Hei alle sammen!

Bobbi Brown Long-Wear Eye Base er et valg fra min tur til Hong Kong i fjor. Jeg hadde aldri brukt en primer i fortiden, og selv denne gangen hadde jeg hoppet på Bobbi Brown kiosken i kjøpesenteret bare for å få en concealer. Jeg hadde hørt at Bobbi Brown concealers er de beste og jeg var døende for å få en til meg selv. Så gikk jeg inn for å prøve det, men dessverre trodde jeg at jeg ikke fikk den riktige skyggen og var ganske skuffet over at jeg måtte gå tilbake uten et Bobbi Brown-produkt. Det var da salgspiken foreslo meg å plukke den lange slitasjeobjektet, jeg var skeptisk i begynnelsen, men tenkte at det ikke var noen skade i å prøve.

Bobbi Brown Long-Wear Eye Base var tilgjengelig i tre farger - Lys, Middels og Middels til Mørk. Jeg prøvde "Medium" en og var glad for å se resultatene. Så jeg fikk denne øyenprimeren og så glemte alt om det til forrige måned da jeg bestemte meg for å begynne å bruke den. Så, la meg dele hvor imponert jeg er med dette produktet.

Produktkrav:

Den perfekte prep for øye sminke - Bobbi er ikke-tørkende, ikke-fettete Eye Base bidrar til å holde øyehuggen fri for kremer og farge sant. Leveres i en rekke hudtoner, nyanser, slitesterk øyebase og reduserer rødhet og misfarging av huden mens du utvider slitasje på noen øyeskygge med 8 timer. (Hvis din nåværende skygge har 8 timers slitasje, forlenger dette din øyenskygge i opptil 16 timer totalt.)

Pris:

£ 19 for 6 gram

Min erfaring med Bobbi Brown Long-Wear Eye Base:

Jeg bruker det vanligvis før du bruker lyse pulverbaserte øyenskygger. Jeg prøver å dab noe produkt med applikatoren på øyelokkene mine og deretter glatte det ut med fingrene. Når jeg føler at den er tørr (som er omtrent et par minutter senere) og øyelokkene føles glatte, går jeg videre til neste trinn. På denne måten blir det jevnt spredt og ser ikke flekkete ut på huden. Når den er tørr, gir den en pulverlakk og tar også seg av eventuelle misfarging som kan eksistere.

Bruk av applikatoren alene kan kaste bort mye produkt og vil ikke hjelpe med en jevn applikasjon. Så det er best å bruke fingrene eller i beste fall en blanding pensel. Det kan ikke forlenge søknaden med nøyaktig 8 timer, men det øker livet med ytterligere noen timer.

For det andre gjør fargen på øyeskyggen mer levende, og sørger også for at den sanne fargen viser i svært lang tid. Jeg antar det fungerer best med Bobbi Brown Long Wear Eye-shadows. Jeg hadde bare en av dem, og jeg synes det så best ut med denne øyeprimeren.

Min søster brukte det et par ganger og sa at den største ulempen er ikke å kunne dekke rødheten på øyelokkene. Jeg har ikke mye rødhet på dekslene mine, så jeg så ikke noe større inntrykk av dette produktet når det gjelder å ikke nøytralisere det.

Det eneste problemet jeg kan si (hvis i det hele tatt) er at det ikke ser bra ut som det er (som om jeg ikke vil bruke en øyenskygge og bare ønsker å se på øyelokkene mine med minimal sminke).

Likevel tror jeg det er et flott produkt og verdt å prøve. Primerelskere vil kunne fortelle seg bedre når det gjelder sammenligning med andre store merke øyenprimere.

Fargeprøver:

Fordeler med Bobbi Brown Long-wear Eye Base:

• Primer øyelokkene veldig pent. • Gjør den sanne fargen på øyeskyggen på øyelokkene i svært lang tid. • Glir veldig lett på dekslene. • Subtile farger ser også bra ut med denne basen som ellers ville vært knapt merkbar.

Ulemper med Bobbi Brown Long-wear Eye Base:

• Applikatoren plukker opp mye produkt. • Emballasje fører til mye spild, også vanskelig å velge produkt fra pakken når mindre mengde gjenstår. • Opplever ikke virkelig kravet om å forlenge øyeskygge livet med åtte timer. • Kan ikke fungere best for oljede lokk.

IMBB Rating:

4,5 / 5 (-0,5 for ikke å jobbe for godt på oljeaktige lokk)

Vil jeg tilbakekjøre Bobbi Brown Long-wear Eye Base?

Ja jeg tror jeg vil.

Bobbi Brown Long Wear Gel Eyeliner - Violett blekk Bobbi Brown Long-wear Cream Shadow - Cool Lilac 38 Bobbi Brown Metallic Long Wear Cream Shadow Bobbi Brown Sparkle Eyeshadow Silver Moon Ansikter Ultime Pro Long Wear Lip Color - 05 Peach Blush MAC Pro Longwear Foundation Colorbar Full Finish Long Wear Leppestift - Vintage MAC Pro Longwear LipCreme Prolong Beyu Eye Base - Eyeshadow Primer Jordana Eye Primer Eyeshadow Base 10 beste øyenskygge primere NARS Smudge Proof Eyeshadow Base

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: