Hei alle sammen!

Håper du har en morsom dag! I dag vurderer jeg L'Oreal Infallible Silkissime Eyeliner i "Highlighter".

Produktbeskrivelse fra L'Oreal nettside: Nyt øynene dine i silke. Glide på glatt intensitet med vår første silkeinspirerte flytende blyant. Vi presenterer Silkissime ved Infallible. Vår fargesikre formel varer i opptil 16 timer med intens farger fra solnedgang til daggry.  Rik, silkeaktig formel  Flammebestandig, opptil 16H slitasje  Ophthalmologist testet  Passer til følsomme øyne og kontaktlinser

Hvordan å bruke:  Påfør øvre og nedre linjelinjen som begynner i øyets indre hjørne og arbeide utad.  For å skjerpe, bruk L'Oréals Dual Sharpener og skru blyanten forsiktig for å lage et tips.

Pris: CAD $ 11.99 (Prisen varierer mellom butikker)

Mengde: 1,10 g

ingredienser:

Min erfaring med L'Oreal Highlighter Infallible Silkissime Eyeliner:

L'Oreal Infallible Silkissime Eyeliner kommer i en rekke vakre nyanser. Blyantens plastlegemet samsvarer med fargene på liner, noe som gjør det enkelt å identifisere liner etter farge. Pennen har en gjennomsiktig hette og et gullbånd på toppen. Fargene på liner er trykt i gull på blyantlegemet.

"Highlighter" er en vakker pinky-fersken med en frostglans. Som med alle andre eyeliners i dette Silkissime-serien, er pigmenteringen av denne også utmerket. Du kan få full fargeintensitet i bare en sveipe av liner.

Foringen er ekstremt myk og kremaktig og glir veldig lett på dekslene. Det er ingen hopp, ingen tugging. Du kan tegne en jevn, intens linje i bare ett enkelt slag. Det er virkelig silke. Du må bare bruke det minste trykket.

Denne rekke liners hevder å vare i 16 timer. Alle de andre nyanser jeg har prøvd, er ganske langvarige. Men med denne spesielle highlighter-skyggen finner jeg at den begynner å falme etter 5 timer eller så. Vær oppmerksom på at jeg har vannige øyne mens jeg har kontaktlinser, og jeg fortsetter å tørke de indre øynene av øynene med et vev når øynene dine vann. Hvis du ikke har dette problemet med vannfulle øyne, bør det vare deg langt lenger.

Som med en blyantfodring blir spissen stum etter en bruk. Mer så med denne, da det er så kremaktig at produktet blir brukt ganske raskt. Jeg kunne få maksimalt to bruksområder før jeg måtte skjerpe. En hvilken som helst god spisser vil gjøre jobben. Gullbåndet på toppen av blyanten er også plast, ikke et faktisk metallbånd. Så det er ingen problem med sletting.

Fordeler med L'Oreal Highlighter Infallible Silkissime Eyeliner:

 Beautiful pinky-fersken med en frostglans  Meget pigmentert farge med bare en sveipe  Ekstremt jevn og kremaktig formel  Liner glir lett på dekslene uten hopp eller sløyfe  Passer til følsomme øyne og kontaktlinser  Ikke fikk øyeirritasjon på grunn av dette

Ulemper med L'Oreal Highlighter Infallible Silkissime Eyeliner:

 Siden produktet er så mykt og kremaktig, kan spissen bryte med mindre du er veldig forsiktig  må skarpgjøres  Vedvarende kraft kan være mindre hvis du har vannfulle øyne

Dette fungerer veldig bra for å lyse opp de indre hjørner av øynene, som jeg har brukt i EOTD nedenfor. Du kan også bruke den på vannlinjen for å åpne øynene.

IMBB Rating: 4.5/5

Anbefaling på L'Oreal Highlighter Infallible Silkissime Eyeliner: Jeg elsker virkelig dette spekteret av L'Oreal. "Highlighter" er en vakker nyanse for å lyse øyet. Gjør det et forsøk!

L'Oreal Infallible Silkissime Eyeliner i svart anmeldelse L'Oreal Infallible Silkissime Eyeliner - True Teal Review L'Oreal Infallible Silkissime Eyeliner i Plum Review L'Oreal Paris Infallible Stående Perfecting Foundation 8 L'oreal Infallible Lipstick Photos, stikkord L'Oreal Infallible 6 HR mislykkes aldri Lip Gloss - 3 nyanser L'Oreal Infallible Le Rouge Leppestift i Ravishing Red L'Oreal Paris Infallible Mislykkes aldri Eyeliner i Carbon Black L'Oreal Infallible Silkissime Eyeliner - Sølv Best Liquid Black Eyeliners Tilgjengelig i India: En Samling Lakme Absolute Shine Line: Black Eyeliner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: