Hei vakre damer,

Når vi tenker på sminke, er de første produktene som kommer til vårt hjerte, stiftelser, leppestifter, øyenskygger eller blush, men noen ganger glemmer vi en av de viktigste tingene som bidrar til å gjøre sminkeverket perfekt - concealer. I hvert fall glemmer jeg å bruke concealer når jeg har det travelt. Men tro det eller ikke, en god concealer kan gjøre underverk og kan få deg til å se helt feilfri.

Nå kommer jeg til produktet som jeg vurderer i dag, det er en grønn farget concealer fra merket Physicians Formula. Fargen heter "Soft Green".

Produkt kvantitet:

0,49 Oz./14g

Pris: Da jeg fikk dette, var det for rundt $ 8,95, men nå har selskapet hevet sin pris til $ 9,55

emballasje:

Denne concealer kommer i et lite rør med en veldig liten skrue på hetten. Røret er ugjennomsiktig og så kan ikke mengden av produktet som er igjen i røret, ses. Men som det er et klemrør, er det bra så langt hygienen vurderes, ettersom kun den nødvendige mengden produkt blir utsatt.

Produktbeskrivelse:

• Maksimal dekningsmiddelformel som glir på glatt for å skjule flekker, mørke øye sirkler, arr, fødselsmerker, alder flekker, blåmerker, rosacea og hyperpigmentering. • Konsentrert formel varer opptil 12 timer!

Påstander:

Allergivennlig. Duftfri. Non-comedogenic. Olje fri. Dermatolog godkjent

ingredienser

Min erfaring med Conceal Rx ™ Physicians Strength Concealer

Physicians Formula har mange forskjellige typer concealers, og dette tilhører Conceal Rx-serien. Dette spekteret av skjulere har 4 forskjellige fargede skjulere, hvorav 2 er normalt fargede skjulere. Jeg har en av de vanlige fargede skjultene i skyggen Fair Light. De to andre skjulerne er farget eller faktisk korrigerende skjulere.

Skyggen Soft Green er en grønnfarget concealer (som navnet antyder) som hovedsakelig brukes til å skjule rødheten i ansiktet. Jeg mottok denne concealer for rundt et år siden, og jeg hadde aldri motet til å bruke det til den tiden jeg hadde breakouts på ansiktet mitt, og jeg hadde en fest å delta. Dette var situasjonen som fikk meg til å prøve denne farge.

Concealer er ganske tykk i konsistens som faktisk gjør det litt lett å jobbe med. Det gjør sin jobb å gjemme rødhet perfekt, men som den er grønn, forblir den grønn selv etter riktig blanding. Uansett hvor hardt jeg prøvde, forblev den grønne kastet av concealer på ansiktet mitt. Men dette grønne kastet er ikke så vanskelig å gjemme; det kan enkelt gjøres ved å bruke et godt fundament. Så det viktigste trikset med å bruke denne concealer er å bruke det under grunnlaget og ikke over det.

Concealer kan brukes på forskjellige måter; fingre kan brukes, en makeup kile kan brukes, eller den kan påføres med en børste, men den beste måten å bruke denne concealeren er ved hjelp av makeup kiler som de gjør concealer blanding virkelig bra. En veldig liten mengde concealer kan gå langt. Det får ikke huden til å føle seg tørr, og det går heller ikke på huden, men ifølge firmaet holder ikke concealer faktisk så lenge som 12 timer.

Concealer skjuler rødheten på huden, men det virker ikke for store kviser, det kan faktisk gjøre kimen ser enda verre ut. Men ja det kan gjemme merkene som blir igjen av kviser. Samlet vil jeg si at dette ikke er noe som kan skjule mørke sirkler eller store kviser. Men dette er definitivt noe som kan gjøre underverk for rødhet og karakterer.

Pros av Conceal Rx ™ Leger Styrke Concealer:

• Ikke så dyrt. • Fungerer det ekstremt godt. • En liten mengde produkt går langt. • Ikke krøller seg. • Steder lenge (skjønt, ikke så lenge som hevdet av selskapet). • Blander veldig bra. • Reise vennlig emballasje.

Cons of Conceal Rx ™ Leger Styrke Concealer:

• Kan få deg til å se ekstremt grønn hvis den ikke brukes riktig eller hvis større mengde er tatt. • Ikke bra for større kviser. • Ikke tilgjengelig i India. • Ikke for øynene.

Ville jeg kjøpe dette produktet igjen?

Ja! Det er bra for rødhet, og jeg har dette problemet, så dette er en fin måte å skjule på.

Anbefaler jeg dette?

Ja! Hvis du får en sjanse til å få dette, må du få det. Det er veldig godt

IMBB Rating: 4.2/5

Skjul RxTM Leger Styrke Concealer i Fair Light Leger Formel Super Beauty Balm Cream Legerens Formula Eye Makeup Remover Lotion Korrigerende fargestoppere og hvordan du bruker dem Essence Glem det 3-i-1 Concealer BH Cosmetics 10 Fargekamouflage og Concealer Palette NYX Concealer i en krukke - Orange og Gul Kryolan Derma Color Camouflage Cream MAC Select Moisturecover Concealer (Double End)

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: