Hei venner!

Min sminkerutine på hverdager inkluderer for det meste bare det grunnleggende. Derfor bruker jeg vanligvis ikke sminke med sminke regelmessig. Men når det er spesielle anledninger der jeg bruker sterk sminke, er det alltid nyttig å sette spray, da det egentlig er laget for å hjelpe sminke lenger. Jeg hadde tidligere brukt MACs Fix + og Urban Decay's All Nighter med den tidligere å være min favoritt. Så da jeg var på utkikk etter å prøve et annet merke, hentet jeg det fra NYX som jeg alltid har likt deres Jumbo øye blyanter.

Den er pakket i en svart plastflaske med spritzer. Innstillingsvæsken er helt fargeløs, men har sterk lukt på grunn av alkoholinnhold. Spritzer fungerer bra, men noen ganger kommer væsken ut som store dråper. NYX tilbyr også en ekstra versjon av innstilt spray som dyp finish. Spritzer er utstyrt med en plastdeksel for beskyttelse.

Pris: 2 oz. (60 ml) rør er priset til $ 8

Min erfaring med NYX Matte Finish Setting Spray:

Jeg bruker vanligvis innstillingssprayen når jeg har gjort tyngre sminke, og jeg vil at den skal vare uten å kreve noen berøringer. Etter å ha brukt min sminke bruker jeg innstillingssprayen ved å holde en avstand på 6 inches fra ansiktet og sprayen. Det tar 3-4 spritz å dekke pannen, kinnene og kjeften. Vanligvis fungerer spritz bra, og jeg har en tåkefall på ansiktet mitt. Men noen ganger møter jeg også spørsmålet om dråper med væske kommer ut fra spritzer, noe som gjør det ubeleilig.

Denne innstillingssprayen er spesielt utviklet for fet hud. Selv om jeg har en tørr hudtype, e jeg plukket opp denne innstillingen spray som jeg ikke liker en dugg eller fet utseende. Opprettholde en matt effekt på huden min er mye mer foretrukket. Selv om tåken er væske så snart den faller på ansiktet mitt, fordamper tåken straks uten å smelte på sminken min.

En av mine store bekymringer med å bruke noen innstillingsspray var at det ikke skulle ødelegge min sminke. Innstillingssprayet danner en beskyttende film på sminken for å hindre at den blir ødelagt. Jeg fant at innstillingssprayen ikke hindret vanntett eller vanlig sminke.

Jeg fant ikke at innstillingssprayet faktisk bidro til sminke lenge. Selv når jeg har NYX-innstillingen, vil sminken min vare i 4 -5 timer maks. Så det gjorde ikke mye forskjell om jeg hadde innstillingen spray eller ikke på sminke min. Jeg prøvde selv det noen ganger i løpet av dagen da jeg hadde grunnlag, kompakt, øyenskygge, eyeliner og lip gloss. Etter 5 timer ble min grunn fading selv med innstillingen spray.

Innstillingssprayen gir en matt effekt på huden, som jeg liker. Men problemet er at det gjør huden min tørrere på grunn av alkoholinnholdet. Innstillingssprayet er godt å bruke til hverdagsbruk også. Innstillingssprayet har en veldig sterk kjemisk lukt, og det er ubeleilig for en stund.

Pros av NYX Matte Finish Setting Spray:

• Hjelper å gi en matt effekt på sminke. • 3-4 spritz av tåken er nok til å dekke panne, kinn og kjeve. • Det danner en beskyttende film på sminke. • Den er spesielt utviklet for fet hud. • Tåken ved å sette på sprøyten smusser ikke sminke. • Nyttig for vanntett eller mineralbasert sminke på huden. • Anstendig priset.

Cons av NYX Matte Finish Setting Spray:

• Noen ganger i stedet for tåke, det er dråper med væske som kommer ut fra spritzer, noe som gjør det ubeleilig. • Innstillingssprayen hjalp ikke med å holde sminkevaren vare lenger enn 4-5 timer. • Gjør huden tørrere på grunn av alkoholinnholdet. • Innstillingssprayet har en meget sterk kjemisk lukt, noe som er ubeleilig.

IMBB Rating:

3 av 5.

Skal jeg kjøpe NYX Matte Finish Setting Spray igjen? Nei, ikke å kjøpe dette produktet som det ikke har vært veldig nyttig. Har du noen anbefaling for et annet merke med å sette spray jeg kunne prøve? Jeg tenker på å ha en god primer for å unngå å bruke innstillingssprayet helt.

NYX Diamond Sparkle Lip Gloss Beige Sparkle NYX Twin Cake Powder NYX Tango med Bronzing Powder - Når Leopard får en Tan NYX Tinted Lip Spa Sake Urban Decay 'All Nighter' Langvarig Makeup Setting Spray Review NYX Dewy Fullfør Langvarig Innstilling Spray Review TRESemme Thermal Recovery Intense Reparasjon og Rehydrering Masque Tresemme Heat Defence Styling Spray Hårpleie: TRESemme Varmforsvarsspray Hårpleie: Dove Heat Defence Therapy Chanel Corrector Perfection Langvarig Concealer Urban Decay De-Slick Olje-kontroll Makeup Setting Spray Urban Decay All Nighter Setting Spray Best Makeup Fixing Sprays MUA Pro Base Fixing Mist

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: