Ciao å vinter skjønnhet.

Dagens produkt er ikke noe fancy, det er en ansiktsvask og skrubbe fra et veldig gammelt, kjent merkevare - Nivea. Produkter som disse er designet for å skjemme bort oss om morgenen når vi føler oss for lat eller ikke har tid til å vaske og exfoliere separat. Produktet kalles "Nivea Daily Essentials 2 In 1 Face Wash & Scrub - Kombinasjon / fet hud". La oss se om denne tjener formålet eller ikke imponerer.

Produktbeskrivelse:

NIVEA Daily Essentials 2 i 1 Vask og skrubbe formulert med Ocean Alger & Hydra IQ vitaliserer huden og hjelper t å forhindre glans mens du respekterer hudens egen fuktighetsbalanse.

Hvordan det fungerer:

Under rensing er det viktig å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse for å holde huden frisk hele dagen lang. Derfor har NIVEA introdusert revolusjonerende Hydra IQ fuktteknologi.

Beriket med Ocean Alger & Hydra IQ 2 i 1 vask og skrubbe: • Drener rent porer med rensende mikroskrubb for å redusere og forhindre urenheter • Reduserer overflødig olje for å hindre glans med sin rensende formel mens du respekterer hudens egen fuktighetsbalanse • Formelen med Ocean Alger vitaliserer huden. • Formulert med Hydra IQ-teknologi for å forbedre hudens naturlige fuktighet.

Huden er dypt renset og mattified, ser frisk og strålende ut.

Pris:

AUD 9,97 for 150 gms. (Laget i Australia)

ingredienser:

Min erfaring med Nivea Daily Essentials 2 i 1 ansikt vask og skrubbe - kombinasjon / fet hud:

Jeg har en kombinasjonshud som oppfører seg godt bare om vinteren. Så, dette er den gledelige sesongen for huden min. Jeg liker virkelig ideen om å skrubbe vasker da det sparer tid og krefter: P. Jeg har vært en die-hard fan av L'Oreal Pure Zone Wash-Scrub, men det tørker ut huden min i dette tøffe været. Så jeg gikk videre og plukket Nivea Daily Essentials 2 i 1 ansiktsvask og skrubbe - kombinasjon / fet hud fordi det hevdes å være formulert med Hydra IQ, som beholder hudens naturlige fuktighet.

Den klembare plastrøremballasjen er enkel og leveres med en flip åpenhette. Produktet er eplegrønt i farge med mikroblå skrubbepartikler for peeling. Kommer til ytelsen, i motsetning til vanlig ansikt vasker, vil en liten mengde ikke skape en rik skum og du trenger en god mengde for en ren og tilfredsstillende vask.

Ansiktsvask gjør huden ren, og du kan føle mikroskrubbepartikler, og prøver å exfoliere huden din. Partiklene er så få og milde at de ikke klarer skrubbeformålet faktisk. Du kan vurdere dette produktet en veldig mild skrubbe som gjør den ideell for sensitiv hud eller når du har tenkt å gå ut i solen straks etter vasken.

Bortsett fra det hevdes det å være formulert med Ocean Alger og Hydra IQ. Hensikten med disse to ingrediensene er å vitalisere hud, kontroll skinne, men beholder naturlig fuktighet i huden. Også produktet er dermatologisk testet for å være kompatibelt med oljeaktig / kombinert hud og jeg kunne ikke enig mer. Skrubbingen holder skinn i sjakk og gir en klar hud med strålende utseende etter noen timer og renser porene også. Likevel vil jeg si at peeling er utilstrekkelig.

Produktet har aldri brutt meg ut. Den har en mild behagelig duft av essensielle oljer.

Pros av Nivea Daily Essentials 2 i 1 ansikt vask og skrubbe - kombinasjon / fet hud:

• Gir mild peeling. Derfor er det ideelt for daglig bruk. • Ideell for følsomme og kombinasjonsskinn. • Formulert med Hydra IQ & Ocean Alger. • Ikke gjør huden for tørr. • Gode ansikter vaskes for klar hud og rensede porer. • Praktisk og reisevennlig emballasje. • Dermatologisk testet og godkjent.

Cons av Nivea Daily Essentials 2 i 1 ansikt vask og skrubbe - kombinasjon / fet hud:

• Mikroskrubbene er utilstrekkelige for å exfoliere huden. • Skummer ikke. • Overpriced.

IMBB Rating:

3/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Nivea Daily Essentials 2 i 1 ansikt vask og skrubbe - kombinasjon / fet hud?

Hvis du leter etter en mild skrubbe eller har sensitiv hud, er det ingen skade ved å velge denne. Men hvis du vil ha en god eksfolierende skrubbe, hopp over den. Jeg kommer ikke til å kjøpe tilbake fordi jeg ikke er så imponert over produktets ytelse.

Sephora 2-i-1 Eye Makeup Remover Gel Olay 2 i 1 Advanced Ribbons Firming Butter Body Wash Finesse 2 i 1 fuktighetsgivende sjampo og balsam Nivea Vitamin Shake Cranberry og Raspberry Lip Balm Nivea Powerfruit Relax Shower Gel Nivea Fruity Shine Pomegranate Tonet Lip Balm Clarins Daily Energizer Cleansing Gel Lotus Herbals Pure Radiance Matt Glow Daily Foundation SPF 20 Toni og Guy Daily Style Shampoo Aroma Magic Grape Fruit Face Wash Himalaya Neem Face Wash vs ren og klar skumende ansiktsvask Green Tea Face Scrub: Gjør det selv Himalaya Clear Complexion Whitening Face Scrub Nature's Co Coffee Face Scrub Hudpleie rutine for kombinasjon hud NEUTROGENA Kombinasjon hud oljefri fuktighet Glødende Hudreparater 15 Ansiktsvask for fet hud 30 beste leire masker tilgjengelig i India for fet hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: