Hei alle sammen,

Jeg har noe interessant for alle dere. I dag vurderer jeg et hårpleieprodukt fra mitt favorittmerke Organix. Ordene som "instant repair", "kakao smør" høres så veldig fristende og uimotståelig, ikke sant? Vel, denne sjampoen er enda mer uimotståelig enn du tror ... .. Så la oss sjekke ut hvorfor sier jeg denne flasken er ren, luksuriøs overbærenhet som bare gjør alt bra for ens hår.

Pris: 750 INR for 385 ml (men jeg fikk den til 648 / -)

Min ta på Organix Instant Repair Kakaosmørshampoo:

Jeg hadde kommet over dette merket lenge siden da jeg søkte etter sulfatfrie sjampoer. Da jeg så deres hovedwebside, dro jeg bokstavelig talt over forskjellige hårpleieprodukter og kroppspleieprodukter de produserer. Det beste i alt dette var at alle disse produktene er sulfatfrie. Bokstavelig talt en stjeleverdig avtale !!! Jeg fant denne kakao smørvarianten først ved en butikk i Vile parle. Denne sjampoen er allment tilgjengelig både online og offline på ulike butikker som lager på importerte produkter.

Denne flasken er bare en engel. Først, la meg fortelle deg om emballasjen ... ..flasken er litt volum som du ser, det er en søt dukkeformet flaske med gyllen flip-cap. Hetten er litt løs, så du må planlegge noe veldig bra på hvordan du skal bære den rundt under reisen. Åpningsdysen bidrar til å kontrollere sjampoens strømning og er enkel å bruke, men sjampoen er tykk, så du må sette inn litt innsats her inne. Sjampoen ...... .hhh! I det øyeblikket du åpner hetten og snu produktet, får du en blast av søt og velsmakende sjokolade. Prøv å lære å motstå deg fra å spise opp sjampoen ;-) For meg forsøker jeg fortsatt å motstå meg selv (prøv, prøv til du lykkes). Konsistensen til denne sjampoen er tykk, men vær ikke bekymret for jenter, det vil ikke føles tungt på hodebunnen, og du vil elske skjønnheten det legger til håret ditt. Samlet, selv om flasken ikke er reisevennlig, elsker jeg fortsatt denne sjampoen og aromaen er bare deilig!

Utførelsen av denne sjampoen er veldig veldig imponerende. Jeg har en smule fet hodebunn og tørre frie endene, håret mitt viser også noen tidlige skadesymptomer. Denne sjampoen, men uten sulfater, skummet er ganske bra og renser både fet og ikke-fet hår effektivt uten å tørke håret mitt. Det forlater håret mykt og glatt selv uten bruk av en balsam. Det forlater hodebunnen hydrert og endene myk og skinnende. Min hodebunn forblir oljefri de neste to dagene ... ..det er veldig bra. Chocolatyen lukter mye rundt under håret vasker, men forsvinner etter tørking, og etterlater bare en svak søt kakao duft ......yumm!!

På det øyeblikkelig reparerende kravet, føler jeg meg personlig, hvis en hårtype er skadet, kan ingen produkter gjøre underverk i bare en vask eller umiddelbart reparere den til kjernen, men fortsatt vil jeg si at denne sjampoen umiddelbart ville reparere hårets utseende. Etter en måneds bruk av denne sjampoen må jeg innrømme at jeg elsker håret mitt. Sjampoen har reparert håret mitt vakkert og har gjort det sunt, jeg elsker sitt arbeid. Det forårsaket ikke noe hårfall. Faktisk har det redusert håret mitt faller i stor grad. Samlet hjelper denne sjampoen meg med å gi glatt, sunt, skinnende, vakkert hår uten å bruke sulfater. I tillegg til tilstedeværelsen av kakaosmør, babassuolje og sesamfrøolje gir denne sjampoen en ekstra næringseffekt som tar vare på den generelle helsen til håret. Alt i alt har denne sjampoens prestasjon virkelig wowed meg.

Pros av Organix Instant Repair Kakaosmør sjampo:

  • Viser synlige sunne resultater.
  • Lukter fantastisk.
  • Er fri for sulfater
  • Sjampoen er beriket med kakaosmør, babassuolje og frøoljefrøolje.

Ulemper med Organix Instant Repair Kakaosmør sjampo:

  • Bulky emballasje.
  • Litt kostbar (kan være) Annet enn dette fant jeg ikke noen andre con

IMBB rating: 4,8 av 5

Vil jeg tilbakekjøpe Organix Cocoa Butter Instant Repair Shampoo?

Ja! Ja! Ja! Det er min HG sjampo.

Vil jeg anbefale Organix Cocoa Butter Instant Repair Shampoo ?

Alle damene der ute som har skadet hår og ønsker å gi hår et nytt sunt liv, så vær så snill, prøv dette, du vil være veldig fornøyd med resultatene! Jeg håper du folk fant denne anmeldelsen interessant og nyttig. Ivar venter på alle dine kommentarer, forslag og rettelser. Inntil da ta vare på alle og bli vakker. Takk for at du lest tålmodig.

Organix Brasilian Keratin Therapy Shampoo og Conditioner Review Organix Marokkansk Argan Olje Organix Renover Marokkanske Argan Oil Conditioner Organix Vaniljesilke - Silke Serum Coloressence Blusher - Brasiliansk gull Skinn fuktig keratinbehandling Keratin Hair Treatment Ahglow Moisturizing Keratin Conditioner Reconstructor Kroppshandelen Shea Kroppsmørk Kroppsbutikken Pink Grapefrukt Kroppsmørk Kroppshandelen Kakaosmør Hånd og Kropp Lotion Kroppshandelen Sweet Citron Body Whip Kroppshandelen Olive Body Butter The Body Shop Shea Butter Dusj Hvordan lage kokosnøtt sitron kroppsmørk: Gjør det selv Fabindia Almond og Coconut Body Butter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 24 2019