Hei alle,

Ok, så jeg må innrømme at mens jeg går ned i supermarkedene, blir jeg alltid trukket til merket "Ikke din mors" - en: på grunn av den morsomme, quirky emballasjen og to: på grunn av navnet. Endelig ble min nysgjerrighet bedre av meg, og jeg plukket opp en sjampo og balsam fra dette merket.

Ikke din mors har 4 områder med sjampo som passer til ulike behov:

 • Vei å vokse - Lang og sterk.
 • Kinky Moves - Curl Defining.
 • Beach Babe - Fuktighetsgivende.
 • Clean Freak - Rensing.

Jeg fikk Clean Freak-sjampoen og måten å vokse balsam for noen uker siden, og i dag gjennomgår jeg sjampoen for deg. Les videre for å finne ut mer.

Pris: $ 7,00 for 8fl oz / 237 ml. Prisene kan variere fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse: En sjampo som er bra for deg, håret ditt og miljøet ... det er det du vil ha? Så kom til squeezin 'fordi Clean Freak ble laget med deg og Mother Nature i tankene. Denne miljøvennlige formelen vil rense håret uten å bruke sterke kjemikalier (ingen sulfater, silikoner, parabener eller fargestoffer!). Det er bionedbrytbart, slik at det ikke vil tette opp rørene dine (eller porene dine)! Infundert med vill vann mynte ekstrakter for å revitalisere stresset hår og bringebær ekstrakter for å fukte og berolige, vil du og håret ditt synge kumbaya så snart du går ut av dusjen.

ingredienser:

Min erfaring med ikke morens rene freak rensende sjampo:

Jeg har naturlig tykt og bølget hår. Jeg har en fet hodebunn; Håret mitt er ikke åpenlyst fet, men det har en tendens til å bli litt feit etter 3-4 dager med shampooing.

emballasje:Ikke din mors har noen veldig kul emballasje. Sjampoene kommer i en plastklemme med litt funky fargerike bilder på det som er veldig attraktivt. Clean Freak-serien har grønne bilder på den. Hetten lukkes tett og det er ingen fare for produktlekkasje. Men 8 fl oz-røret er litt voluminøst og ikke akkurat reisevennlig. De har ikke mindre reisevennlige størrelser.

Parfyme: Sjampoen har en mild fruktig duft som jeg er ganske nøytral om. Det er ikke overveldende, og jeg tror de med følsomme neser vil heller ikke bry deg om det. Duften forblir ikke i håret ditt og fades bort under sjampoering selv.

Opptreden: Sjampoen er gjennomsiktig i farge og har en løpende konsistens. Det er lett å påføre og spre seg gjennom håret. Det er en sulfatfri sjampo, og derfor blir det ikke mye skum. Med skum er det lett å fortelle når du skal slutte å bruke mer sjampo. Men det blir litt vanskelig med en sjampo som ikke skummer. Men jeg har ikke noe imot dette som sulfatfritt, det er bra for håret ditt.

Denne sjampoen renser ganske effektivt og fjerner alt fett. Det etterlater deg med en ren hodebunn og hår uten å gjøre det fet eller tørt. Jeg merket ikke noe forverret hår faller etter bruk av denne sjampoen. Imidlertid føles håret litt mykt etter bruk av sjampoen. Dette er ikke et problem for meg som jeg alltid følger opp med et balsam.

For å oppsummere, er dette en mild sjampo som effektivt renser håret ditt uten å gjøre det tørt eller fet. Den er fri for sulfater og parabener og er derfor ikke hard på håret ditt.

Pros av ikke morens rene freak rensende sjampo:

 • Renser håret grundig.
 • Tørker ikke håret ut eller gjør det fritt.
 • Inneholder ikke sulfater, parabener eller fargestoffer.
 • Har en mild duft.

Cons av ikke morens rene freak rensende sjampo:

 • Sjampo i seg selv vil forlate deg med tangled hår. Du må også bruke balsam.
 • Ikke akkurat en con, men et ord av forsiktighet for å stille dine forventninger riktig: Dette er en sjampo, og det gjør akkurat det - renser håret ditt. Det legger ikke til noe volum eller tekstur eller glatt eller krølle eller noe annet som så mange andre sjampoer lover deg.
 • Litt dyrt sammenlignet med andre apotek merker.
 • Tilgjengelighet i India.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg ikke tilbakekjøp ikke morens rene freak rensende sjampo? Hvis du er ute etter en grunnleggende sulfat og parabenfri sjampo for å rense håret, se ikke lenger.

Jeg kan prøve andre områder fra samme merke.

Ikke din mors 'hun er en tesel' Volumizing Hairspray Pantene Lively Clean Shampoo Wella-profesjonelle rengjør anti-soppsjampo Herbal Essences Drama Clean Forfriskende Sjampo Phil Smith Be Beautiful Dry Clean Revitalizing Dry Shampoo Garnier Fructis Pure Clean Fortifying Shampoo og Conditioner TIGI Bed Head Control Freak Serum Biotique Bio Green Apple Fersk Daglig Rensende Sjampo & Balsam Kiehl er klart korrigerende hvitrensende rengjøringsmiddel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: