Hei venner

Diamanter skal være en jentas beste venn. Så, når du har en parfyme kalt "Yellow Diamond", er det vanskelig å ignorere det. Og det også når det kommer fra en av haute coutures store motehus, Versace.

Jeg har en rekke motemagasiner som har en fantastisk visning av Versaces klær og mote tilbehør. Så, da jeg så denne parfymen, trodde jeg at jeg kunne hente dette stykket fra Versaces samling og følelse på toppen av verden. Vel, gå videre til anmeldelsen for å se Versace Yellow Diamond Eau De Toilette Natural Spray glitrende ...

emballasje:

Versace Yellow Diamond EDT har en vakker emballasje i en glassflaske med lokket som representerer den gule diamanten. Toppdekselet er en skjønnhet i seg selv med den imponerende Versace-logoen. Duften har en strålende gul farge sant til navnet sitt gule diamant. EDT-sprøytedysen er veldig bra. EDT-flasken er reisevennlig. Emballasje klok, EDT er veldig imponerende og ekte representasjon av det luksuriøse Versace-merket.

Pris:

$ 90 for 3 oz.

ingredienser:

Min erfaring med Versace Yellow Diamond Eau De Toilette Natural Spray:

Da jeg først sprøyte EDT, kunne jeg umiddelbart lukte en sitrus duft sammen med floral notater. Det er en veldig sommer og vår slags duft som det minner om alle friske blomster, som blomstrer i løpet av sesongen.

Denne duften har også muskustoner i den som på den senere delen av dagen. Jeg finner ut at blomsternotene er dypere og en svak muskisk duft er til stede. Blomstermyntene holder seg ikke lenge, men en lett sitrus lukt kjører. Men generelt er duften veldig frisk og får meg til å føle meg veldig levende og klar til å ta på seg dagen.

Siden dette er en EDT prosentandelen av duftoljene er forholdsvis mindre enn parfymer. Derfor gjør dette duften til å være veldig mild og ikke over whelming.

Denne duften er veldig forfriskende og også veldig elegant. Jeg finner det en veldig god duft for dagtid bruk. Jeg bruker denne parfymen spesielt til kontoret.

Duften er subtil og føles ikke intens. Selv om jeg ikke er en stor fan av veldig citrus dufter, føler jeg ikke at jeg er drenket i en sitronade. Den har blomster notater som fullstendig balanserer lemony duften.

Selv om duften er veldig skarp og herlig, varer det ikke hele dagen. Så, hvis jeg bruker denne parfymen, må jeg sørge for at jeg ikke glemmer å beholde den i posen min for ny anvendelse. Derfor er duften god, men det er ekstremt høyt priset gitt det faktum at det ikke holder lenge for å bli brukt igjen.

Pros av Versace Yellow Diamond Eau De Toilette Naturlig Spray:

• Emballasjen er veldig imponerende med en vakker gul diamant topp av flasken. • Duften er veldig subtil og elegant med store citronblomstermynter. • Det har også milde muskler. • Det er en veldig frisk og skarp duft. • Denne duften er ganske egnet for slitasje på dagen. • Veldig god duft for arbeidsplassen. • Denne duften er veldig egnet for sommer og vårsesong.

Ulemper med Versace Yellow Diamond Eau De Toilette Naturlig Spray:

• Duften forblir ikke lenge og fades bort innen 4 - 5 timer. • Veldig høyt priset.

IMBB Rating:

3.5/5.

Ville jeg kjøpe tilbake Versace Yellow Diamond Eau De Toilette Natural Spray?

Nei. Jeg ville ikke kjøpe dette produktet igjen som det er for dyrt. Versace har imidlertid kommet opp med Couture Jasmine, så jeg kan prøve den. Men det er så ublu priset at det avskrekker meg.

Versace Bright Crystal Perfume Versace Woman Eau de Parfum Vanitas Versace Eau De Parfum Versace Hydrating Lipstick No.V2063 NYX Diamond Sparkle Lip Gloss Beige Sparkle Maybelline Watershine Liquid Diamond Gloss 02 Coral Sunset Elizabeth Taylor EDT Spray - Hvite Diamanter NYX Concealer i en krukke - Orange og Gul Coastal Dufter Undercover Liquid Color Corrector Yellow Kroppshandelen Vanilla Eau de Toilette Zara Kvinne Oriental Eau de Toilette Chanel nr. 19 Eau De Toilette Zara Femme EDT Naturlig Spray Armani kode for kvinner Eau De Parfum Natural Spray Benetton Sport Women's Natural Spray Deodorant

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 23 2019