Ola Bonita Chica er!

Hvor mange av dere er som meg og har et kjærlighetshat-forhold med leppeplaster? I begynnelsen som en tenåring var alt jeg pleide å ha på leppelys fordi jeg trodde leppestift var bare for eldre kvinner. Nå som jeg er en eldre kvinne, har visningspunktet mitt endret seg (haha!), Men min kjærlighet til leglans forblir fortsatt. Faktisk tilbrakte jeg nettopp en uanstendig sum på leppeplaster i Sephora, og jeg håper å få de anmeldelsene opp for deg snart. Til da er her en fantastisk overraskelse, en gave jeg mottok på Karvachauth fra svigermor i fjor, i India. Og det viste seg å være en av de beste leppeblankene jeg har eid! (Ja, jeg er søppel på å holde spenningen. Jeg har et dypt sittende ønske om å fortelle deg hvor bra det var, bra eller dårlig et produkt!)

Revlon Super Lustrous Lip Gloss er en) ekstremt glansfull og b) kommer i en praktisk gjennomsiktig plastemballasje med en vri av svart topp og gullakenter. Ok, så gjør mange andre leppeplaster. Men jeg blir bra juju fra denne klumpete, kuleformede tingen. Kanskje det ikke passer inn i den minste koblingen, men det er nok produkt der for å vare deg ganske lang tid. Jeg mener, mitt gjennomsnitt med en leppeglans er mindre enn en måned fordi jeg blir gal på en farge og bruker den hele tiden, men denne har sikkert vart! Applikasjonsstaven er lang og enden av den er ganske myk og fin også.

Produktkrav: Revlon sin nettside sier "Endelig en silkeaktig glans som øker hydrering og gir fuktighet for en fargerik, glamorøs glans i 12 nydelige nyanser."

Påstander:

ingredienser

Så har leglans selv et klistremerke på det som viser de viktigste ingrediensene, og det for meg gjør meg umiddelbart mistenkelig fordi jeg lurer på hva annet er her, som ikke er oppført, vet du? Men fordi jeg elsker dere, har jeg også fått alle ingrediensdetaljer for dere alle sammen. Så du kan alle lese og se om du er allergisk mot noe, eller ikke foretrekker en bestemt ingrediens.

Pris: Siden dette var en gave, aner jeg ikke hvor mye dette koster. Min svigermor kjøpte den fra India, så mitt beste gjetning er at det er lett tilgjengelig i India. Ulta viser prisen som USD 8,49, men for tiden er den på salg på deres hjemmeside for USD 5,09.

Min erfaring med Revlon # 260 Rosy Future Super Lustrous Lip Gloss:

Med dette produktet føler jeg at apoteket merkevarer har virkelig opped sitt spill når det gjelder sminke. Denne leppeblanken er som PHD av lip glosses og det er hvor alvorlig det handler om sin virksomhet. Mens jeg var imponert over leppelyset, var jeg ikke så imponert over den hvite klistremerket på den som ikke kommer av lett. Jeg vil at sminken min skal se pen ut, ikke som min fremtid 3 år gamle barn rev en etikett av den. Når det er sagt at denne leppeblanken gir meg ganske seriøse Angelina Jolie eller Megan Fox-lepper (selv om Emma Stone støtter disse leppeblankene som jeg ikke får fordi leppene hennes ikke er alt det), som er den sexigste spissen jeg kan be om. Den eneste tingen jeg må advare deg om er at disse leppeblankene ikke passer til fargen i rørene, eller farger som vises på internett. De er i utgangspunktet en litt ren og lett pigmentert, glansende glans, og de kommer ikke ut like lyse som de ser ut som på en fargeprøve. Så sjekk dem ut i butikken før du kjøper! Min svigermor elsker rosa så det er det hun fikk meg og det ser helt annerledes ut på leppene mine.

Denne fargen er en skitten rosa, og det er det det ser ut, men det er veldig forskjellig på. Applikatoren er veldig myk og gir en jevn applikasjon på leppene dine. Den fantastiske tingen om denne leppeblanken er at den ikke er klissete i det hele tatt, så jeg vil definitivt investere i flere nyanser av dette fordi hvem liker en klebrig lipglans. Mine lepper føler meg veldig fuktig da jeg spiser dette hele dagen, og de tørker ikke ut eller flager noe som jeg er forelsket i! Det varer til og med en enkel fire timer etter påføring som er en gud send for leppeplaster. Det er veldig veldig glans, det er skinnende og skinnende og vil legge til gnisten til arbeidet ditt eller kontorrekvisita. Jeg elsker gnisten det gir mine lepper! Det er som en enhjørning har licket leppene mine (haha! Jeg kan ikke leve uten min enhjørningsreferanse!) Jeg kan ikke klage på noen funky lukt fra dette. Jeg liker også at den har utløpsdatoen nevnt på toppen som er en ekstra bonus. Jeg liker virkelig den reflekterende reflekterende kvaliteten, og det gir generelt en god anstendig mediumdekning som i kombinasjon med den vakre flushen av farge det gir, og den tilsatte hydrering er en vinn-vinnerkombinasjon for meg!

Pros av Revlon # 260 Rosy Future Super Lustrous Lip Gloss:

  • Hydra
  • Ikke-klebrig
  • Ikke fettete
  • Masse produkt for pris!
  • Veldig skinnende og glansende (folk kan eller kanskje ikke liker shine-ne-ness)

Ulemper med Revlon # 260 Rosy Future Super Lustrous Lip Gloss:

  • Ikke sant til farge i rør

Ville jeg tilbakekjøpe eller anbefale Revlon Super Lustrous Lip Gloss i 260 Rosy Future? Ja og super ja!

IMBB Rating: 5/5

Revlon Super Lustrous Lipgloss Review Revlon Super Lustrous Lip Gloss - Super Natural & Eyeshadow Haul Revlon Super Lustrous Lip Gloss - Shine City Revlon Super Lustrous Leppestift Ginger Rose Revlon Super Lustrous Lipstick Rose Velvet Review, Strikker Revlon Super Lustrous Lipgloss Revlon Super Lustrous Lipstick 11 Revlon Super Lustrous Lipstick Revlon Super Lustrous Lipstick - Kaffepause Revlon Super Lustrous Leppestift Sassy Mauve

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: