Hei alle sammen!

Håper dere alle er i god helse og ånd! Jeg skal diskutere et svært vanlig problem som de fleste av oss kjemper med, det er flass. Flass kan lett herdes hvis det behandles rett tid. Følgende er noen sikker skutt hjem rettsmidler som kan bidra til å behandle flass.

1. Curd og sitron hår maske

Dette er den beste hårmasken hvis du har flass. Jeg har brukt det fra de siste 10 årene, og det hjelper definitivt å bekjempe flass. Ostemassen er et naturlig balsam som gjør håret mykt, mens sitron hjelper til med å bekjempe flass. Alt du trenger å gjøre er å klemme en sitron i en bolle med ostemasse og ta da! Påfør denne blandingen på håret og masser røttene til håret ditt med dette, veldig forsiktig. Hold det i ca 40 minutter og vask deretter av med kaldt vann. Du kan se resultatene innen 4 uker hvis du har alvorlig flass. Mengden ostemasse eller sitron kan justeres etter lengden på håret ditt. Hvis du har ekstremt tørt og sprøtt hår, kan du legge til honning i denne blandingen for å gjøre håret mykt, glatt og silkeaktig.

2. Kokosmelk og sitronhårmaske

Dette er en annen hårmask som du kan prøve å behandle flass. Du kan holde denne masken over natten og vaske håret neste morgen. Det gir fantastiske resultater. Du må bare sette på deg dusjdekselet før du sover for å unngå rotet på sengetøyet ditt.

3. Olivenolje massasje

Massasje med olivenolje kan regelmessig bidra til å bli kvitt flass. Det er best å varme opp oljen før du masserer den i hodebunnen. Hold oljen over natten for å få de beste resultatene.

4. Tea Tree Oil

Tea tree essensielle olje kan også hjelpe til med å behandle flass. Nå, fordi det er en essensiell olje, bør den blandes med en bærerolje. Du kan velge hvilken som helst bærerolje av ditt valg.

5. Sitronsaft skyll

Etter vanlig sjampoering og kondisjonering, bare gi håret ditt det siste skyllet med en blanding av sitronsaft og vann. Det hjelper med å behandle flass og hvis du har en fet hodebunn, så kan du bruke den til å bli kvitt det også. Det gir også glans til håret ditt.

6. Sennep olje

Hvis du er tilbøyelig til å få flass i vinter, kan denne oljen gjøre underverk. Du trenger bare å varme det før du masserer det på røttene dine. Regelmessig massering med sennepolje kan bidra til å behandle flass.

7. Apple cider eddik

Som sitronsaft, hjelper dette deg også med å bli kvitt flass. Bare bland noen dråper eple cider eddik i et krus med vann og bruk dette som en siste skylling etter shampooing og condition.

Ovenfor er noen hjem rettsmidler som du kan bruke til å behandle flass. Du kan enkelt finne ovennevnte produkter på kjøkkenet ditt. Prøv dem og la meg få vite hvilken som jobbet for håret ditt.

7 Effektive hjemmemedisiner for tynt hår 7 Effektiv Beauty Tips av Shahnaz Husain for fet hud 7 Effektive måter å rense ansiktet i regnfulle dager 7 effektive hjemmemedisiner for å behandle leppekremer 8 hjemme rettsmidler for å bleke mørke underarms 5 hjem rettsmidler for å forynge kjedelig og livløs hud 10 fantastiske hjemmemedisiner for å stramme sagging ansiktshud Sebamed Anti-Flour Shampoo Cipla Danfree Anti-Flass Sjampo Yves Rocher Anti-Recursion Flass Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: