • Løs glitter faller på ansiktet.

Ville jeg tilbakekjøpe Revlon Luksuriøs Farge Diamond Lust Night Sky Eyeshadow?

Nei, fordi det ville vare meg lenge, men jeg ville definitivt prøve andre nyanser og anbefale andre å kjøpe den.

IMBB Rating:

4/5

5 Revlon Luksuriøse Farge Diamond Lust Eyeshadow Photos, Stikkord Revlon Diamond Lust Eyeshadow - Celestial Silver Revlon Diamond Lust Eyeshadow - 105 Plum Galaxy Revlon Diamond Lust Eyeshadow - Neptune Star Revlon Expressionists av Gucci Westman Lip Palette Photos, fargeprøver Maybelline Diamond Glow Eyeshadow Quad-Wine Pink Elegant sminke Eau La La Liners - Moulin Rouge og Red Sky Night NYX Eye / Eyebrow Pencil - Sky Shimmer NARS Night Clubbing Eyeshadow L'oreal Infalliable Eyeshadow All Night Blue Ulta Girls Night Out Eyeshadow Quad Lakme Absolute Baked Eyeshadows-Night Desire

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: