Produkt kjøpt av IMBB

Hei alle,

I dag er min første anmeldelse av et hår styling verktøy og jeg fikk dette verktøyet som en del av IMBB sponsede produkter ordningen. Jeg ønsket å prøve dette produktet i veldig lang tid, og jeg er så glad for at jeg var i stand til å være høflig IMBB 🙂 Så les videre for å finne ut om dette produktet er virkelig verdt å investere i.

Pris: $99

Produktbeskrivelse: En revolusjonerende ny måte å skape en vakker skinnende krølle på etter en annen. Enkel. Rask. Fabelaktig! Infiniti Pro av Conair® Curl Secret® endrer måten verden krøller på. Denne revolusjonerende nye krølle styleren har toppteknologi, nyskapende konstruksjon og et automatisk krøllkammer - Curl Secret® hemmelig bak den perfekte krøllen!

Min erfaring med Conair Infiniti Pro Curl Secret:

Ved første øyekast ser dette hår stylingverktøyet litt skremmende og omfangsrik ut, men når du forstår hvordan du bruker det, er det ganske greit.

Jeg har prøvd et par hårkrøllinger før dette, og jeg var alltid bekymret for å brenne hendene mine. Med Curl Secret-verktøyet har du ingen bekymring. Her er en trinnvis fremgangsmåte for hvordan dette verktøyet fungerer:

1. Du må kaste håret grundig og sørge for at det er trollfritt.

2. Curl Secret-verktøyet er klart når indikatoren for rødt lys slutter å blinke.

3. Plasser håret inn i krøllkammeret; du må være forsiktig med å jobbe bare med ½ til 1 tommers hårseksjoner, eller annet verktøyet piper og feil ut.

4. Lukk eller klem håndtaket ned. Håret blir automatisk trukket inn i krøllkammeret, og verktøyet slipper ut stødige pip som indikerer at håret blir krøllet.

5. Når en rask rekkefølge av pip hører, betyr det at krøllen er klar. Du må åpne håndtaket for å løsne det krøllete håret.

Hårverktøyet har 3 timers innstillinger for løse, middels og stramme krøller. Den har 2 varmeinnstillinger: Høy og Lav med maksimal temperatur på 400 grader F. Den har også en auto-av funksjon hvis den forblir tomgang en stund.

Jeg eksperimenterte med dette verktøyet de siste 10 dagene og prøvde de forskjellige krøllinnstillingene, og jeg er veldig fornøyd med sluttresultatene, alt fra løse bølger til strammere krøller. På meg holder krøllene seg ganske bra og holder seg intakte i rundt 4 timer uten et stylingprodukt. Selvfølgelig vil resultatene variere basert på hårtekstur og et hvilket som helst stylingprodukt.

Jeg er litt på gjerdet på brukervennligheten av verktøyet. Mens jeg elsker det automatiske trekket i hår, blir det også litt vanskelig til tider. Du må alltid sørge for at du arbeider med ½ - 1 tommers snitt av hår, eller om verktøyet begynner å pipe. Også, i første omgang fikk håret mitt i kammeret et par ganger, og det føles virkelig skummelt. Men over tid har jeg fått en henge på hvordan jeg skal håndtere verktøyet riktig.

Siden verktøyet er litt tungt i forhold til andre curlingwands, begynner hånden å trette etter en stund. Det er også litt vanskelig å nå håret på baksiden av hodet. Det ville være mest å foretrekke å ha noen andre krøll håret ditt med dette.

Instruksjonsheftet nevner at dette verktøyet har Tourmaline Keramisk teknologi som reduserer frizz og flyveveier og beskytter håret mot skade. Jeg fortsatte å se flyveveier, men det er en tendens til håret mitt, så jeg har det bra med det.

For å oppsummere, er dette et veldig fint verktøy for å prøve ut noen krøller. Det tar imidlertid litt tid å bli vant til, og det kommer til en høy pris på rundt 100 dollar.

Pros av Conair Infiniti Pro Curl Secret:

  • Unik krøllkammermekanisme for automatisk å trekke i hår.
  • Lav risiko for brennende hender eller annen del av ansiktet.
  • Gir flotte resultater som strekker seg fra løse bølger til stramme krøller via 3 timer innstillinger.
  • To temperaturinnstillinger.
  • Turmalinteknologi sikrer minimal varmetilførsel.

Cons av Conair Infiniti Pro Curl Secret:

  • Tar deg tid til å bli vant til mekanismen; håret blir flittet i utgangspunktet.
  • Ikke reduserer flyveflyvninger som annonsert.
  • Du må jobbe i små deler av håret om gangen.
  • Verktøyet er tyngre enn andre krøller.
  • Dyrt.

IMBB Rating:

3.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe Conair Infiniti Pro Curl Secret?

Hvis du vil prøve denne nye mekanismen for å krølle hår, kan du sikkert kjøpe Curl Secret, men det kommer ikke billig til 100 dollar.

Infiniti Pro av Conair Spin Air Rotating Styler Conair Keramisk Wood Natural Shine Booster Pensel Med Conair 1875 Watt Turbo Styler med ionisk kondisjon Du kan tørke, rette og krølle håret ditt! Conair Instant Heat Dual Spenning 2 Keramisk Straightener Conair Infiniti Pro Hårføner Conair Instant Heat Curling Iron Remington Pro myke krøller Ci 151 Curling Iron Babyliss Pro Curl 210 Curling Tong Philips Curl Care Control HP 8618

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: