Dagens gjennomgang handler om en leppestift som er det lyseste tillegget til min lipcolor kit.

ENborte Rimmel London Varig Finish av Kate Moss:

Den første Lipstick-kolleksjonen som er opprettet av Kate Moss med høy intensitetskvalitet i opptil 8 timer. Formel infused med Black Diamonds, reflekterer lys som aldri før. Fanger alle flair, kanten og tidløsheten til Kates unike utseende. Tilgjengelig i 15 flotte nyanser.

Ifølge Kate Moss, "Min inspirasjon for dette området var virkelig å skape et utvalg av lette å bruke, klassiske nyanser som jeg alltid har hatt og elsket. Fra lyse røde, til myke pinks og nudder, er det en nyanse for alle og enhver anledning. Det var også veldig viktig for meg at de også var komfortable å ha på seg. Uansett ditt antrekk er det sikkert å være en nyanse for å matche. "

Pris: £ 5,49 (pris varierer)

Qt: 4 g

Min erfaring med Rimmel London Varig Finish av Kate Moss i Shade 12:

Shade 12 er en del av Vinterkolleksjonen 2011. Det er min første leppestift fra Rimmel. Jeg ønsket faktisk å kjøpe en ny nyanse som jeg så i en utskriftsannonse, men det var ikke tilgjengelig. Den andre slående skyggen som fikk oppmerksomheten min, var Shade 12. Lippestiften kommer i en elegant, svart, matt finish plastemballasje; Lokket lukkes med et stramt klikk, slik at du enkelt kan bære den rundt i vesken din. Det ser superchic ut med Kates signatur preget i rød farge.

Shade 12 er en varm, lys oransje, en nyanse som umiddelbart lyser opp ansiktet. Fargen er veldig levende og vil flatere mest hudfarger. Det virker mer av vårens sommerfarge. Men jeg har ikke noe imot en oransjepute i vinter også: D, men for meg er det ikke en hverdagsfarge som jeg ikke er en dristig person.

Tekstur er kremaktig / satin og føles lett på leppene. Produktbeskrivelsen sier at den har sorte diamanter infundert! Jeg er ikke sikker på det, men det gir en blank overflate til lepper, ikke høyglans skjønt. Den glir vakkert over leppene. Pigmenteringen er fantastisk, og bare en sveipe er nok til å dekke mine litt pigmenterte lepper. Etter noen minutter setter den inn i en halvmattig finish, som jeg virkelig liker. Lippestiften tørker ikke i det hele tatt; Jeg bruker aldri en lipbalm under den, og det har aldri gitt meg tørr patch.

Når det gjelder oppholdskraften, ventet jeg ikke mye på det øyeblikket jeg brukte det på grunn av tekstur. Det forblir på leppene i 3-4 timer, med lite å spise og drikke, som jeg tror gjennomsnittlig for en leppestift som er fra et varig finish. Men vurderer hvor kremaktig det er, jeg kan tilgi den delen. Det overfører ikke mye når det setter, noe som er et pluss igjen. En annen ting jeg liker om dette er at den slites av jevnt og etterlater en koralfarget på leppene. I leppeprøven gir den et snev av pinky koral, men det er en ut-og-ut-oransje.

Totalt elsker jeg virkelig denne lipcolor. Hvis du er ute etter en farge som skriker sommer, kjøp dette.

Hva jeg elsket om Rimmel London Varig slutt av Kate Moss i Shade 12;

  • En lys oransje som umiddelbart lyser opp ansiktet og humøret også! Perfekt for de kjedelige dagene.
  • Utrolig glatt, kremaktig tekstur som setter til en halvmattform.
  • Gir en blank pout.
  • Duft er ikke veldig sterk, bare en lett fruktig notat.

Det jeg ikke elsket mye, Rimmel London Varig Finish av Kate Moss i Shade 12:

  • Tilgjengelighet av nyanser.
  • Det gjør tennene mine gullige.
  • Å holde strøm er ikke så imponerende.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøpe Rimmel London Varig Finish av Kate Moss i Shade 12?

Jeg trengte en lys oransje, og jeg har den nå. Å kjøpe denne skyggen igjen er litt tvilsom, men jeg ville definitivt prøve andre nyanser fra dette området.

Rimmel Kate Moss Lipstick 109 Rimmel Varig Finish av Kate Moss Lipstick # 16 Rimmel Varig Finish av Kate Moss Lipstick # 19 Rimmel Varig Finish Leppestift av Kate # 22 Rimmel Kate Moss leppestift i nr. 13 Beste Rimmel Lipsticks tilgjengelig i India Rimmel Varig Finish Leppestift av Kate - No. 20 Best Matte Lipstick Merker og Range tilgjengelig i India 10 mest favoritt Colorbar Matte Lipsticks Colorbar Velvet Matte Lipstick - Obsessed Orange NYX Matte leppestift - Naturlig

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: