Hei alle sammen!

I dag vurderer jeg en annen av mine favoritt nagelmalerier i dag. Det er ingen andre enn Sally Hansen, fra deres Insta-Dri-sortiment i skyggen Pronto Purple. Det er en nydelig dyp lilla neglelakk med glimmer. Det er en av de under angitte vampy nyanser som jeg liker å ha på neglene mine hele året. Les videre for å vite hvorfor jeg liker denne neglelakken så mye.

Produktbeskrivelse:

Nail farge dekker i bare ett lag, briljant. Perfectionist Brush ™ konturer til hvilken som helst negl, slik at fargen alltid glir på nett akkurat, feilfritt. Og det eksklusive Flexiglass-komplekset kombinerer vakker, strålende glans og super sterk slitasje. Så enkelt, så Sally.

 • Tørker på 60 sekunder.
 • Én kappedekning.
 • Øyeblikkelig uimotståelig nyanser.
 • Ingen DBP, toluen eller fri formaldehyd.

Pris:

$ 5- $ 7 for 9.17ml (jeg kjøpte den for rundt HKD 60, som er INR 500 ca.).

ingredienser:

(P.S. Ingredienser kan variere for forskjellige merker av Insta-Dri neglelakk)

Jeg tar på Sally Hansen Pronto Lilla Insta-Dri Nail Lacquer:

Emballasje: Jeg elsker absolutt emballasjen til Insta-Dri-nagelmaling av Sally Hansen. Ikke bare er emballasjen stilig og stilig, den er også veldig informativ. Alle detaljer som: produktbeskrivelse, hvordan man bruker og ingrediensene er tydelig nevnt på selve flasken. Flasken er laget av glass av god kvalitet, som ikke er lett brytbar (jeg vet fra min egen erfaring å slippe neglelakken ganske mange ganger). Penselen er flatt med runde kanter som ikke bare letter applikasjonen, det gjør det også raskere og forhindrer neglelakken på å berøre naglene.

Skygge: Det er en dyp lilla nyanse av neglelakk med meget små glimmerpartikler som kun er synlige under sollys. Det er en av de nyansene som kan brukes hele året. Denne nyansen gir øyeblikkelig glam til hele antrekket. Selv om det kan virke litt vampy, er det en veldig slitesterk skygge hvis du kan bære den av. Jeg er besatt av denne nyansen, nå må jeg si mer?

Tekstur: Kommer til det beste om denne neglelakken nå, tekstur. Tekstur av Sally Hansen neglelakk er hendene ned min favoritt. Det glir veldig glatt på neglene. Tekstur er jevn og satin når nagelmaling tørker opp og teksturen forblir som den selv etter 5 dagers bruk. Denne neglelakken har en rask tørr formel og tørker i en jiff. Det trenger to strøk, men selv i en enkelt strøk, er pigmenteringen ganske prisverdig. Den forblir i 5 dager uten større chipping, selv om skyggen begynner å falme litt etter 4 dager eller så.

Pros av Sally Hansen Pronto Lilla Insta-Dri Nail Lacquer:

 • Valuta for pengene.
 • Vakker dyp lilla skygge.
 • Glatt i tekstur.
 • Opphold for 5 pluss dager.
 • Ikke fade / chip mye.
 • Pensel er flatt og rund ved kantene, noe som letter applikasjonen.
 • Ingredienser og produktdetaljer er tydelig nevnt på selve flasken.
 • Hurtig tørr neglelakk.

Ulemper med Sally Hansen Pronto Lilla Insta-Dri Nail Lacquer:

 • Bare tilgjengelig - ikke lett tilgjengelig i India.

Ville jeg tilbakekjøp / anbefale Sally Hansen Pronto Lilla Insta-Dri Nail Lacquer?

Ja og ja.

IMBB Rating:

4.75/5

Konklusjon: Sally Hansen er et slikt merke som hver neglelakkelsker bør eie minst en neglelakk fra. Kvaliteten er uovertruffen og verdi for pengene. Og denne skyggen, jeg er besatt av det!

Sally Hansen Chartreuse Chase Insta-Dri Nail Lacquer Review, Swatch Sally Hansen Insta-Dri Nail Lacquer - Violet Voom Sally Hansen Cherry Charisma Maksimal vekst Plus Nourishing Nail Color Review Bobbi Brown Long Wear Gel Eyeliner - Violett Blekkanmeldelse Sally Hansen Hard As Nails Xtreme Wear Nail Color - Lavendel Envy Review Sally Hansen Jeg elsker Nail Art Striper i gul for ditt eget solskinn denne vinteren Essie Nail Lacquer i Madison Ave-hue er ikke verdt sin pris OPI Nail Lacquer Pamplona Purple Review, NOTD MAC Me Over Purple Majesty Nail Lacquer Review Enkel Lilla Nail Art Tutorial Sinful Colors Nail Lacquer - Moss Har, Lilla Diamant, Glass Rosa Hvordan velge neglelakkfarge

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: