Hei mine engler,

Hvordan har du det i dag? Denne fuktigheten etter regn på sommeren føles så klebrig. Jeg lider av "hverdagen er en dårlig hårdag" fase. Noen kviser her og der, fet nese og kjedelig hud er også mine store bekymringer. Jeg ønsket å kjøpe noen nye hudpleieprodukter og hårpleieprodukter, men da tok jeg den helt naturlige måten. Her er noen måter der du selv kan lysere din hudfarge ved å bruke bare kjøkkenredienser. La oss komme i gang.

1. Muskat og melkeflaske

Tilsett to spiseskjeer med muskatnøtt pulver til fem ss melk. Du kan også legge til honning for å gjøre det mer fuktighetsgivende. Påfør denne lim over hele ansiktet og vask den av med lunkent vann etter 15 minutter. Denne pakken vil redusere kviser, deres arr og lyse opp din hudfarge. Muskat har antiinflammatoriske egenskaper, slik at det toppes listen over fantastiske, multi-benefit kjøkken ingredienser.

2. Havregryn og yoghurtskrubbe

Begge disse gjør utmerket mat for de som er slanking. 😛 Og en blanding av disse to handler som en stor skrubbe for de som føler seg hudfarge, har mørkt mye om sommeren. Yoghurt har melkesyre og havremel er den mest milde skrubben noensinne. Denne ansiktsskrubbe får ekstra poeng for å eliminere hudormer.

3. Gurkemeie, grammel og sitron ansiktspakke

Tilsett en halv teskje gurkemeie til en spiseskje gram mel (Besan) og tilsett noen dråper sitron. Bruk rosevann til å få et ansiktspakke som konsistens. Denne pakken kan til og med påføres på armer og føtter for å kvitte seg med solbrenthet. Bare skrubbe det av armer og føtter når pakken er halvtørr for å kvitte seg med død hud. Bruk lunkent vann for å fjerne pakken fra ansiktet. Sitron har naturlige blekningsegenskaper og gurkemeie er anti-bakteriell. Grammel tjener som den beste basen for enhver hjemmelaget ansiktspakke. Denne pakken vil også hjelpe fet skinnete skjønnhet som det også kan kontrollere sebum.

4. Honning maske

Få manuka honning om mulig, og bruk den over hele ansiktet ditt; ikke glem å dekke dine lepper. For en lysere, mykere og rettferdig hud, bruk rå honning tre ganger i uka. Honning passer selv den mest følsomme av huden og toner ned rødmen av irritert hud. Hvis du har normal til fet hudtype, legg til sitronsaft til honning for raskere resultater. Legg litt sukker til honning og bruk det som en klebrig skrubbe for leppene dine.

5. Rice toner

Rice vann er veldig rik på skjønnhetsmineraler og vitaminer som gjør underverk for huden din samt hår. Rengjør ansiktet ditt og tynn huden din med en bomullsstoff fuktet i risvann. Ris er rik inositol som er et kompleks av B-vitaminer. Det fremmer cellevekst, senker aldringsprosessen og stimulerer blodstrømmen. Det er en velsignelse for de som ønsker å stramme porene sine og gi en glød til ansiktet. Dette vannet har fuktighetsgivende, antioksidant og UV-absorberende egenskaper. Med en evne til å binde med det naturlig forekommende kobber i huden, forhindrer dette risvann / toner også dannelsen av hyperpigmentering og aldersflater.

6. Rød lentil ansiktspakke

Masoor dal eller rød linser er en god naturlig måte å eliminere kviser, akne, arr og merker på. Du kan bli kvitt flakinessen fra tørr hud og oppnå en sunnere hud ved å bruke en enkel masoor daal og melk ansiktspakke. Alt du trenger å gjøre er å suge linsene over natten og lage en fin pasta med melk om morgenen.

Skjønnhetsfordeler og bruksområder for nøkkelen Kjøkken Ingredienser Topp 5 ingredienser fra kjøkkenet ditt til å behandle mørke flekker 10 måter å stil din Saree for maksimal glam 8 Prøvede og testede måter å øke høyde etter fylte 20 år O3 + Lys opp Tonic 10 hjemme-naturlige måter å lyse opp ditt bleke ansikt Maybelline White Superfresh 12HR Whitening + Perfecting Compact Tips for å gjenopplive kjedelig hud 15 MAC Lipsticks som vil lyse opp ansiktet ditt

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 18 2019