Hourglass Veil Mineral Primer Broad Spectrum SPF 15 Review

Hei alle sammen,

Jeg gjennomgår Hourglass Veil Mineral Primer i dag. Jeg har prøvd en gal masse primere i håp om at den vil holde min oljeholdige hud litt matt og gjøre sminke min lenger, men primrene gjorde ikke noe for meg som jeg hadde forventet. De ville bare sitte på huden og min sminke ville ikke blande også. Så, jeg holdt tilbake til bruk nå. Siden Hourglass kom ut med Veil Mineral Primer, har jeg hørt så mye om det at jeg måtte prøve det og se om dette virker annerledes på min oljeholdige hud.

Produktbeskrivelse:

En mineralbasert, vannavstøtende primer med SPF 15 som nøytraliserer huden, minimerer glans og skaper et jevnt, jevnt lerret for feilfri sminkeapplikasjon. Denne rene, satin-finish formelen bidrar til å holde sminke ser frisk ut og forhindrer fading. Veil Mineral Primer absorberer også overflødige oljer og minimerer utseendet til porene ved jevnt fordelt lys for å gjemme og myke hudfeil og fine linjer. Den er formulert uten parabener, sulfater, syntetiske dufter, syntetiske fargestoffer, ftalater. Veil Mineral Primer er formulert med naturlig avledet titandioksid og sinkoksid istedenfor kjemiske solblokkerende midler. Denne vannavstøtende primeren er også 100 prosent fri for duft, olje og gluten.

Pris:

Den er tilgjengelig i 3 størrelser. 0,33 oz for $ 18, 1 oz for $ 52, 2 oz for $ 72

emballasje:

Primeren kommer i en elegant frostet glassflaske med en metallpumpe dispenser. Emballasjen er solid og ser fin og stilig ut. Det er reisevennlig.

ingredienser:

Titandioxid: (2,45%) Et alternativ til kjemisk baserte solkremmidler som reflekterer UVA / UVB stråler for å beskytte huden mot skadelig skade. Zinkoksid: (4,20%) Et mineral med antiinflammatoriske egenskaper som gir full spekteret dekning ved å absorbere UVA- og UVB-stråler på hudens overflate. Cyklopentasiloksan, isododekan, polysilikon-11, polymetylsilsesquioxan, hexyl Laurate, Peg-10 dimetikon, polyglyceryl-4-isosterat, Stearic Acid, Alumina.

Min erfaring med Hourglass Veil Mineral Primer Broad Spectrum SPF 15:

Jeg har investert en betydelig del av livet mitt i jakten på et godt mattende produkt. Jeg har kommet over noen komplett duds og noen fine på vei. Hourglass Veil Mineral primer kom som en hyggelig overraskelse for meg.

Denne mineralbaserte primeren er et tynt konsistensserum som ser ut som en hvit perlemorskrem. Jeg bruker et lite beløp for hele ansiktet mitt, ved hjelp av fingertipsene mine for å søke det fungerer best for meg. Den glir lett og blir absorbert godt inn i huden, i motsetning til noen andre silikonbaserte primere som bare sitter på huden. Ved påføring føles det litt tykt, men i løpet av sekunder synker det inn i huden og forlater en silkemykefinish. Det gir meg et perfekt glatt lerret for å sette sminke på meg uten å føle seg fet eller klebrig. Det gir ut min hudtone og gjør at porene mine ser ut til å bli redusert. Min sminke glir jevnt og ser mye bedre ut på grunn av denne primeren.

Det myker ansiktet pent, men det er fortsatt fuktighetsgivende nok til ikke å fremheve noen tørre flekker. Jeg vet at det høres rart, men det er hvordan dette fungerer, det absorberer oljen, men det er fortsatt tilstrekkelig hydratisering. Min sminke forblir utseende feilfri lenger. Jeg bruker den med MUFE Mat Velvet Foundation, og det hjelper med å holde ansiktet mitt skinnfritt mye lenger. Det har ikke gitt meg noen pause eller tilstoppede porer. Den har en SPF på 15 som er absolutt et pluss for meg som jeg ikke liker å bruke tykke solkrem; i hvert fall har jeg litt solbeskyttelse.

Alt sagt og gjort, føler jeg fortsatt at denne primeren koster en formue. Jeg kjøpte den mindre størrelsen flasken for å prøve, men etter å ha vært så imponert over det, må jeg gå til den større flasken til slutt. Takk Gud for salget!

Pros av Hourglass Veil Mineral Primer Bred Spektrum SPF 15:

  • Gir feilfri glatt overflate.
  • Absorberer oljebrønn.
  • Gjør min sminke vare lenger.
  • Skyller ut hudtonen min.
  • Ikke forårsaker noen breakouts.
  • Ingen parabener.

Cons of Hourglass Veil Mineral Primer Bred Spektrum SPF 15:

  • Dyrt.

IMBB Rating:

5/5

Hvis du har vært på utkikk etter en primer som gjør at sminken din ser feilfri ut og varer lenger, så fortsett og prøv denne, det er verdt det!

Hourglass Immaculate Liquid Powder Foundation L'Oreal Color Infaillible Øyenskygge i Hourglass Beige Bare Mineraler Mineral Veil Bodyography Veil Foundation Primer i Clear Neutrogena Mineral Sheers Pulver Foundation Compact Revlon ColorStay Mineral Foundation Revlon ColorStay Mineral Blush Maybelline Mineral Power Naturlig Lysende Blush i True Peach Colorbar Perfect Match Primer Arbonne Makeup Primer Slank Makeup i-Divine Mineral Based Primer Palette Nivea Daily Essentials Express Hydration Primer MUA avkork huden din uten hudfarmer BH Cosmetics Foundation Primer bareMinerals Original Foundation Broad Spectrum SPF 15 Aveeno Protect + Hydrate Lotion Solcreme med Bred Spektrum SPF 30 bareMinerals Multi-Tasking Concealer Broad Spectrum SPF 20 Olay Fullfør hele dagen fuktighetskrem med solcreme bredspektrum SPF 15 Clinique enda bedre kompakt sminke SPF 15 VLCC Daily Protect Anti-Pollution Lotion med SPF 15 Kama Ayurveda Sunscreen Lotion SPF 15 MAC Mineralize SPF 15 Foundation Kropps butikken - Vitamin E fuktighetssoljon SPF 15 Damens Gold Radiance Day Cream SPF 15 PA ++

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: