Hei folkens,

Vintrene er på og tørr flakete hud er her for å irritere oss. Selv skjønnhet med normal hud som meg er plaget av den røffe livløse huden. :( Så i dag skal jeg vise dere en veldig lett å gjøre ansikts- og kroppskrubb. Vennligst tilgi meg for mine feil som det er min første DIY på IMBB Jeg planlegger å gjøre mer forhåpentligvis 🙂

Merk:

Jeg kaller dette en kroppskrubbe og også et ansiktsskrubbe fordi mange av oss liker grove granulater for å exfoliere huden vår, det være seg kropp eller ansikt. Så du kan bruke dette etter dine preferanser. Jeg bruker det først som en kroppskrubbe og ettersom sukkerkornene reduseres i størrelse ved å smelte litt, bruker jeg til slutt en ansiktsskrubbe.

Ingredienser kreves:

En kopp sukker. Juice av en sitron (en ville være nok). En spiseskje honning. Appelsinskall. Sitronskall. En tommers ingefær. Ginger peel (valgfritt; jeg la dette bare for å gi den en grov tekstur). En og en halv bordskjeer av kokosnøttolje.

Verktøy kreves:

En ren bolle. En lufttett beholder. En visp.

Så la oss komme i gang;)

Trinn 1: Samle alle ingrediensene dine.

Steg 2: Ta en ren bolle og legg kokosolje og sitronsaft.

Trinn 3:Visp dette grundig.

Trinn 4: Legg til honning og visp det igjen.

Trinn 5: Legg til alle peelingene du har.

Trinn 6: Legg i sukkeret og bland alle ting veldig bra. Det skal hverken være for fet eller for tørr. Hvis du tror det er for tørt, legg til mer av kokosoljen, og hvis den er for fet, legg til mer sukker.

Trinn 7: Nyt peeling huden din med det!

Noen fordeler med ingrediensene jeg har brukt:

Honning: Honning er en naturlig pore cleanser. Enzymer i det klargjør huden og holder den ren og klar. Det er også en fuktighetsgivende maske for huden.

ingefær: Ginger inneholder rundt 40 antioksidanter som beskytter oss mot aldring. Det er også et anti-septisk og et avgiftningsmiddel.

Kokosolje: Nå hvem vet ikke fordelene med kokosnøttolje. Det er godt fuktighetskrem for tørr hud og det toner huden og gir også utstråling.

Sitronsaft:Det virker som en naturlig cleanser for huden din. Citronsyre er nyttig for porene og død hudfjerning.

Alle peelingene som brukes, hjelper denne skrubbe for å gi den mer grov tekstur og bidrar også til å lette hudfarge.

Det er det gutta, prøv dette hjemme og jeg er sikker på at dere vil nyte det. Hvis du har veldig tørr hud, kan du føle behovet for å bruke en fuktighetskrem etter dette. Jeg ville også si at du kan bruke noe essensiell olje hvis du ikke er fan av kokosolje duft; Bare legg til noen dråper essensiell olje som lavendel for å kvitte seg med kokosnøtt lukt.

5 Hjemmelagde Skin Lightening Face Masks Tan Removal Scrub for Hands: Gjør det selv Hjemmelaget Body Scrub Oppskrifter Med Kitchen Ingredients Easy Rice Powder Face Scrub - Gjør det selv DIY frisk appelsinskall, gurkemeie og melk ansiktspakke for fet hud Strawberry Facial Scrub - Gjør det selv DIY: Havre Rensemelk Skjønnhetsfordeler og bruk av melk Kroppshandelen Passion Fruit Body Scrub Bio Skincare Exfoliating Strawberry Face og Body Scrub Kropps Shop Olive Body Scrub The Nature Co. Jasmine Sugar Body Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: