Av Akanksha Katihar

Hei fashionistas

Produktet jeg skal gjennomgå i dag, heter ELF Essential Smudge Pot i skyggen "Is not that sweet". Dette er en kremøyeskygge fra ELFs essensielle linje.

Beskrivelse: Denne glatte gelformelen glir perfekt. Bruk den som en langvarig øyenskygge eller eyeliner! Beriket med vitamin E, for å nære og hydrere det delikate øyet.

ingredienser:

Pris: $3

Min erfaring med E.L.F Essential er ikke den søte Smudge Pot:

Skygge: Skyggen heter Is not that sweet and, er en vakker glitrende rosa med litt glitrende. Det ser veldig fint ut i gryten, men det kommer ikke ut så mørkt som det burde på lokkene. På lokkene kommer den ut som en veldig lys skinnende hvit. Som et resultat, bruker jeg det som en høylys for min pannebein eller i øynene mine som lysende eller en base, for å bygge på et mer dramatisk utseende med en mørkere nyanse.

emballasje: Jeg liker emballasjen til dette produktet. Dette kommer i en pott, akkurat som MAC-malingpotter med en hvit hette og et tynt sølvbånd, og navnet på produktet på potten. Jeg liker virkelig dette om ELF, at selv om de lager billigere produkter, er deres emballasje nesten alltid veldig søt og ser ikke billig ut i det hele tatt.

Tekstur og pigmentering: Denne kremøyeskyggen er definitivt tykkere i konsistens enn MAC Paint potter, og de er svært enkle å bruke. Jeg brukte fingeren til å klappe dette over øyelokket mitt for ønsket utseende. Og selv uten en primer under, ble det bare på plass hele dagen. Som det er en kremøyeskygge, er det ikke noe fall ut, som i tilfelle av pulverøyskygger. Disse flekkpotene kan også brukes som liners tilsynelatende, men denne skyggen er så ren at jeg ikke likte det som en liner. Også en gang satt, det gni heller ikke av.

Men denne skyggen, er for ren til å bli brukt som en øyeskygge. Og som et resultat, brukte jeg det som en base og blandet den med en mørkere nyanse for utseendet mitt.

Oppholdsstyrke: Dette har en ekstremt god oppholdskraft. Selv med ingen primer brukt under, ble det ganske mye for hele dagen.

EOTD:

For øyesynet brukte jeg ELF-smutkrukken i "Er ikke så søt" som basen over lokket og i øynene på øynene og brukte Merle Norman Eye shadow i "Froze Cocoa" (som jeg går å vurdere snart) i ytre V og blande dem. For å fullføre utseendet brukte jeg Benefit They Are Real Eyeliner og YSL Faux Cils Mascara.

Pros av E.L.F Essential er ikke den søte Smudge Pot:

• Ekstremt rimelig. • Ekstremt lett å bruke. • Flott oppholdsstyrke. • Ingen nedfall for å håndtere. • Gni ikke av. • Søt emballasje. • Denne spesielle skyggen kan også brukes som høylys og lysere.

Cons av E.l.f Essential er ikke den søte Smudge Pot:

• Meget ren pigmentering for denne spesielle skyggen. • Denne nyansen kan ikke brukes alene for et ferdig utseende. • Ingen variasjon i tekstur og finish for dette bestemte produktet (som i MAC Paint Pots). • Denne fargen vil definitivt ikke fungere som en eyeliner.

Ville jeg tilbakekjøp E.l.f Essential er ikke den søte Smudge Pot? Definitivt vil gjerne prøve disse i andre nyanser.

Vil jeg anbefale E.l.f Essential er ikke den søte smudge potten? Definitivt, men kjøp bare denne skyggen bare hvis du vil bruke den som en høylys eller en base for å blande med andre øyenskygger, fordi den har en veldig ren pigmentering som skal brukes alene.

ELF Smudge Pot Cruisin Chic Review ELF Essential Little Black Beauty Book Eye Edition i kul ELF Mineral Eye Shadow Primer ELF Studio 100 Piece Eye Shadow Palette ELF Essential Brightening Eye Color Quad - Luxe ELF Brightening Eye Color Quad Punk Funk ELF Studio Eye Primer og Liner Sealer Stila Smudge Stick Vanntett Eyeliner - Stingray Slik hindrer du Kajal fra smussing Stila Smudge Stick Vanntett Eyeliner - Tetra NARS Smudge Proof Eyeshadow Base Stila Smudge Pot Bronze MAC Painterly Paint Pot MAC Paint Pot Soft Ocher MAC Groundwork Paint Pot MAC Paintpot ganske naturlig MAC Paint Pot i Blackground MAC Constructivist Paint Pot MAC Paint Pot: Rubenesque, Delft Forest Essentials Facial Scrub og Ansiktsbehandling Masque Review Philips HP8658 Essential Care Air Straightener Review Makeup Revolution Essential Mattes Redemption Palette Review, fargeprøver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: