Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen vil være på Bath and Body Works. En Tusen Ønsker Body Lotion.

Om produktet:

America's # 1 Body Lotion! Infused med Shea Butter og vår eksklusive Daily Moisture Complex, inneholder vår forbedrede lotion mer av hva huden elsker, slik at den føles utrolig myk, glatt og næret. Forsterket med næringsrike ingredienser som beskyttende vitamin E og kondisjonering av vitamin B5, gir vår hurtigabsorberende, ikke-fettete formel 16 timer kontinuerlig fuktighet.

 • Toppnotater: Sparkling Champagne, Twinkling Star Fruit, Golden Quince.
 • Mid Notes: Crystal Peonies, Purple Freesia.
 • Tørre notater: Gilded Amber, Almond Creme, Sukkert Sandeltre, Velvet Musk.

Viktige notater:

 • Varm hjertet ditt tusen ganger med en festlig blanding av glitrende champagne, krystallperier og mandelkräm.

Pris:

$ 12,50 for 8 fl oz, men BBW har vanligvis mye salg og Bogo skjer hele tiden.

Min erfaring med bad og kropp fungerer En tusen ønsker Kroppslotion:

emballasje:

Veldig vakker og festlig flaske med røde og rosa farger som er mine to favorittfarger, derfor elsker jeg helt flasken. Den har en veldig fin trykkluke som åpner dispenseren.

Konsistens:

Lotionen selv er en fin lys rosa farge, men den forsvinner når den sprer seg på huden. Den sprer seg jevnt og absorberer seg i huden om et minutt eller to, og etterlater huden seg så myk og glatt umiddelbart. Min vinteroppløste hud elsker absolutt dette, og det vil helbrede selv de tørreste områdene på kroppen min som er hender, albuer og knær. Det føles ikke for klissete eller fettete når det absorberes derfor vil du ikke finne dette irriterende glatt hvis du skulle bruke dette som en håndcreme også.

Parfyme:

Bath and Body Works er pioner av utrolig duftende produkter. De har så mange forskjellige forskjellige dufter som vil imøtekomme hver nese. Jeg er vanligvis ikke en fan av søte dufter, derfor hadde jeg aldri valgt denne spesielle duften for meg selv, men siden det var en gave, brukte jeg det og duften vokste på meg. Det er mest definitivt en veldig feminin duft.

Det starter som en veldig søt og fruktig duft (toppnotater), og innen noen minutter smelter ned til en vakker, men likevel en søt, floral duft av peonies og freesia. Det har også et hint av nuttiness i duften som er i bakgrunnen og blir aldri overveldende. Det forblir lukter søtt gjennom slitasje tiden.

Duften lurer på huden i lang tid, vanligvis 4-5 timer på meg. Duften er så sterk at du enkelt kan hoppe over parfymen din hvis du bruker denne kroppsrøret. Dette kan også være en con hvis du bruker din egen parfyme, denne duften kan kollidere med den.

Samlet sett liker jeg dette produktet veldig mye. Det gjør at huden føles myk og hydrert, noe som er mye nødvendig i harde vintermåneder og lar deg lukte fantastisk. Jeg vil anbefale denne kroppen lotion 🙂

Pros av Bath and Body Works En Tusen Ønsker Body Lotion:

 • Sprer seg lett.
 • Ganske innpakning.
 • Blader huden jevn og myk.
 • Blader huden hydrert.
 • Fin duft som dveler i flere timer.

Ulemper med bad og kropp virker Tusen Ønsker Kropp Lotion:

 • Den sterke duften kan kollidere med de andre parfymer du bruker.
 • De som ikke liker søte dufter, vil ikke nyte dette.

IMBB Rating:

4/5

Bath & Body Works Japansk Cherry Blossom Body Lotion Bath & Body Works Twilight Woods Body Lotion Bad og kroppsarbeid Cotton Blossom Body Lotion Bath og Body Works Amber Blush Body Lotion Bath og Body Works Moonlight Path Body Lotion Bad og kropp fungerer galt om deg kroppsdelte Bath & Body Works Sensual Amber Body Lotion Best Lightening og Whitening Body Lotions tilgjengelig i India Nivea Moisturizing Body Lotion VLCC Mulberry Lightening Body Lotion med SPF 15 Vivel Cell Renew Fortify + Reparer Body Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: