Produkt kjøpt av IMBB

For å innløse mine IMBB poeng, bestemte jeg meg for å gå på en Victoria's Secret-spree som VS-fan, som jeg er som de fleste jenter. Jeg kjøpte 3 kroppsdåper. Hemmelig begjærelse var bedre av partiet, og så skal jeg vurdere dette først.

Produktbeskrivelse: En forførende, varm duft. Overgivelse til Secret Craving, et rikt ønske om svart currant omfavnet av vanilje absolutt. Forfriskende formel er infundert med kondisjonerende aloe vera og beroligende kamille. Spray på for en smak av duft.

Pris: 937 INR

Min erfaring med Victoria Secret Secret Craving Fragrance Mist:

Jeg er ikke en stor fan av fruktige / blomsterdufter. Det er vanligvis bare 1 eller 2 frukter og blomster som jeg liker i parfymer. Vanilje er en av mine favoritt. Jeg bestemte meg for å gi svartbiff en prøve fordi jeg trodde det ville lukte som en milkshake med solbær og vaniljeis, men jeg var skuffet. Det er ekstremt søtt etter min smak. Det er sykelig søt! Det minner meg om noe deodorant i apotek som jeg hadde brukt da jeg var 13 eller 14. Svinebæren er for sterk og overveldende. Det er som en konsentrasjon av kunstige fruktekstrakter. Det er "Jeg-vil-årsak-tannhulenes" slags søt. Jeg kan ikke lukte de vanlige grunnnotene til vanilje i det hele tatt. Å være en person som liker varme notater, det var en større skuffelse overfor alt dette.

For folk som liker denne duften, er sommer og dagtid bedre innsatser for å ha på seg dette som det er fruktig. Har du noen gang lagt merke til at når vi ikke liker en duft, har den en uendelig oppholdskraft! Ja, det er også tilfellet her. Det ble på og i nesten 8 timer! En kroppståke.

Kanskje det er fordi jeg kan føle selv de minste sporene av det som borer gjennom nesen og plager mine lyktige sanser * faints *. Jeg vet at jeg har gått litt overbord for å kritisere dette på alle måter, men det er fordi jeg helt avskyer dette og å tro at det var bedre for mye 😐

Pros av Victoria Secret Secret Craving Fragrance Mist:

  • Oppholder seg evig.

Cons av Victoria Secret Secret Craving Fragrance Mist:

  • Ekstremt søt etter min smak.
  • Veldig veldig sterk på nesen.
  • Ingen vanilje notater.

IMBB Rating: 0.5/5

Ville jeg tilbakekjøp Victoria's Secret Secret Craving Fragrance Mist? Aldri noen sinne. Ikke engang vil prøve de andre produktene i samme linje.

Anbefaler jeg Victoria's Secret Secret Craving Fragrance Mist? Folk som liker sterke fruktige dufter kan like dette.

Victoria's Secret Aqua Kiss Fragrance Mist Victoria's Secret Endless Love Fragrance Mist Victoria's Secret Angel Fragrance Mist Victoria's Secret Sheer Vannlilje Fragrance Mist Victoria Secret Secret Craving Smoothing Body Scrub Victoria Secret Secret Craving Body Lotion Victoria Secret Secret Craving Deep Softening Body Butter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: