Hei, kjære damer!

Luktende god alltid gi alltid alle en umåtelig tillit. Du har det bra med deg selv. Hvis du er en duft junkie som meg, du toh er helt på den syvende himmelen!

I dag har jeg kommet med en gjennomgang av en kroppskrem som er mine absolutte favoritter blant alle kroppskremene jeg noensinne har brukt og tenker på, jeg har brukt mer enn min andel 😉 Det er Victoria's hemmelige Amber Romance Body Cream. Thankfuly, det er en av deres standard signatur dufter som vil forbli (forhåpentligvis) for alltid!

Pris: $ 14 for 200 ml

Brandkrav:

En forførende, varm duft. Ignite en Amber Romance, en sensuell omfavnelse av sultry rav og creme anglaise. Opplev luksusen av duftende hydrering. Intensiv formel er forsterket med påfylling av avokado og søte mandeloljer, pluss hydrerende honning. Masser på for rik, 24-timers fuktighet, med fokus på tørre, tøffe områder. Hud føles myk, glatt og berørbar: Den ultimate sexy sensasjonen.

Min erfaring med Victoria's Secret Amber Romance Hånd og Kroppskrem:

Denne hånd- og kroppskremen kommer i det vanlige, robuste VS (Victoria's Secret) -røret. Det er reisevennlig og gjør at vi kan få hele produktets verdi. Kremet er, akkurat som navnet antyder, en buttery krem ​​som smelter på huden, men jeg føler at den trenger litt mer mengde for dekning. Jeg bruker denne kremet når jeg har lyst på duften og duften varer i god 6-8 timer.

Duften,å duften is bare så fantastisk! Tenk deg myk vanilje, dypt blandet med honeyed rav. Duften er så godt avrundet at du ikke kan skille mellom notater, det er en myk, subtil og veldig trøstende feminin duft. Nå blir rav betraktet som en muskier og sterk duft. Jeg var også skeptisk til denne saken, da jeg allerede har Bath and Body Works Twilight Woods som er en woody sterk duft. Men åh hvordan Jeg ble hyggelig overrasket over denne kroppen krem ​​!! Jeg elsker absolutt denne duften, og dette er en 10/10 for meg. Ikke for sterk, ikke for floral, ikke for søt og ikke fruktig. Du vet, du kan bare ikke legge fingeren på den, det er bare en balansert og godt avrundet duft!

Nå om dens fuktighetsevne Som alle VS kropps kremer, er det intenst hydratiserende. Det er frodig og etterlater huden slank glatt. En utmerket fuktighetskrem for middels tørr, normal til fet hud. For super tørr hud tror jeg heller at du må bruke mye av denne fløten eller investere i kroppsmørket.

Det faktum at jeg har vært så elendig med prøveprøven, viser hvor mye jeg elsker dette produktet: P

Oppsummering fordeler og ulemper for deg:

Fordeler av Victoria's Secret Amber Romance Hånd og Kroppskrem:

  • Himmelsk duft.
  • Utmerket fuktighetskrem.
  • Duft varer lenge.
  • Robust røremballasje.

Cons av Victoria's Secret Amber Romance Hånd og Kroppskrem:

  • Har parabener.
  • Tilgjengelighet kan være et problem i India.

IMBB Rating: 4,9 / 5-1 for parabener. Se jeg er villig til å gå på kompromiss med parabener selv over her.

Endelig dom på Victoria's Secret Amber Romance Hand og Body Cream:

Jeg elsker absolutt dette kremet og vil fortsette å kjøpe det igjen! Det er den beste duften der ute for meg. ELSKER DET!!

Victoria's Secret Sheer Love Ultra fuktighetsgivende hånd og kroppskrem Victoria's Secret Exotics Ultra fuktighetsgivende hånd og kroppskrem Victoria's Secret Luminous Touch Luksuriøs Kroppskrem Victoria's Secret Room 504 Nourishing Body Cream Victoria's Secret Dream Angels Himmelsk Angel Touch Lotion Victoria's Secret Amber Romance Body Mist Victoria's Secret Amber Romance Smoothing Body Scrub Victoria's Secret Exotics Forførende Amber Hydrating Body Lotion Victoria's Secret Velvet Amber Blackberry Eau De Parfum Victoria's Secret Amber Romance Hydrating Body Lotion Victoria's Secret Moonlight Dream Deep Softening Body Butter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: