Hei kjære damer,

Jeg er her med en annen New York Color eyeliner gjennomgang. Det er "New York Color HD Automatic Liner - 004 Turkis" som er en grønn nyanse med glimmer i den. La oss komme i gang.

Produktbeskrivelse: New York ColorHD Automatic Eyeliner gjør at drømmeøyet ditt ser lett og raskt ut. Denne tynne blyantpenningen snur seg bare opp for å avsløre et perfekt punkt som gjør det mulig å farge en bris. I den andre enden er et glimrende pro-style blandingsverktøy for å tilpasse ditt utseende. Utførbart og ultra presis søknad.

- Langvarig - Vanntett - Ikke krøller seg

Laget for to serier: Se 1: Presis fin linje Se 2: Lett røykaktig utseende.

Hvordan søke: For en tynn linje, skyv forsiktig liner langs dine nedre og øvre lash linjer. For å bygge et røykaktig utseende, smør litt med smudgeren.

Pris: $1.99

emballasje: Emballasjen kommer i et veldig billig plastmateriale. Det er også veldig enkelt breakable. Foringen er en vridd form for blyant.

Jeg tar på New York Color # 004 Turquoise HD Automatisk Liner:

Dette er den verste eyeliner jeg noensinne har prøvd i mitt liv. Siden prisen er veldig lav, tenkte jeg på å gi dette et forsøk. Fra emballasjen til produktet er kvaliteten svært dårlig. Det anbefales at du vri en liten del av blyanten når du bruker det, ellers går linerne veldig enkelt av. Det har glitret i det, og jeg fant det veldig vanskelig å bruke denne fargen på min vannlinje. Det er fallout i liner. Produktet tykes mens det påføres. Det krever nesten 3 til 4 swipes for å få fargen ut av den.

Som New York Color hevder, er liner vanntett. Den leveres med en smudger, men den er av svært dårlig kvalitet. Jeg prøvde å bruke smudgeren, men jeg kunne ikke få noe ut av det. Det er veldig mykt og det smelter ikke liner. Når jeg påførte mange swipes og etter å ha slettet liner ved å rense flakene rundt, ser fargene ut perfekt, men det tørker veldig fort. Den ene tingen jeg liker om denne liner er en gang den tørker, den øker ikke. Det setter faktisk. Den forblir satt i nesten 6 til 7 timer. Shimmer forsvinner etter noen timer. Foringen kan bare fjernes med en oljebasert sminkefjerner.

Totalt sett er jeg ikke imponert, dette kommer til en billig pris og har visse gode poeng, men jeg anbefaler ikke dette til noen.

Fordeler av New York Color # 004 Turkis HD Automatisk Liner:

  • Vanntett
  • Den kommer med en smudger i den andre enden
  • Veldig billig
  • Ikke krøller seg

Ulemper med New York Color # 004 Turkis HD Automatisk Liner:

  • Det flager og flekker
  • Liner er veldig tynn når du snurrer den og går veldig lett
  • Trenger mange strøk og swipes for å få fargen
  • Veldig dårlig kvalitet

IMBB Rating: 3/5

Skal jeg kjøpe New York Color # 004 Turquoise HD Automatisk Liner? Jeg vil ikke tilbakekjøpe denne liner. Jeg anbefaler at du prøver andre merker som er bedre enn dette produktet.

NYC Automatisk Eyeliner Pencil i Brazen Blue Review NYC Ultra Moist Lipwear 301 Cafe NYC Liquid Lipshine Lipgloss i 576 Prospect Pink NYC New York Farge Smooth Skin Loose Face Powder NYC Smooth Skin Bronzing Face Powder - Sunny NYC Smooch Proof Long Wear Lip Farge: Rebel Ulta Automatisk Eyeliner i Indigo Ulta Automatic Eye Liner - Raisin Ansikter Langvarig Eyeliner Automatisk 4 Eye Makeup Tutorials Bruke Maybelline Turkis Kohl og Maybelline Colossal Kajal Maybelline Colossal Kohl-Turkis L'Oreal Paris Superliner Gelmatisk Turkis gjennomgang

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: