Hei!

Jeg fikk noen leppebalmer nylig fordi min stash trengte noen nye venner. 😀 Jeg har tre varianter fra Crazy Rumours og Ginger Peach er en av dem. La oss få vite mer.

Produktbeskrivelse: Crazy Rykter Ginger Peach Lip Balm er en forfriskende blanding av ingefær blandet med en forfriskende dose saftig fersken. Denne balsam er absolutt en godbit for leppene dine og vil gi dem super myk.

Fordeler: Høy kvalitet, 100% naturlig leppe kjærlig godhet! 100% All Natural, Cruelty - Free & Vegan (de gode greiene)

Pris: INR 325 for 4,2

Min erfaring med galte rykter 100% naturlig ingefærfersken leppebalsam:

Jeg var så imponert over det faktum at det er 100% naturlig og det er veganer at jeg raskt kjøpte den uten noen andre tanker. Min søster ville ginger smaken, så dette er for henne.

Emballasjen er så enkel, men elegant. Det ser ut til alt plastikk-y, men det er ikke i det hele tatt spinkel. Det er en godbit for øynene bare for å se på den. Emballasjen er veldig søt. Jeg liker hvordan de har åpent nevnt alle ingrediensene som går inn i å lage denne leppebalmen. Den følger med et segl festet til klistremerket på kroppen, og når du bare vrir på hetten, går tetningen i stykker. en tankefull måte å sikre seg på uten å skape et rot. Annet enn det, har det en normal vridmekanisme som er ganske lett å håndtere.

Crazy Rykter har så mange spektakulære varianter å velge mellom, og du kan ikke bestemme bare en. Tekstur er fantastisk! Den glir som smør på lepper og smelter bokstavelig talt. Noen ganger bruker jeg det over natten, og neste morgen våkner jeg opp til friske, sunne lepper. Jeg kunne bokstavelig talt føle hvor myk leppene mine har blitt! Det hydrerer og fuktes så godt. Det lukter ingenting som ingefær eller fersken til meg, men jeg antar det er den kombinasjonen jeg ikke får. Duften er hyggelig og ikke for høyt. Det legger til en sunn glans til leppene som forblir i en time eller så med alle snakker og snacking. Et lite problem jeg har med dette er at jeg bare skulle ønske det hadde en SPF. På den måten ville det vært fullført! Men hvem klager ?! 😀 Jeg elsker det helt !!!

Swatch:

Fordeler med galte rykter 100% naturlig ingefærfersken leppebalsam:

• Ekstremt søt emballasje. • Jeg elsket virkelig seglet der du bare vri det for å åpne, ikke noe rot! • Reisevennlig. • 100% naturlige ingredienser og veganer! • Det er også grusomhet! • Legger til en sunn glans til leppene. • Har en veldig behagelig duft som lenger på en stund. • Glir som smør på lepper! • Hydrerer veldig bra. • Det gjør leppene myke myke.

Cons av galte rykter 100% naturlig ingefærfersken leppebalsam:

• Jeg skulle ønske det hadde en SPF. • Lukter egentlig ikke som ingefær eller fersken.

IMBB Rating: 4.9/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Crazy Rykter 100% Naturlig Ginger Peach Lip Balm? Helt klart! Jeg er så gal i kjærlighet med disse at jeg ikke kan slutte å ha nok av dem! Jeg skal snart få flere varianter. 😀

Ciao!

Crazy Rykter Red Velvet 100% Natural Lip Balm Review Crazy Rykter Oransje Bergamot 100% Natural Lip Balm Review Crazy Rykter 100% Natural Lip Balm Pistachio Review Natural Makeup Tips Olay Natural White Sunn Fairness Day Lotion Review NYX Matte leppestift - Naturlig Naturens Essence Natural Hair Colors Burgundy Review NYX Slim Lip Liner blyant i naturlig og varm rød anmeldelse Lipice Sheer Farge Naturlig Lip Conditioner Review, Swatch, FOTD Kroppsbutikken 100% naturlig leppe rulles på i Berry Review EOS Smooth Sphere Lip Balm - Blueberry Acai Review Lipice Sheer Farge Naturlig Lip Conditioner Review, Swatch, FOTD 31 Peach Lipsticks for alle hudtoner Clinique Cheek Pop Blush - Ginger Pop

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: