Hei herlige damer!

Min kjærlighet til leppeprodukter er aldri slutt. Jeg holder alltid øye med de nylig lanserte leppeproduktene, og så snart jeg finner ut om dem, rush jeg og får dem. Det er det som skjedde med dette produktet. En av salgsassistenten fortalte meg at Colorbar kommer opp med nye lanserte matte lipglosser. Navnet på produktet var så interessant at det fikk meg til å gå grådig, og jeg fortsatte å ringe butikken folk til å vite om de har mottatt dem. Dagen da disse skjønnhetene kom, rushed jeg som om det ikke var tomorow og fikk meg et par nyanser. Er du ikke begeistret ved bare å lytte til navnet?

I dag vurderer jeg Colorbar Deep Matte Lip Creme i skyggen Deep Blush.

Pris: Rs.675 for 6ml.

ingredienser: Ikke nevnt.

Påstander:

Jeg tar på Colorbar Deep Matte Lip Creme i Deep Blush:

Colorbar Matte Lip Creme kommer i en gjennomsiktig fettrøremballasje med en sølvhett til den. Den gjennomsiktige delen av røret viser fargen på leppeproduktet inni og gjør det enkelt å finne skyggen du leter etter. Hetten på denne lip creme tråder sikkert ned, slik at ingen produkt lekker ut, og gjør det derfor reisevennlig. Skyggenavnet og nummeret er nevnt på rørets underside. Emballasjen ligner på hvilken som helst annen Colorbar lip gloss, men dette lip creme tube er litt konvergerende enn å være rett. Og den ytre sølvkartongen ligner også enhver ytterligere kartong på Colorbar-produktet som holder produktdetaljer og krav, men overraskende er ingen ingrediensliste nevnt på dette produktets ytre eske. Lippen creme kommer med en doe-fot svamp applikator for applikasjon.

Deep Blush er en nydelig korallrosa nyanse med absolutt ingen glans eller glans. Det er en nydelig ikke-neon nyanse som trenger ingen innsats for å lyse opp ansiktet. Den varme undertonen i denne lyse nyansen vil passe alle skjønnhetskunstene vakkert. Skyggen kommer ut så lys som det ser ut i røret på leppene.

Denne leppe creme har den mest glatteste og creamiest tekstur jeg noensinne har kommet over. Den kremete tekstur glir som smør på leppene - helt uanstrengt. Dette er som en flytende leppestift, og du trenger ikke en leppebalm under den. På applikasjon, det ser ut som en kremaktig leppestift og har ikke glans av en leppeglans. Innen en time eller så tørker den ned til en myk matte finish, men sørg for at du legger et tynt lag av det for å la det tørke raskere fordi hvis du lagrer det for mye på en gang, vil det ta mer tid å slå seg ned til en matt finish. Slutten matt finish av denne leppe creme tørker ikke ut leppene, og leppene mine følte seg ikke uttørket selv i dette harde vinterværet. Så jeg vil si at det er en perfekt matt lipcolor for vintrene, da det ikke gjør dine allerede tørre lepper mer tørre.

Pigmenteringen av denne lip creme er rett og slett fantastisk. En swipe gir rik, ugjennomsiktig farge til leppene som dekker eventuelle pigmenter hvis du har pigmenterte lepper. Du kan lagre denne lip creme for å få det til å bli fetere, men sørg for at du venter til det forrige laget "sett" for å nyte den matte effekten av dette leppeproduktet.

Denne leppe creme varer en god 7-8 timer på leppene. Etter hvert som tiden går, ser fargen mer rosa ut enn korall (på grunn av flekken som begynner å danne). Fargen har en tendens til å bløde og overføres til den 'setter'. Og når det setter det, springer det ikke og overlever måltider også. Det beste er at dette produktet ikke har lukt til det, noe som er et pluss-punkt for folk med en sensitiv nese.

Jeg antar nå at dere alle er klar over flekkeregenskapen til Colorbar-leppeprodukter. Vel, dette etterlater også en dyp rosa flekk på leppene som trenger en sminkefjerner og mye innsats for å bli fjernet av leppene dine.

Pros av Colorbar Deep Matte Lip Creme i Deep Blush:

 • Ikke dyrt.
 • Flott gjennomsiktig emballasje.
 • Vakker korallrosa skygge.
 • Ingen glimmer.
 • Kremaktig, jevn tekstur.
 • Glider lett på leppene.
 • Ingen leppebalsam kreves under den.
 • Setter til en myk matte finish.
 • Tørker ikke ut leppene.
 • Varer lenge.
 • Ingen lukt.

Cons av Colorbar Deep Matte Lip Creme i Deep Blush:

 • Bløder og overføringer til det setter.
 • Tar tid å sette til en matt finish.
 • Flekker leppene tungt som er vanskelig å fjerne.
 • Ingredienser ikke nevnt.

IMBB Rating: 4.8/5

Samlet er Colorabr Matte Lip Creme i skyggen Deep Blush en nydelig koral-rosa skygge leppe farge. Disse leppe creme er som en væske leppestift som legger seg til en matt finish, men tørker ikke ut leppene. Hvis du er en leppeproduktmisbrukere som meg, så får du dette produktet, det er noe annet å prøve ut fra Colorbar som ikke vil unnlate å imponere deg.

Colorbar True Lip Gloss - Coral Craving Colorbar True Gloss Lip Gloss - Orange Sunset Colorbar True Gloss Lip Gloss-Natural Tan Colorbar True Gloss Lip Gloss - Fresh Pink Colorbar True Gloss-Nectar Orange 18 Revlon Colorburst Lipgloss Bilder, fargeprøver Colorbar True Shine Lip Gloss - Blendet, Flash Bite Beauty Cashmere Lip Creme - Bordeaux Review MAC Pro Longwear Lip Creme - Heart Hangover Review Ansikter Ultime Pro Lip Creme i Hawaiian Orange for alle oransje Lip Lovers

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: