Hei alle sammen!

Hvis du har fulgt Kylie Jenner på Social Media, er du sikker på at du ville ha lurt på minst en gang hvilken leppestift hun har på seg. Sannheten blir fortalt, jeg har vært fullstendig besatt av hennes utseende i disse dager og har vært sportslig det nå og da. Etter å ha surfet på nettet i flere timer på rad, snublet jeg endelig på NYX Slim Pencil i Mauve, noe som er en nøyaktig ulempe av hva Kylie Jenner bærer på hennes lepper. Og her vurderer jeg det samme. Les videre for å få vite mer om NYX Slim Pencil i skyggen Mauve.

Produktbeskrivelse:

Slank, trim men aldri prim, våre leppepennetter kommer i en rekke spennende nyanser - fra auburn til oransje og trafikkstoppende rødt. Den buttery, slitesterke lip liner formelen går lett og motstår blødning.

ingredienser:

Pris:

$ 3,50 (jeg kjøpte den for INR 350)

Jeg tar på NYX 831 Mauve Slim Lipliner Pencil:

Emballasje: Den kommer i en veldig enkel svart blyantemballasje. Ingenting fancy om det, men det ser elegant ut og anstendig. Bunnen av blyanten angir skyggen av leppepennen. Emballasjen er robust og reisevennlig.

Skygge: Det er som en rosenrød brunfarget farge. Jeg elsker absolutt denne fargen. Det er ikke sesongspesifikt, og jeg elsker at jeg kan bruke denne skyggen hele året. Dette er en slik nyanse som passer til alle hudtoner. Denne leppepennen kan brukes til å skissere leppene så vel som en matt leppestift. Jeg pleier bare å fylle leppene mine med denne leppepennen som jeg ville gjøre med en leppestift. Jeg legger ikke på det med en glans, og jeg bærer den heller ikke på en leppebalm fordi denne leppepennen i seg selv er litt fuktighetsgivende på leppene.

Tekstur og levetid: Tekstur av NYX slanke leppe blyanter er myk og slags buttery. Selv om disse er for det meste matte ferdige leppepennene, glir de på leppene veldig jevnt. Denne leppepennen virker ikke for tørking på mine lepper, selv når jeg ikke bruker en leppebalm under den. Det er bare perfekt for å skissere leppene med en naken leppestift eller til og med å bli slitt som leppestift selv på leppene. Det forblir på leppene mine i nesten 5 pluss timer når jeg skisserer mine lepper med denne blyanten og det varer i 7-8 timer når jeg fyller i leppene mine med denne leppepennen som en leppestift.

Pros av NYX 831 Mauve Slim Lipliner Pencil:

 • Det kommer til en svært rimelig pris på $ 3,5
 • Lett tilgjengelig i India, både på markedet og på nettbutikker.
 • NYX slank blyant kommer i et stort utvalg av nyanser. 60 for å være presis.
 • Flott for å skissere leppene.
 • Kan også brukes som en matt leppestift.
 • Det føles ikke tørking på leppene.
 • Det er en slik nyanse som kan brukes hele året og kan brukes til enhver anledning.
 • Glir på leppene veldig jevnt til tross for at det er en matt leppeforings blyant.
 • Det har lang slitasje.
 • Vakker, rosenbrun fargetone.

Ulemper med NYX 831 Mauve Slim Lipliner Pencil:

 • Prisen i India er litt dyrere enn prisen i USA.
 • Folk som foretrekker leppepennene med en satinfinish, kan hoppe over dette.

Vil jeg tilbakekjøp / anbefale NYX 831 Mauve Slim Lipliner Pencil?

Ja og ja.

IMBB Rating:

4.25/5

Konklusjon: Leter du etter en leppe blyant for hverdagsbruk, som vil gå med nesten alle nøytrale leppestifter i stash eller leter etter en leppe blyant som også kan brukes som leppestift uten å gjøre leppene dine tørre? NYX Slim Pencil i Mauve er det du virkelig trenger å sjekke ut.

NYX Slim Lip Pencil i Bloom Review NYX Slim Lip Pencil - Pinky Review NYX Slim Lip Liner Pencil - Citrin Review NYX Lip Pencil 850 Nectar Review, fargeprøver NYX Slim Lip Liner blyant i naturlig og varm rød anmeldelse NYX Slim Lip Liner Pencil Fuschia Review og stikkord NYX Long Pencil Lip: Auburn Coloressence Lip Liner Pencil Mauve Review Jordana Lip Liner - Mauve Jordana 5-1 / 2 tommers Lip Liner Pencil - Sexy Mauve Review Body Shop Lip Liner Mauve Berry

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: