Investering i god hudpleie er av største betydning, men å investere i god sminke er like viktig. Hud og sminke er som lerret og maling - begge skal være gode til å lage et vakkert maleri, forutsatt at du bruker de riktige verktøyene - ja, jeg snakker om børster! Jeg ser ansiktsbørster som hudpleie, de gode finnes kanskje ikke lett, men en dårlig kan skinne deg om et minutt. Jeg anser pulverpenselen for å være av største betydning siden det er den som gir de siste detaljene og forsegler alt i. Dette førte meg til å hengi seg til The Body Shop Face Brush, og jeg hadde lykkelig pensjonert med det for livet. Dessverre mistet jeg det snart og bestemte meg for å gi et annet merke en prøve før jeg dyttet til TBS igjen, så vær så snill og velkommen til Natio Powder Brush!

Produktbeskrivelse: Natio Powder Brush gir feilfri pulverapplikasjon. Den er ideell til forsiktig å trykke på presset pulver, løs pulver og bronse over ansiktet. Laget av statisk frie børster, det gir perfekt finish. Påfør noe pulver over fundamentet med denne penselen for feilfri utseende. Ekstremt myk pulver børste for effektiv og feilfri pulver applikasjon. Statisk-fri børster oppfanger og fordeler fine pigmenter for en enkel, perfekt finish hver gang.

Pris: Tilgjengelig i India for INR 895 / -. Fikk det med en nedsatt rabatt på 28% (15% på 15%) @ INR 646 / -. Online Shopping Zindabad!

Hvordan å bruke: Legg pensel med pulver, trykk for å skjære av overflødig og gjelde ansiktet i sirkulære bevegelser. For en jevn, feilfri finish, prøv å bruke Powder Brush når du legger grunnlaget med presset eller løs pulver. Husk å vaske børster regelmessig i varmt såpevann. La tørke helt før du bruker det igjen.

Min erfaring med Natio Powder Brush:

Jeg fant børsten til å være pen i sin emballasje - det ser ut til alt hvitt og glass på grunn av det frostede plastiket. De har håndtakets lengde og girthet akkurat for viften på børsten. Den brune myke børstene er en god kontrast til det hvite håndtaket. De er lange og myke, myke og glatte med akkurat den riktige hårets tetthet for å gi et fjæraktig lysdeksel opp med en fin fløyelsaktig berøring.

Tenk deg et scenario, hvor du har denne absolutt fantastiske, dystre gløden på ansiktet ditt (takket være det nye fundamentet), men å sette ansiktet med det vanlige pulveret gir deg den rette effekten. Du ender med å forbanne pulveret mesteparten av tiden, men har du selv tenkt på hva hvis årsaken er verktøyet ditt. Denne børsten er en fantastisk passform for slike scenarier. Selv om det virker bushy, henter det ikke tett pulveret. Dette er en av disse børstene, som hjelper deg med å unngå feil i første gang og bare nekter å støve for mye pulver. Det hjelper deg med å oppnå dette i flere forsøk, slik at du kan innse når du skal stoppe. Selv om dette er en pulverbørste, føler jeg det vil gjøre det bra for pulverbluss også. Videre kan en nybegynner ikke gå galt med dette siden det vil sikre at du stopper før du ser ut som en utvasket klovn 😛

Jeg liker de brune børstene. De skitne opp synlig slik at jeg kan dømme når de skal ta dem til rengjøring. Det var lett å rengjøre med olje og sjampo. Det var nok for å kvitte seg med all muck. Det var ingen skurring og børstemønsteret ble fortsatt disiplinert selv etter vaskingen. Tørking av en børste opp og ned er obligatorisk. Denne også oppnådde sin opprinnelige form en gang tørket og var tilbake til å utføre som tidligere. Jeg har brukt det de siste 2 månedene og vasket det tre ganger i mellom. Det går alltid tilbake til form og ytelse, og jeg beundrer konsistens i ting!

Konklusjon:

Vel, jeg kjøpte det som en erstatning til min TBS en, og ønsket at den skulle oppføre seg slik. Dessverre, det etterligner ikke det, men heldigvis har det sin egen USP. Jeg pleide alltid å lure på hvorfor folk eier mer enn en pulverbørste. Og nå, jeg eier to selv, jeg kjøpte TBS en gang likevel. Denne er av like god kvalitet og har unike egenskaper som fortjener et sted på ditt bord.

Fordeler med Natio Powder Brush:

  • Hjelper med å oppnå en fjæraktig lysdekning, fantastisk for gradvis oppbygging.
  • Vil tilstrekkelig pulver opp i ansiktet, men uten å kutte opp ansiktet unødvendig.
  • Myke og ikke-riper brune børster.
  • Vakkert håndtak emballasje.
  • Returnerer tilbake til originalform etter vask og selv etter feil oppbevaring.
  • Et godt kjøp til rabattert pris.

Cons of Natio Powder Brush:

  • Lagre tilgjengeligheten vanskelig, kun tilgjengelig online.
  • Ikke så tett som jeg ville ha det til å være (men det kan ikke være en ting for deg).

IMBB Rating:

4.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Natio Powder Brush?

Det anbefales alltid å investere i et godt stykke børste. Hvis du bare begynner din sminktur og trenger noe for å hjelpe deg, velg denne opp. Hvis du ikke har budsjettet til å hengi seg til Body Shop eller lignende børster, plukke opp dette (selvfølgelig med rabatt). Jeg vil sikre at jeg ikke ender med å miste denne, så det skal vare meg mange år før jeg kjøper tilbake.

Natio Wellness Hand Cream SPF 15 Natio Giggle Tonet Lip Balm Natio Eye Makeup Remover Wipes Natio Shea Butter Lip Balm Natio Love Antioxidant Lip Shine Natio Young Oil Free Moisturizer Sephora Collection Classic Mineral Powder Brush # 45 Essenspulverbørste Real Techniques Powder Brush av Samantha Chapman ELF Studio Pulver Pensel - Flat Top Colorbar Pro Pulver Pensel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: