Hei herlige damer!

Colorbar er et slikt merke som aldri imponerer på meg. De fortsetter å lansere fantastiske leppeprodukter som du bare ikke kan synes å ignorere dem. Det brede spekteret av farger tilgjengelig - jeg føler at alle kan definitivt finne sin perfekte kamp av leppefarge fra dem. Colorbar er min favoritt merkevare fordi den tilbyr et bredt utvalg av oransje leppe farger som ingen annen merke tilbyr, og jeg er stolt av å innrømme at jeg eier hver oransje leppefarge fra Colorbar.

Og da dette nye serien ble lansert, kunne jeg ikke hjelpe, men få hendene mine på den oransje skyggen som er tilgjengelig fra serien. Jeg skulle ønske de hadde lansert et par mer oransje nyanser i dette området (fordi bare en oransje nyanse er ikke nok). Så i dag vil jeg gjennomgå Colorbar Ultimate 8hrs opphold leppestift i skyggen Ocean Orange.

Pris: Rs.900 for 4,2 g

Påstander: En eksklusiv leppestift med en uovertruffen glidekvalitet og unik Powder Matte satin finish med testet hold på opptil 8 timer * Bli uten smuss. Med bare noen få berører er leppene kledd i ren fløyelfinish, slik at de blir sensuelle og sofistikerte. Denne svært profesjonelle leppestiften er ideell for å legge til en elegant, raffinert berøring til din perfekte sminke. Inkludert i nydelig emballasje med sine særegne linjer, Tilbyr en ultrafemisk gest, gjort enda mer spennende av den innovative magnetiske åpningsspaken. Finnes i 12 elegante farger, perfekt for enhver anledning eller stil. Tillater deg å alternere et raffinert utseende med den nyeste trenden i sminke. Skisse leppekonturen med en blyant i skyggen nærmest leppestiftet. Påfør leppestiftet direkte på leppene dine, starter fra midten og arbeider mot hjørnene i munnen. For en mer kontrollert applikasjon, bruk den fargebryteren som kan trekkes inn. Bruk små detaljer for å distribuere farge og bruke det på leppene dine litt etter litt.

Min erfaring med Colorbar Ocean Orange Ultimate 8hrs Stay Lipstick:

Colorbar ultimate 8 timers opphold leppestift kommer i en ytre sølv eske som inneholder alle detaljene som gjelder produktet, men ingen ingrediensliste er nevnt på den. Normalt nevner Colorbar sin ingrediensliste i detalj, men overraskende har dette produktet ingen ingrediensliste nevnt på den. Ytre kartongen åpner for å avsløre leppestift som kommer i en sølv leppestift emballasje. Du kan faktisk tro at denne leppestiften ser ut som alle andre Colorbar-leppestifter med sølvemballasje. Men la meg fortelle deg, denne emballasjen ser ut og føles mer luksuriøs.

Lippestiften er meget tynnere enn de andre leppestiftene fra Colorbar. Og den mest attraktive funksjonen er den magnetiske hetten. Ja, du leser det riktig, luken lukkes stengt med en magnetisk låsemekanisme. Navnet på leppestift er nevnt på bunnen av leppestiftet. Så samlet sett får emballasjen til denne leppestiften ekstra poeng med sin magnetiske lukking.

Ocean oransje er ikke akkurat en oransje leppestift. Så hvis du leter etter oransje leppestift etter å ha lest navnet 'Ocean Orange', så må jeg si at du vil sikkert bli skuffet som meg. Det er en lys orangisk rød leppestift uten glimmer eller glans. Det er mer av en rød leppestift og har bare et snev av oransje til det. Denne fargen vil legge til den øyeblikkelige glamouren i ansiktet ditt uten ekstra forsøk på å bruke andre sminke andre steder. Det passer alle velutstyrte skjønnhetene godt. Hvis du løper bort fra leppestifter som leser -Orange, må du prøve denne nyansen før du unngår det - fordi det absolutt ikke er oransje.

Tekstur av denne leppestiften er kremaktig matte. Den har en jevn tekstur som føles ganske kremaktig og glir glatt på leppene uten å trekke eller rive seg, og det legger seg til en matt finish i løpet av en tid. Det er en av de mest komfortable matte leppestifterne jeg har prøvd. Det legger seg ikke ned i de fine linjene i leppene eller tørker ut leppene og får dem til å se seg uttørkede. Men du må eksfoliere leppene dine veldig bra før du bruker denne fargen, for å få det til å se mer presentabel på leppene enn å ha det avgjort i de tørre flakete områdene av leppene.

Pigmentering av Ocean oransje er rett og slett fantastisk, en swipe gir rik, ugjennomsiktig farge til leppene. Lippestiften føles lett på leppene, og til tross for at den er en matt leppefarge, føles det ikke kake, selv om du lager på noen få ekstra swipes. Det er flott som flekk for en mykere dag, og kaster deg straks opp når den er slitt til sin fulle intensitet. Fargen legger seg til matt finish og springer ikke fra sin posisjon.

Den beste tingen om denne leppestiften er dens oppeffekt, den forblir på leppene for en god 7-8 timer med minimal fading - veldig sant til kravet. Etter måltider, farge farger fra midten av leppene og lytter leppene sammen hjelp til å spre fargen litt. Den beste delen er at denne lange slitestiften ikke flekker leppene i det hele tatt. Det har en svak vanilje lukt til det, som ikke er overveldende og forsvinner innen noen få sekunder etter at du har det på leppene dine.

Pros av Colorbar Ocean Orange Ultimate 8hrs Stay Lipstick:

 • Luksuriøs og solid emballasje.
 • Nydelig oransje rød leppestift.
 • Ingen glans eller glans.
 • Glatt tekstur.
 • Glider lett på leppene.
 • Matt finish.
 • Tørker ikke ut leppene.
 • Sterkt pigmentert.
 • Varer lenge.
 • Ikke budge eller overføre.
 • Ikke flekker leppene.
 • Svak vanilje duft.

Cons av Colorbar Ocean Orange Ultimate 8hrs Stay Lipstick:

 • Dyrt.
 • Ingen ingrediensliste nevnt.
 • Leppestift navn og faktiske fargen på leppestift er misguidende.

IMBB-vurdering: 4,8 / 5 (ville ha full 5/5 hvis det var en ekte oransje nyanse).

Total, Colorbar Ultimate 8hrs opphold Lipstick i skyggen Ocean Orange er en lys orange rød rygg leppestift som har et imponerende magnetisk låsesystem, ser veldig stilig og unik ut. En velkommen endring fra vanlig linje. Lipstick tekstur, pigmentering og oppholdskraft er fantastisk. Jeg antar at alle skal prøve minst en leppestift fra dette nye lanserte serien snart.

Colorbar Light Coral Ultimate 8-timers opphold Lipstick Review Colorbar Creme Touch Lipstick-Naken Coral Colorbar Creme Touch Lipstick - Craving Pink 35 Colorbar Creme Touch Lipstick-bilder, fargeprøve, Lipstopper Colorbar Matte Touch Lipstick - Peach Life Colorbar Sheer Creme Lust Lipstick Sommertid MAC Catharina Ultimate Lipstick Revlon Colorstay Ultimate Suede leppestift - Finale Maybelline Super Stay 14-timers leppestift - Ultimate Blush Revlon Colorstay Maksimal Mocha Ultimate Liquid Lipstick Vil Colorbar Coral Light True Lip Gloss gi deg lyse saftige appelsinlepper? Colorbar True Lip Gloss - Coral Craving Maybelline Super Stay 14 Hr leppestift - alltid plomme Maybelline Super Stay 14-timers leppestift - Kontinuerlig Tranebær

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: