Dagens gjennomgang handler om en bronzer fra Honey Bronze-serien av The Body Shop. La oss se hvordan den scoret.

Om Body Shop Honey Bronze Bronzing Powder:

Dette honningsberikte trykket pulver gir huden en jevn, bronse matt finish. • Selv matt finish • Praktisk kompakt

Nyanser tilgjengelig: Lys matte 01, Fair matte 02, Middels matte 03, Dyp matte 04

Pris: Rs. 1395 (Jeg kjøpte den under julegave i fjor til en nedsatt pris).

Qt: 11 gm

ingredienser

Min erfaring med The Body Shop Deep Matte Honey Bronze Bronzing Powder:

Jeg hadde vært på jakt etter en bronzer, spesielt med en matt finish, fra en veldig lang tid. Men siden jeg aldri hadde brukt en før, ønsket jeg å gå med noe subtilt, med minimal sjansene for feil. Også, jeg har veldig tørr hud, spesielt om vinteren, så jeg ville ha noe som ikke forverrer det. Med mange gode ingredienser virket dette bronzer som en perfekt passform.

Dette er i utgangspunktet en matt pulverbronse, ingen glitter, ingen glimmer, bare ren matte. Tekstur er veldig jevn, jeg mener virkelig, veldig myk. Det er så tett pakket, det er absolutt ingen faller ut. Tekstur er så kussende, på grunn av noen bløtgjørende og hudpleiemidler (honning, shea smør og så videre; les ingredienslisten), ikke kake i det hele tatt. Jeg elsker bare hvordan det føles veldig lett på huden, selv etter at du har bygget opp produktet flere ganger på ansiktet. Annet enn det, trodde jeg det ville komme med litt fruktig duft, noe du kan knytte til honning, men det er helt duftfritt!

Emballasjen er slank, kompakt og lukkes med et stramt klikk. På innsiden er det også et speil. Men den tynne, spinkelfilmen på lokket kommer av litt hver gang jeg legger den i posen min. Produktet er satt i utformingen av et bikube (du ser det er fra Honey Bronze-serien), som ser søt ut.

Nå kommer den vanskelige delen. Denne bronzer kommer i 4 nyanser. På nettstedet til TBS India er bare de første 2 nyanser (lysmat 01 og rettferdig matte 02) tilgjengelig. Og i butikkene, betrakt deg selv heldig hvis du får de andre to (medium mat 03 og dyp matte 04). De to første nyanser er veldig lette å brukes som bronzers for indiske hudfarger. Jeg føler at de ikke engang kan bli kalt bronzers! Med mindre du er virkelig blek som våre vestlige kolleger, vil ikke bronzeren dukke opp. Jeg valgte den mørkeste skyggen (dyp matte 04, da Shade 2 var mer som en ren kompakt for meg!).

Du vil se at selv om dette er den mørkeste nyansen, er den lettere enn dine vanlige bronsere fra andre merker. Jeg føler med få slag, det gir naturlig varme til ansiktet ditt. Igjen, det er et produkt du ikke kan gå galt med hvis du er en Bronzer naive. Du kan sakte bygge opp skyggen for å nå ditt perfekte stadium av konturering. På bildene ser det ut litt oransje, men det er IKKE, ikke engang eksternt! Totalt sett er jeg inne Loooove med dette kjøpet.

Hva jeg elsket om Body Shop Deep Matte Honey Bronze Bronzing Powder:

  • Helt matt finish.
  • Virkelig mykt pulverbronse, ikke tørking i det hele tatt.
  • Har noen veldig gode ingredienser.
  • Gir naturlig varme til ansiktet.

Det jeg ikke elsket mye, The Body Shop Deep Matte Honey Bronze Bronzing Powder:

  • Prisen, hvis det ikke er rabatt 😛
  • De to første nyanser, ganske misvisende for indiske hudfarger.
  • Tilgang til alle nyanser samtidig, både online og i butikk.

IMBB Rating: 4.7/5

Ville jeg tilbakekjøpe The Body Shop Deep Matte Honey Bronze Bronzing Powder?

Deffffinitely! Hvis du er ute etter en matt bronzer, og du finner din perfekte nyanse i dette området, bare kjøp den. Du vil ikke angre! Og med TBS-salg hele året, trenger du ikke å betale hele prisen.

The Body Shop Honey Bronze Skinnende Dry Oil Review Kroppshandelen Honey Bronze Makeup Collection Info Kroppshandelen Honey Bronze Lip Nectars Honey Bunch and Honey Beige Estee Lauder Bronze Goddess Soft Matte Bronzer Dior Bronze Matte Sunshine SPF 20 Slank Smink Face & Body Highlighter Bronze Baby L'Oreal Glam Bronze Sun Radiance Trio Jordana Blush Powder - Bronze Chanel Bronze Universell gjennomgang: Soleil Tan De Chanel Collection 2000 Mosaic Shimmering Glow Powder Beste Bronse tilgjengelig i India

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: