Av Vanya G.

Hei skjønnhet!

Jeg har vært en stor fan av vurderinger her på IMBB, og jeg vil alltid foretrekke å lese anmeldelser av produkter før du kjøper den. Så i dag trodde jeg at jeg ville gjennomgå den flotte Refined Wine-leppestiften fra Maybelline. Det er min første gang å skrive en anmeldelse, så håper dere alle liker det!

MaybellineColorsensational Jewel Lipsticks har lenge vært i det indiske markedet, og har også vært en ganske hit. Utvalget består av syv nydelige nyanser, hvorav de fleste er purples og pinks. Noen nyanser synes å være liknende, men de gir alle et nytt, nytt utseende når de brukes. Og ja, sikkert, alle nyanser passer for indisk hudtone.

Pris Jeg kjøpte den for Rs. 430, men nå er den tilgjengelig til en redusert pris på nettet.

Min erfaring med Maybelline Refined Wine Colorsensational Jewels Lipstick:

emballasje - Det første man legger øye på, er hvordan produktet ser ut. Emballasje spiller en svært viktig rolle, og jeg tror Maybelline, har lagt den ut på en perfekt måte. Ikke bare leppestiftet er robust, men veldig lyserødt med reflekterer nyanser av regnbuen.

Navnet plukket til leppestiften er veldig nøyaktig, da det definerer fargen veldig bra. Fargen på denne leppestiften vil definitivt minne deg om fargen på vin, men det er bare litt dypere lilla med et snev av veldig svakt rosa til det.

Ikke gå forbi kulens farge, ja; det ser ut til å være farlig mørkt. Men når det kommer på leppene, er det en nydelig plomme-maroon, perfekt for vintre og høst. Pigmenteringen av produktet er god. Jeg har veldig tørre lepper, jeg vil anbefale å bruke en leppebalsam under den. Fargen forblir i veldig lang tid, så du trenger ikke å bekymre deg for å bruke det hele gjennom dagen. Det har ingen glimmer på det, men jeg vil ikke klage, fordi den lille glansen i det gjør jobben bra.

Også, skyggen er veldig buildable. Du kan bare bruke en sveipe, for en forholdsvis lysere farge, eller gå til 2-3 swipes, som selvsagt gir en mørkere farge. Tekstur er fin, glider lett på. Nå, hvis du lurte på hva, det lukter; Jeg antar det minner om lidenskapsfrukt, men duften er lett og passer også til fargen. Den er best fjernet med en oljebasert sminkefjerner.

Pros av Maybelline Raffinerte Vin Colorensensational Jewels Leppestift:

• Det er den perfekte fargen for vintersesongen. • Stå på lenge. • Teksturen er fantastisk, en kombinasjon av glans og matte. • Nydelig emballasje. • Ikke tørk leppene dine. • Passer for de fleste hudtoner. • Lys duft.

Ulemper med Maybelline Raffinerte Wine Colorsensational Jewels Lipstick:

• Ingen!

IMBB Rating:

4.5/5

Skal jeg kjøpe dette produktet igjen / anbefaler jeg Maybelline The Jewels by Colorsensational Refined Wine Lipstick til andre?

Vel, jeg anbefaler absolutt at andre gir dette et forsøk; hvis de leter etter en plomme-tonet leppestift. Men for meg tror jeg ikke jeg vil gå tom for dette når som helst i nær fremtid. Jeg vil også gjerne prøve andre nyanser.

Takk så mye for å lese, håper du har en fin dag!

Maybelline Color Sensational Lipsticks Bilder og fargeprøver Maybelline Colorsensational leppestift glede meg rødt Maybelline Color Sensational Lipstick Varm meg opp Maybelline Color Sensitive Lipstick i Atomic Pink L'oreal Super Liner Black Amethyst Review, Swatch, EOTD Maybelline Color Sensational Moisture Extreme Lip Farge - Vin Divine Ansikter Mineral Blush i Diamond Shine REVLON Street Wear: Shine Divine Lip Color Faces Mineral Lip Color Garnet Red Wine Revlon Powder Blush - Vin med alt # 06 Revlon Super Lustrous Leppestift Mulled Wine

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: