Hei alle,

I dag vurderer jeg en stiftelse fra L'Oréal som ble lansert et par måneder tilbake - L'Oréal Paris Infallible Pro-Matte opp til 24-Hr Foundation. Les videre for å finne ut hvordan dette gikk på meg.

Pris: $ 13 for 1 fl oz / 30 ml.

Produktbeskrivelse: Oppnå en matt finish som ikke kommer til å bli flat med denne luftlette, slitesterke væskeformelen. Lett og kremaktig grunnlag går glatt med en halvmatt finish som varer opptil 24 timer, gjemmer ufullkommenheter for en jevn, klar hud.

ingredienser:

Hvordan å bruke: For å bruke, bruk fingrene eller din favoritt sminkepensel.

Min erfaring med L'Oreal Paris Infallible Pro-Matte 24-Hr Foundation:

emballasje: Stiftelsen kommer i et flatt plastrør med en skrue på hetten. Røret føles veldig praktisk og er reisevennlig. Røret har en gjennomsiktig del for å vise fundamentets farge, men på en eller annen måte så alle nyanser det samme for meg i supermarkedets displaylys. Og jeg måtte virkelig slå på min flaks for å velge min skygge. Jeg elsker at L'Oréal har tydelig lagt ut hva som kan forventes fra produktet på emballasjen: Dette er et halvmatt, medium dekning, luftlysgrunnlag og forventes å vare i 24 timer.

Opptreden: Jeg har en kombinasjonshud - min T-zone har en tendens til å være fet og kinnene mine er normalt å tørke. Så jeg var på utkikk etter et fundament med en matt finish.

Tekstur: Jeg ville ikke kalle det et "air-light" fundament som det har en litt tykk konsistens nesten som en kremaktig lotion. Det setter raskt til en pulverlignende overflate, og derfor må du jobbe fort for å blande det ut. Den passer godt sammen med en pensel eller fingre.

Bli ferdig:Målet er ganske matt, og de med fet hud ville elske denne ferden.

Dekning:Dekningen er middels og gir en fin jevn hudtone i ett lag. Dekningen er sikkert byggbar til litt mer uten å se kake-y. Men det gir ikke full dekning, og du vil trenge en concealer for eventuelle tunge hudfeil.

Oppholdsstyrke:L'Oréal hevder at dette fundamentet kan holde seg godt opptil 24 timer. Nå har jeg ikke testet det. Men det varer ganske enkelt en hel dag - rundt 10 timer og huden min blir ikke oljeaktig eller skinnende på slutten av dagen. Heller ikke sminken begynner å se ujevn. Det er ganske en prestasjon for meg, og jeg er veldig fornøyd med det.

Samlet sett er dette fundamentet sant for alle krav som det gjør, og jeg er veldig fornøyd med det. Den eneste ulempen for meg er at skyggen jeg valgte - Naturlig Beige ser litt mørk ut på meg og jeg ville virkelig ha elsket, hadde jeg en sjanse til å teste ut nyanser før jeg kjøpte.

Pros fra L'Oreal Paris Infallible Pro-Matte 24-Hr Foundation:

  • Sann matt finish som fungerer veldig bra for oljeskinnede skjønnheter.
  • Har en lett følelse og gir middels dekning.
  • Lett blandbar med børste eller fingre.
  • Holder opp veldig bra hele dagen.
  • Duftfri.

Ulemper ved L'Oreal Paris Infallible Pro-Matte 24-Hr Foundation:

  • Tørker raskt ned og trenger rask blanding.
  • Skyggeområde er vanskelig å navigere gjennom.

IMBB Rating:

4/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal L'Oreal Paris Infallible Pro-Matte 24-Hr Foundation?

Dette er et fundament som er virkelig sant til sine krav og jeg vil sikkert anbefale det til oljete skinned skjønnheter. Jeg vil tilbakekjøpe, men kanskje en annen nyanse.

L'Oreal Paris Infallible Stående Perfecting Foundation L'Oreal Paris Infallible Pro-Matte Powder L'Oreal Paris Infallible 16H Concealer - 04 Golden Beige L'Oreal Paris Infallible Eyeshadow i evig svart Faces Ultime Pro Long Wear Matte leppestift i Pretty Me Faces Canada Blinded Ultime Pro Velvet Matte Lipstick Maybelline Superstay 24h Makeup Foundation Deborah Milano 24 Ore Perfect Foundation

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 31 2020