Hei flotte lesere,

Hvordan behandler vintrene deg og huden din? Jeg tok en lang dusj i går kveld, og jeg er nede med kald, hoste og feber i dag. Noen ganger tar det lange dusjer bare fordi du elsker en kroppsvask, kan være skadelig for helsen.

Produktbeskrivelse:

Våkn opp og lukt citrus! Soap & Glory er energisk, revitaliserer frisk og skummende kroppsvask (og badbobler) duftende med ferskpresset kalk. Også med COOLCAPSULETMX for å kjøle seg og oppdatere, utstråle KIWI WATER JUICE og vår super kremete M-SUDSTM fuktighetsforsterkende base med hudbalsam. Parene er perfekt med like duftende SUGAR CRUSH kroppsbuff og kropp.

Hvordan å bruke;

Etter å ha blitt godt gjennomvåt under dusjen, skyll opp noen pumper og smør deg selv citrusy! Skyll godt og følg med kroppsdamp og smørkrem!

ingredienser

Pris: £ 6,50 for 500 ml.

Min erfaring med såpe og herlighet Sugar Crush Fresh & Foamy Body Wash:

Jeg elsker dette så freaking mye. Jeg bruker om en eller to pumper, og det er nok å skumme opp fort og veldig bra. Duften er veldig citrusaktig, frisk og søt. Det lukter akkurat som sitron og kalk med litt brunt sukker. Konsistensen er veldig tykk og kremaktig. Lukten er en absolutt godbit, og jeg liker ingenting mer enn å slathering dette på meg. Sannt mot sitt ord, det er både friskt og skummende og limen føles ferskpresset og ikke kunstig. Det perks opp på badet. Duften er ekstremt forfriskende, noe som gjør det til et perfekt valg for en morgen, vekke meg opp vask. Jeg ønsker bare lukten ville fortsette etter dusjen. Den omega rike veggieoljen etterlater huden fuktet etter at badet har skyllet og ikke haster umiddelbart for fuktighetskrem. Det forlater huden smidig og fuktig. Selv om jeg bruker en som sin vintre og hud, har den tendens til å bli tørr i løpet av de neste timene hvis fuktighetskrem ikke brukes. Jeg liker det faktum at dette kommer med en pumpe, da det gjør det enkelt å kontrollere hvor mye som kommer ut. Jeg trodde £ 6,50 er for mye et beløp å betale for en dusjgel, men etter å ha brukt det, tror jeg det er så verdt det som dette ville vare meg i alderen. Dette er den beste kroppsvasken jeg noensinne har kjøpt.

Mine liker om såpe og herlighet Sugar Crush Fresh & Foamy Body Wash:

• Lever huden super ren og fuktet • Latter opp med to pumper • Utrolig lukt • Tørker ikke huden • 500 ml vil vare meg i alderen • Ikke dyrt for mengden • Strålende emballasje og nydelig rosa farge

Misliker meg om såpe og herlighet Sugar Crush Fresh & Foamy Body Wash:

• Ikke tilgjengelig i de fleste deler av India

Vil jeg anbefale Såpe og Glory Sugar Crush Fresh & Foamy Body Wash ?

Sterkt anbefalt.! Gjør dette et forsøk. Du ville ikke angre.

Ville jeg kjøpe igjen såpe og herlighet Sugar Crush Fresh & Foamy Body Wash?

Ja!

Såpe og Glory Hand Food Hand Cream Såpe og herlighet Rydd på meg Kremaktig klarende dusjgel Såpe og Glory Flake Away Body Polish Såpe og Glory pisket ren dusj smør Elle 18 Lip Smoothie - Vanilje Heat Elle 18 Lip Smoothie Burnt Choco, Fersken Etterglød Dove Beauty Body Wash Victoria's Secret Romantic Wish, spennende kroppsvask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: