Helooo mine flotte IMBB venner !!

Håper du gals nyter virkelig nyttår med alle de vakre severdighetene, lydene, lysene og festene.

Så, jeg trodde jeg kunne bare kaste i noen gode karma for godt mål 😉 pun helt tiltenkt! Jeg har kommet i dag med gjennomgang av en annen fabelaktig øye blyant av Zoeva. Produktet heter Zoeva Graphic Eyes + Good Karma Eye Pencil. La oss se hvordan denne fares.

Pris:

INR 472 for 1,2 gm.

Påstander:

Få nydelige utsagnsøyner med denne ultralette og vanntette øyenliner som er en havfruegrønn med gullfarget fint glitter. Graphic Eyes + -samlingen kombinerer glattheten av en flytende liner med enkel bruk av en tradisjonell penn uten å gå på kompromiss med kvalitet eller sminke resultat.

De kraftige pigmenterte liners er fri for duft og parabener. Når de er tørre, er de designet for å gi deg en super lang slitasje og vanntett overflate - uansett hvor travelt dagen din er. Dykke inn i et bredt spekter av må ha nyanser som gir ekte, rik og intens farge. Dermatologisk godkjent. Fri for parabener og formaldehyd.

Min erfaring med Zoeva Good Karma Graphic Eyes +:

Åh, det er virkelig "god karma" å ha denne fantastiske, fantastiske og alle de gode tingene øye blyant! Som alle Zoeva blyanter har dette også en myk smøraktig konsistens. Men denne skyggen går spesielt utover alle andre i sin mykhet. Det har nesten en flytende følelse for det, og det er dermed lettest å blande med ... igjen bare i 40 sekunder etter påføring. Etter denne tiden blir det satt og forblir satt til det tidspunktet det fjernes med en sminkefjerner.

Nå fortjener denne skyggen spesiell omtale. Tenk deg frodige, friske regnbyger i en skog ... nå hold det som base. Til denne smaragdgrønn legger du til en sjenerøs dusj med fint gull sølv gnist ... så fint at det nesten blir glans. Dette er akkurat hvordan jeg ville beskrive denne nyansen. Det er helt nydelig! Jeg føler at det er en veldig glamorøs nyanse og ville fungere vakkert spesielt med indisk slitasje.

Pennen glir jevnt og du kan ikke føle glitterpartiklene i det hele tatt. Jeg føler at disse øye blyanter er fremragende både kvalitet klok, pigmentering klok og payoff klok ... og holde strøm IMHO er helt uten sidestykke.

Utover verdi for pengene, virkelig!

Fordeler med Zoeva Good Karma Graphic Eyes +:

• Nydelig nyanse med en smaragdgrønn base med gullglitter. • Det er ingen glitterfall. • Glitterpartiklene er myke. • Intensivt pigmentert. • Stor fargeutbetaling. • Setter og smusser ikke i det hele tatt. • Optalomologisk testet. • Fritt fra formaldehyd.

Cons av Zoeva Good Karma Graphic Eyes +:

• Kan ikke tenke på noen!

IMBB Rating:

5/5

Endelig dom:

Det er en fantastisk øye blyant og en må ha grønt for etnisk bruk. Jeg vil anbefale denne og tilbakekjøp når det kommer over!

Zoeva Graphic Eyes + Mr. Marvelous Zoeva Rose Golden Luxury Brush Set Zoeva Graphic Eyes + Blue Lotus Sally Hansen 409 Bra til drue Komplett salongmanikyr MAC Pro Longwear Lip Creme - så veldig bra Lush Karma Gorilla Solid Parfyme Lush Karma Kream Hånd og Kropp Lotion 7 Eyeliner Pencils Jeg elsker disse dagene Colorbar jeg glir øye blyant

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: