Hei herlige damer!

Den dovne bommen jeg er, jeg fortsetter å jakte på skinnende kremete øyeskygger som ikke bare er enkle å påføre, men gir deg et glamourøst øyeutseende i en jiffy. Et par uker tilbake kom jeg over denne nydelige øyenskyggen, og heldigvis var det bare 2 stk på lager, og jeg er så glad at jeg plukket den opp. Jeg er forelsket i denne øyeskyggen, og jeg gleder meg til å plukke opp noen få nyanser snart. I dag vurderer jeg Deborah 2 i 1 Langvarig Creamy Eyeshadow i skygge nummer 2.

Koste: Rs. 450

ingredienser: Som sett på bildet.

Påstander:

• Beriket med naturlige voks og silikonderivater som gir usammenlignbar kremhet, fargen er blendende dyp og varig, og nekter bare å falle eller falme i opptil en fantastisk 10 timer *. Sfæriske pulverpartikler gir en myk myk følelse og sikrer at skyggen smelter inn lett og komfortabelt. Lysende pærer er en ekstra bonus for et snev av spektakulær utstråling. • Vanntett.

Veibeskrivelse:

Den fine, små potten passer inn i enhver veske, for å påføre "på farten" med fingertuppene.

Jeg tar på Deborah Milano 2 i 1 Langvarig Øyenskygge med Primer Shade 2:

Deborah 2 i 1 Langvarig Creamy Eyeshadow kommer i en søt runde potteemballasje. Gryten er laget av plast, noe som gjør emballasjen mindre voluminøs og du vil ikke ha frykt for å bryte gryten hvis den faller. Den gjennomsiktige pott gir en ide om øyeskyggen farge inni. Den har en skrue på kuppelformet fargekodd lokk på den, som gir den en søt utseende, og det fargekodede lokket gjør det enkelt å finne skyggen du leter etter i sminkehåndlaget. Dessverre har disse øyeskyggepotene ingen navn knyttet til det, de er kjent med tall som er trykt på bunnplaten på potten. På peeling bunnlisten kan ingredienslisten ses. Ingen børste er utstyrt med øyeskyggen.

Skygge nummer 2 er en nydelig bronsebrun skygge med myk, golden glimmer i den. Metallisk glimmer er liten og ikke sint. Dette er en nyanse som kan brukes alene og kan fortsatt se glamourøs ut. Denne nyansen vil smigre alle hudfargede skjønnheter, og jeg anbefaler det til alle. Det er en perfekt nøytral nyanse som også kan brukes til arbeid, da det gir et subtilt glamourøst utseende og vil ikke skrike for oppmerksomhet.

Tekstur av denne øyeskyggen er super myk og glatt. Kremmen av produktet gjør det glatt på øyelokkene med størst mulig lethed. Produktet er mykt, så du trenger ikke å slite for å få produktet ut av potten. Du må bruke en børste eller Q-tipp for å skille ut produktet fra potten og holde hygieneproblemene i bakhodet.

Å blande denne øyeskyggen er veldig enkelt, den blander enkelt med fingrene dine. Du kan til og med bruke en børste til å blande fargen i tilfelle du vil, men jeg føler meg med å smelte med fingeren er lettere og raskere. Når produktet er blandet, setter det seg ned til en smudgeproof finish. Fargen angis ikke umiddelbart, slik at du får god tid til å blande produktet. Når fargene "settes" blir det flekkete, men gir ikke et tørt, visnet utseende til øyelokket.

Pigmenteringen av denne øyeskyggen er fantastisk. En liten mengde går langt. Du trenger ikke pakke på fargen for å få det til å vises. Oppholdsstyrken er rett og slett utmerket - det ble på øye øyene for en god 8-10 timer. Selv mot slutten av dagen så det friskt ut og ble ikke flau eller visne bort. Den beste delen av det er at den er vanntett. Selv etter å ha sprutet ansiktet mitt med vann, farget ikke fargene eller ble ujevn. Så når du har denne fargen på øynene dine, kan du bokstavelig talt glemme noen berøring. Du trenger en sminkefjerner for å få den av øyelokkene dine.

Fordeler av Deborah Milano 2 i 1 Langvarig Øyenskygge med Primer Shade 2:

-Rimelig. -Kjør, ikke stor emballasje. -Great bronsebrun skygge med gylden glimmer. -Ikke gitty shimmer. -Smøtt, myk og kremaktig tekstur. -Lette å blande. -Great pigmentering. -En liten går langt. -Last virkelig lang. -Vanntett.

Cons av Deborah Milano 2 i 1 Langvarig Øyenskygge med Primer Shade 2:

-No børste forutsatt. -Det er bare skygge tall og ingen navn. -Selevetid på bare 12 måneder. -Potemballasje gjør det uhygienisk.

IMBB Rating: 4.9/5

Samlet sett er Deborah Milano 2 i 1 Langvarig Cream Eyeshadow med Primer Shade 2, en nydelig bronse øyenfarge med golden shimmer som gjør den til en nydelig øyeskygge som kan brukes hver dag. Den varige kraften og den vanntette kvaliteten på dette produktet er fantastisk, og kvaliteten er sikkert et godt kjøp. Få denne øyeskyggen, jeg er sikker på at du vil elske det!

Deborah Milano 2 i en langvarig øyenskygge med Primer Review Deborah Milano 24 Ore Velvet Duo Eyeshadow - Plomme Amethyst 01 Anmeldelse Deborah Ombretto Mono Hei Tech Eye Shadow # 28 Deborah Ombretto Mono Hi Tech Øyenskygge # 5 Anmeldelse Deborah Milano Hi Tech Trio Øyenskygge No.10 - Green Rhapsody Deborah Milano Trio Hi-Tech Tørr n våt øyeskygge - Gullfeber Deborah Milano Hi Tech Trio Eyeshadow - 13 Black Dalia Deborah Milano Definitive volum og krøll Mascara Marrone Brown Deborah Milano 24 Ore Eye Pencil Shade 251 Black

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: