Hei vakre damer,

Jeg er en stor fan av fargede striper! Og da solen er ute, har jeg sett et bredt utvalg av farget hår i Nederland. Med så mye pestering fikk jeg endelig mine lilla høydepunkter nesten over en måned tilbake (Hurrraayyy). Og med ekstra farge kommer tilleggsansvar! Jeg begynte å jakte på den beste sjampoen for farget hår for å gjøre hårfarge min siste lenge og ikke for å få håret til å tørke som en kost. Jeg kom da over Nivea-serien av sjampo. Jeg stoler på merkevaren, men jeg har hatt få problemer med dem også, så jeg var motvillig til å kjøpe en stor flaske sjampo. Heldigvis så jeg de små reisepakkene som ble solgt, og jeg bestemte meg for å prøve dette før jeg kjøpte produkt i full størrelse.

Hva selskapet krever: • Forhold håret med hver vask. • Beskytter hårfargen mot fading og forlenger fargestyrken. • Intensivt nærer håret og gjør det mykt og smidig. • Beskytter håret mot UV-filter (sol) lys. • Utvider fargeintensiteten. • Med fargolje kompleks av macadamia olje.

Hvordan bruke det: Påfør på vått hår, masser forsiktig og skyll grundig.

Pris: Reisepakken inneholder både en balsam og sjampo, koster 1,50 € for 50 ml og 3,15 € for 250 ml.

Ingredienser Liste:

Min erfaring med Nivea Color Care & Protect Shampoo:

En god fargebeskyttelsessjampo og et balsam er et must for det fargede håret til å vare lenger og holde manen skinnende og sunt. Nivea har gitt ut en ny serie med Color Protect-varianter som inkluderer en sjampo, en balsam, en stylingmousse og en stylingspray. Siden jeg allerede har en styling spray, jeg nettopp plukket opp reiser pakker av sjampo og Conditioner.

Sjampoen kommer i en lys himmelblå flaske med en tett hette som gjør det supervennlig å reise. Sjampoen har en pearly hvit glans og duften minner meg om de som brukes i salonger! Det lukter frisk og litt fruktig.

Macadamia Oil er kjent for sitt høye innhold av vitaminer, proteiner og flere andre næringsstoffer. Bruk av oljen i sjampoen er en ekstra fordel. Sjampoen reduserer tangles, gjør håret glatt og håndterbart. Med vanlig bruk, finner du også håret blir skinnende og bidrar til å temme friskt hår.

Når det gjelder det fargede håret, føler jeg at håret mitt ikke ble påvirket og forblitt det samme. Også firmaets fargelevetidskrav er falsk. Høydepunktene mine har bleknet bort og forble i en måned som informert av damen i salongen, så denne sjampoen er ikke effektiv i dette tilfellet.

Det sier at det beskytter håret mot de skadelige UV-strålene, jeg er ikke sikker på dette kravet fordi håret mitt alltid har vært det samme, uavhengig av at jeg er ute i solen eller inne i huset! Den inneholder SLS, men sjampoen skinner ikke mye. Det er nødvendig med en liten liten shampoo for rengjøring av håret selv om det er oljet. Så hvis du er ute etter en sjampo som multitasks i å holde håret jevnt, sunt og ikke plaget om farge lang levetid; Dette er en perfekt sjampo for deg.

Så oppsummering:

Fordeler med Nivea Color Care & Protect Shampoo:

• Gjør håret håndterbart, sunt. • Liten mengde sjampo er nødvendig. • Inneholder Macadamia-olje for ekstra fordeler. • Redusert frizz. • Reparer skader forårsaket av farging. • Tilgjengelig i reisepakker.

Cons av Nivea Color Care & Protect Shampoo:

• Inneholder SLS. • Sjampoen er ikke effektiv for å forhindre at hårfargene faller ut. • Det ville vært bedre hvis det ble introdusert som en intens reparasjons sjampo enn en fargebeskyttelse.

Ville jeg tilbakekjøp Nivea Color Care & Protect Shampoo? Nei. Nå som fargen min er fading, holder jeg meg til den vanlige sjampoen, da fordelene er nesten like.

IMBB Rating: 2.5/5

Nivea Fruity Shine Pomegranate Tonet Lip Balm Review Kroppsbutikken Delipscious Tinted Lip Balm Photos and Swatches Hvordan lage Tinted Lip Balm hjemme MAC Tinted Lip Conditioner Fuchsia Fix Review Maybelline Lip Smooth Farge og pleie Balm SPF 16 Review, Fargeprøver Nivea Smooth Body Milk Review Nivea Caregloss & Shine Review Nivea Fruity Shine Pink Guava Lip Balm Review Matrix Biolage Color Care Shampoo Review Matrix Biolage Colorcaretherapie Color Bloom Masque Matrix Biolage Delicate Care Shampoo Matrix Biolage Color Care Conditioner Review Maybelline Lip Smooth Farge og pleie Balm SPF 16 Review, Fargeprøver Frederic Fekkai Tekniker Fargepleie - Fargebeskyttelse Glaze Review Olay Age Protect Anti-Aging Cream Pantene Pro V Reparasjon og beskyttelsesområde for normalt tykt hår VLCC Daily Protect Anti-Pollution Face Wash Oriflame Tender Care Beskyttelse Balm Himalaya Herbals Beskytter Neem og Gurkemeie Body Wash L'Oreal Total Repair 5 Shampoo og Conditioner Khadi Sat Reetha Herbal Shampoo The Body Shop Banana Shampoo Pantene Lively Clean Shampoo L'Oreal Smooth Intense Smoothing Shampoo Oriflame Wild Rose og Cotton Protecting Shampoo L'oreal Professionnel Liss Ultime Shampoo L'Oreal Smooth Intense Caring Shampoo Urte Essenser Color Me Happy Shampoo Schwarzkopf Professional BONACURE Reparasjon Rescue Shampoo for skadet hår

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: