Hei alle,

Etter å ha gjennomgått Clean Freak-sjampoen fra merket "Ikke din mor", vurderer jeg en balsam som jeg hadde plukket opp.

Ikke din mors har 4 områder med sjampo og balsam som serverer ulike behov:

 • Vei å vokse - Lang og sterk.
 • Kinky Moves - Curl Defining.
 • Beach Babe - Fuktighetsgivende.
 • Clean Freak - Rensing.

Jeg hadde veien til å vokse balsam Les videre for å finne ut mer om det.

Pris: $ 7,00 for 8 fl oz / 237 ml. Prisene kan variere fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse: Husk prinsessen i tårnet med de lange, gyldne låsene? Nå, nå kan du la ned ditt eget hår på grunn av vei å vokse. Laget med essensielle vitaminer, urter og bioaktive ekstrakter, vil denne salongformelen styrke, fukte og gi håret en silkeaktig tekstur da prinsens sjarmerende kommer for deg!

ingredienser:

Min erfaring med ikke din mors måte å dyrke langt og sterkt balsam:

Jeg har naturlig tykt og bølget hår. Jeg har en fet hodebunn; Håret mitt er ikke åpenlyst fet, men det har en tendens til å bli litt feit etter 3-4 dager med shampooing.

emballasje: Balsammen kommer i et plastpressbart rør med noe funky rødt bilde på det som er veldig attraktivt. Hetten lukkes stramt, og det er ingen fare for produktlekkasje, men 8 fluoslangen er litt voluminøs og ikke akkurat reisevennlig. De har ikke mindre reisevennlige størrelser.

Parfyme: Balsammen har en veldig mild fruktig duft som er ganske fin. Det er ikke overveldende, og jeg tror de med følsomme neser vil heller ikke bry deg om det. Duften holder imidlertid ikke lenge i håret og fades bort selv før jeg går ut av toalettet.

Opptreden: Balsammen er hvit i farge og har en middels konsistens, nesten som en mousse. Det er enkelt å bruke det fordi det sprer seg godt gjennom håret. Jeg forlater det vanligvis i håret mitt i et øyeblikk eller så før du skyller det av med varmt vann. Jeg liker at balsammen vasker vekk ganske bra og ikke etterlater noen klissete rester / film som noen balsam gjør. Det forverrer ikke noe hårfall.

Håret mitt føles jevnt og trollfritt uten å legge på balsam og det blir sikkert mye mer håndterbart. Håret mitt føles silkier etter en tørketrommel, og jeg ser også ikke til mange flyveveier. Balsammen er ganske lett og det veier ikke håret mitt som noen andre balsam pleier å gjøre i 2-3 dager.

For å oppsummere, er dette en virkelig effektiv balsam som vil la håret ditt glatt og silkeaktig. Hva er det ikke å like?

Fordeler med ikke din mors måte å dyrke langt og sterkt balsam:

 • Gjør håret glatt, silkeaktig og håndterbart.
 • Kontrollerer frizz til en viss grad.
 • Ikke etterlater rester i håret.
 • Vekter ikke håret eller gjør det halt.
 • Har en mild duft.

Ulemper med ikke din mors vei å vokse langt og sterkt balsam:

 • Litt dyrt sammenlignet med apotek merker.
 • Tilgjengelighet i India.

IMBB Rating:

4/5

Ville jeg ikke kjøpe tilbake din mors måte å dyrke langt og sterkt balsam?

Ja, du kan prøve denne balsam hvis du er ute etter en for å gjøre håret ditt mer håndterbart. Jeg kan prøve andre områder fra samme merke.

Ikke morens rene freak rensende sjampo Hvordan få håret til å vokse raskere 4 måter å få håret til å vokse raskere Topp hemmeligheter for langt, tykt og skinnende hår Garnier Fructis Long and Strong Fortifying Conditioner Garnier Fructis Long & Strong Strengthening Shampoo Clinic Plus Sterk og Lang Anti-Flass Sjampo Solsilke Lekkert tykk og lang sjampo L'Occitane Repairing Conditioner Tørt og skadet hår Bed Head Ego Boost Split-end Mender og Leave-in Conditioner Lakme Lip Love Conditioner Charmer Garnier Fructis Triple Nutrition Strengthening Conditioner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: