Hei lovelies!

Så det kan ha blitt etablert nå at jeg elsker meg noen leppepleieprodukter! Hvis produktet inneholder alle naturlige, organiske ingredienser, blir jeg alltid solgt. På et slikt oppdrag fant jeg dette produktet og så er jeg klar med sin anmeldelse.

Påstander :

USDA Organic Sertifisert organisk av Oregon Tilth Ikke-GMO Vitamin E avledet fra solsikkefrøolje. Våre leppebalmer er ikke laget av ingredienser som inneholder gluten. Pris og antall: $ 2,95 for 4,25 gm Hovedinnhold: Ekstra jomfruoliven *, bivoks *, smak, solsikkefrøolje *, ikke-GMO-vitamin E, honningekstrakt *. * Organic

Min erfaring med Sierra Bees Organic Honey Lip Balm:

Produktet kommer i en vanlig leppebalmrør. Den har en litt gul fargetone og lukter mye som honning. Lukten er ganske avstengt for meg, og den varer hele varigheten som den er igjen på mine lepper.

Men alle de fantastiske ingrediensene som er tilstede i det, gjør opp for det. Det er fast (ikke for mykt) og det glir på glatt, uten å forlate en fargetone og bidrar til å holde mine lepper veldig fuktige. Det forblir satt lenge, og jeg kan garantere dette siden jeg alltid ender med å tørke den av på grunn av den lukten!

Tatt i betraktning det faktum at det er ganske billig, er det et vinnerprodukt skjønt. Det har ingen glimmerpartikler, heller ikke en SPF, men det gjør en fantastisk jobb med å helbrede tørre lepper. Dette har aldri unnlatt å gi meg de ultrajevne utseende leppene. For øvrig, for å fortelle deg alle, trenger du en SPF på minst 30 for en anstendig beskyttelse, noe som er mye høyere enn hva en rekke leppebalmer har.

Alt i alt lukten til side, det er et lovende produkt som leverer godt til tross for den lille prisen.

Pros av Sierra Bees Organisk Honey Lip Balm:

• Fuktar og holder leppene glatte. • varer i 3-4 timer • Imponerende ingredienser, hvorav de fleste er organiske. • Billig. • Inneholder ingen parabener.

Cons of Sierra Bees Økologisk Honey Lip Balm:

• Lukten er plaget. Varte for hele varigheten av slitasje. • Tilgjengelighet.

IMBB Rating:

3.9/5

Ville jeg tilbakekjøpe eller anbefale Sierra Bees Organic Honey Lip Balm?

Nei! Fordi jeg ikke kan stå lukten! Det er et produkt med all godhet i det, og hvis dine luktsomme sanser ikke har noen problemer med honningens lukt, kan du absolutt prøve.

Maybelline Moisture Extreme Lipstick - Sierra Sunset NYX Round Lipstick Sierra NYX Matte leppestift - Sierra Burt Bier Honey Lip Balm Burt's Bees Replenishing Lip Balm Burt's Bees Forfriskende Lip Balm med Pink Grapefrukt Økologisk Surge Overnight Sensation Night Cream Økologisk Surge Shine Boost Shampoo Revlon Colorburst Bare Bitt Kissable Balm Flekk i Honning Biotique Honey Cream Soap Free Body Cleanser Skinfood Royal Honey Hydro Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 28 2020