Hei skjønnhet,

Jeg er sikker på at vi alle har ulike skjønnhetsprodukter dumpet eller skjult på alle slags uventede steder i våre respektive hus; og når vi kommer over slike produkter, er det første som kommer inn i vårt sinn: "Iska gjennomgang IMBB pe daalna padega!! "Uansett, la meg komme rett til det punktet, produktet jeg skal gjennomgå i dag er et slikt produkt som jeg oppdaget i mitt eget hus! Vel, la meg fortelle deg at denne røret kan vurderes Bortsett fra deg, du kan bare ha det! Rull ned og se hvorfor!

Pris: 165 INR for 60 g.

ingredienser:

Jeg tar på Jovees Himalayan Cherry Cold Cream:

Jeg fant denne kremet på et av de "skjulte" stedene på mitt hjem under årlig husrensing dette nye året, som du alle kan se alt som er mest uberørt. Denne kalde krem ​​kommer i et hvitt og blått plastrør med en solid fliphette som slår av med et klikk. Røret er enkelt, men robust og reisevennlig. Konsistensen av kremet er veldig tykk som du kan se på bildet. Lukten er akkurat den samme som for Boro pluss eller om jeg kan si; det kan være litt mer pulverisert, lukten er ganske overpowering og gir meg hodepine.

La oss snakke om forestillingen. Røret sier at dette er en fuktbalanserende krem ​​som kan brukes på ansikt og nakke. Ser på tykkelsen, er jeg sikker på at ingen ville faktisk tørre å sette disse tingene på ansiktet og sliter med å blande det inn i huden! Men for dere alle gjorde jeg det, og som forventet var det en stor smerte å blande dette. Huden min følte meg så fet, så chip-chip eeyuu!!! Så definitivt hopper dette på ansiktet; Alle de oljede og kombinasjonskinnede skjønnhetene ligger mil unna dette. Den eneste mulige bruken av denne krem ​​kan være på tørr albue og knær. Kremet er definitivt nærende og fuktighetsgivende, men på den ekstremt tyngre siden som ikke er akseptabelt.

Samlet konklusjon:

Jovees cold cream er en ekstremt tykk og tung krem ​​som åpenbart ikke kan brukes på ansiktet. Men ja, det kan være en endring til alle Boro pluss fans! Ellers er det et klart skip.

Pros av Jovees Himalayan Cherry Cold Cream:

• Reisevennlig emballasje. • Nærende for ekstremt tørre knær og albuer.

Cons av Jovees Himalayan Cherry Cold Cream:

• Sterk og tykk konsistens. • Egentlig ikke egnet for fet og kombinasjonshud. • Tilgjengelighet. • Overveldende lukt. • Dyrt (sammenlignet med bor plus det samme som har samme egenskaper).

IMBB-vurdering: 1 av 5

Vil jeg anbefale eller tilbakekjøpe Jovees Himalayan Cherry Cold Cream?

Nei ikke i det hele tatt!

Venter på alle dine flotte kommentarer, forslag og rettelser. Adios damer!

Jovees Active Protein Youth Face Pack og 30+ Youth Face Cream Jovees Anti Acne Pimple Cream Jovees Saffron og Bearberry Fairness Cream Jovees Papaya og Honning Facial Scrub Jovees Sunscreen SPF 30 og SPF 45 Jovees Foot Care 2 i 1 Slik bruker du nattkrem Oriflame Optimals Gentle Peeling Cream Review VLCC Skin Defense Aloe Vera Body Lotion med SPF 10 Review Kaya Fairness Nourishing Daycream med SPF 15 Dabur Gulabari fuktighetsgivende kaldkrem Damens Perfect Care ColdCream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: