Hei venner,

For noen måneder siden hadde jeg hentet et hårsmør fra Body Shop, og her er min anmeldelse på Body Shop Rainforest Radiance Hair smør for farget hår.

Håret mitt er ekstremt tørt og blir svært uhåndterlig etter hårvask. Hårbalsam er noe som jeg aldri kan hoppe over i min rutine. Jeg har fargebehandlet hår, som allerede har gjort det veldig sprøtt, og hver gang jeg bruker balsam og serums i håret, føler jeg meg skyldig i de kjemikaliene jeg holder på på håret mitt. Da jeg så at Body Shop hadde hårsmør spesielt for farget hår, tok jeg det opp.

Hårsmør var et nytt konsept for meg, da jeg ikke var sikker på om det liknet kroppssmør eller hvordan man brukte det. Men på linjen fant jeg at det var noe som virker bedre enn hårbalsam, men med mindre messiness som involverer hårmask. Så, la oss se om produktet er en hit eller en glipp?

Kroppsbutikk Rainforest Radiance Hair Butter For Colored Hair Emballasje:

Hårsmørret kommer i en lysegrønn, bredmunnet plastrør. Ja, vi må dyppe fingrene for å få håret smør ut, men det er en liten glitch. Håret smult lukter fantastisk, som en bukett med blomster og veldig frisk. Det ser ut som pisket krem ​​med samme lys tekstur og farge. Jeg fant hårsmørret veldig lett å påføre på hårstrenger.

Dette hårsmør er spesielt for fargebehandlet hår. Det kommer også i et reisestørrelsesalternativ, som er en mindre versjon av karet, selv om dette karet også lett kan bæres hvis du reiser. Body Shop har også en annen versjon av hårsmør under fuktighetsområdet serien som ble vurdert av Rati her.

Pris:

6,7 oz (190 g eller 200 ml) badekar er priset til $ 14.

Produktbeskrivelse:

Hvordan å bruke:

Min erfaring med kroppshandelen Rainforest Radiance Hair Butter:

Etter å ha shampooing håret mitt, bruker jeg hårsmørret på vått hår. Instruksjonene nevner å holde bare i 5 minutter, men jeg holder det vanligvis i 10-15 minutter, selv om jeg tror at tidsforskjellen ikke har stor innvirkning. Hårsmør er veldig lett å skylle av. Etter at jeg bare lar håret lufttørke meg.

I forhold til Dove balsammen som jeg bruker, gjør dette hårsmørret mitt hår luktet utrolig bra. Duften i håret forblir i 3-4 dager til neste hår vaskes. Som håret mitt er tørt, har jeg fortsatt en tendens til å få tangles, men jeg har observert det:

1) Det er mindre tangles når jeg bruker dette hårsmør.

2) Tangles er relativt enklere å fjerne også.

Den har oljeekstrakter som olivenolje fra fellesskapets rettferdige handel i Italia og linolje, men på ingen måte gjør håret mitt flatt eller fettete. Det har også lagt til fordel at det ikke har silikoner, parabener eller fargestoffer i den. Jeg fant ikke at hårsmørret tilsatt noe skinn på håret mitt, og jeg så heller ikke forskjell på at det ville forlenge hårfarge i håret mitt. Det hevder også å inneholde UV-filter for å beskytte farget hår.

I forhold til min Dove hårbalsam, har jeg observert at hårsmørken gir mer mykhet til håret mitt. Hver gang jeg ville løpe fingrene gjennom håret mitt, ville det føles mer overkommelig. Også når jeg bruker hårbalsam, etter at håret tørker helt, må jeg definitivt bruke noen dråper olje på håret mitt for å hindre frizziness, men med hårsmør har jeg mindre fly-aways. Men jeg vil ikke si at hårsmørret helt har erstattet balsammen min. Det virker bare bedre enn mitt balsam.

Fordeler av kroppshandelen Rainforest Radiance Hair Butter:

 • Gjør hår mykere og mer håndterlig, spesielt for farget og tørt hår.
 • Beløp tilstrekkelig til å vare flere bruksområder avhengig av hårlengden.
 • Duft er blomstret og friskt.
 • Håret fortsetter å lukte duftende selv etter 3-4 dager.
 • Ingen silikoner, parabener eller fargestoffer i produktet.
 • Lesser tangles hvis du har frizz-utsatt hår.
 • Har UV-filter for å beskytte håret.
 • Fungerer bedre enn hårbalsam.

Ulemper med kroppshandelen Rainforest Radiance Hair Butter:

 • Legger ikke til noen ekstra glans til håret.
 • Hjelper ikke med å forlenge hårfarge for ekstra tid.
 • Litt kostbar.

IMBB Rating:

4/5, god behandling for hår uten å ha silikoner eller parabener.

Ville jeg tilbakekjøpe Kropps Shop Rainforest Radiance Hair Butter?

Ja, jeg vil fortsette å kjøpe dette produktet til jeg finner en bedre balsam uten silikoner eller parabener.

Vennligst del dine tanker som du liker bedre hårbalsam eller hårsmør.

The Body Shop Rainforest Shine Shampoo Kropps butikk Rainforest Moisture Shampoo Kroppsbutikken Regnskogens fuktighetskjøtt Smør The Body Shop Rainforest Shine Conditioner Kroppshandelen Rainforest Balance Shampoo The Body Shop Rainforest Coconut Hair Oil Purederm Vital Radiance Hair Mask - Honey Body Shop Rainforest Radiance Conditioner for farget hår L'Occitane Shea Butter Ultra Rich Sjampo For Tørt Hår Organix Smooth Hydration Argan Oil and Shea Butter Shampoo Redken Smooth Down Smør Behandle Smoothing Treatment Organix Shea Butter Liquid Glass Serum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: