Hei alle sammen!

I dag vurderer jeg et nytt splitter nytt leppeprodukt fra L'Oreales Infallible-utvalg. Nå, hver og en av oss elsker langvarige leppestifter, og vi har sett mange slike lignende produkter fra mange merker. La oss se hva som skiller dette fra hverandre, skal vi?

Pris: $12.99

Påstander: Dette er den langvarige, overføringsbestandige fargen du har søkt etter. Høyintensitetsfargen glir på med en fuktighetsgivende følelse som varer opptil 24 timer. Resultatet: dristige lepper uten uttørking og ikke nødvendig å søke på nytt.

Trinn 1: Påfør høy intensitetskvalitet for ekte fargebetaling som motstår overføring, fading og blødning. Trinn 2: Påfør Pro-Seal Balm for å låse i fargen og la leppene føle seg fuktig.

ingredienser:

emballasje: Disse kommer i slanke lange svarte rør, med gjennomsiktige lommer i den ene enden som inneholder leppeproduktet. Røret skruer i den ene enden for å avsløre en fotfot applikator som faller inn i "farge" -siden av produktet. Den andre siden åpner opp til den klare balsamsiden. Den har sølvbokstaver på den ene siden og skyggenavnet er skrevet nederst. Samlet sett standardemballasje for produkter med to produkter. Emballasjen føles ganske fin og det er ikke noe billig eller spinkel om det.

Skygge: Skyggen jeg vurderer kalles Passionate Petal. Det er en varm rosa og vil se nydelig ut på rettferdige til middels hudfarger. Dypere hudtoner bør prøve før du kjøper. Skyggen er ganske intens, rosa, og selve produktet er svært pigmentert. Det er ingen glimmerpartikler og dette er en matt skygge.

Texture / Formel: Fargesiden er en matkrem som er veldig vanskelig å bruke. De første par ganger slo jeg opp dette. Du bør passe på å ikke gni leppene dine etter påføring, ellers blir fargene fettete og tørre og flager lett av. Men hvis du bare holder den som den begynner den først som en blank struktur og legger seg til en matt, litt klebrig følelse. Etter det ville man bruke balsam som vil forsegle i fargen. balsam er en nydelig, lett fuktighetsgivende en. Den balsam har en veldig hyggelig duft til det og ville ikke være andre i det hele tatt. Kremet har en litt sterkere candy-like duft til den, men jeg merker meg ikke helt til jeg faktisk legger nesen på produktet.

Da jeg først kjøpte dette, ville jeg helt bare bruke den matte skyggen. Jeg trodde aldri at jeg ville like balsam. Men etter å ha fått dette, kan jeg ikke bruke produktet uten balsam fordi det er veldig ubehagelig. Du Bruk balsam på toppen og det gjør dette til et litt glanset produkt. Det er verken en pro eller en con, bare et ekstra stykke info. Det som imponerte meg mest om dette, er oppholdskraften. Jeg vet at de sier 24-timers slitasje, men dette er ikke sant. Det vil vare en hel arbeidsdag / fest på meg med litt fading. Du kan røre den opp med balsam eller mer av leppefargen. La meg gi deg et eksempel på oppholdskraften.

Etter å ha brukt det, påførte jeg leppebalmen etter 5 minutter. Da rørte jeg ikke på det for en god 15 minutter. Etter det ønsket jeg å se hvor mye det overførte og gniddet mine lepper hardt med det. Resultat? Det ville ikke budge. For å fjerne det, må du bruke en anstendig sminkefjerner og legge litt innsats. Men det føles bra at jeg investerte i dette flotte produktet. 🙂

Jeg har lyst til med dette, hvis du får den første applikasjonen riktig, kan du ganske mye bruke dette hele dagen uten problemer uten problemer. Så ta litt tid til å øve på å bruke dette på riktig måte, og du vil ha funnet et fantastisk leppeprodukt for livet. Jeg får definitivt noen daglige nyanser snart.

Fordeler av L'Oreal Paris # 111 Passionate Petal Infallible Pro-Last Lip Color:

● Klassisk emballasje. ● Ekstremt pigmentert. ● Super langvarig. ● Flikker ikke eller overføres. Småpartiet sprer seg ikke etter første oppstart. ● Nydelig nyanse for sommeren. ● Tilgjengelig i et godt skyggeområde.

Ulemper med L'Oreal Paris # 111 Passionat Petal Infallible Pro-Last Lip Color:

● Tricky å søke i utgangspunktet. ● Kan føle seg ubehagelig først.

Ville jeg tilbakekjøp L'Oreal Paris # 111 Passionate Petal Infallible Pro-Last Lip Color? Sannsynligvis ikke i denne skyggen, definitivt andre.

Vil jeg anbefale L'Oreal Paris # 111 Passionate Petal Infallible Pro-Last Lip Color? Ja, helhjertet.

IMBB rating: 4/5

L'Oreal Paris Violet Parfait Infallible Pro-Last Lipcolor Review L'Oreal Paris Infallible Stående Perfecting Foundation Loreal Paris Infallible Mislykkes aldri Naken Lipliner L'Oreal Paris Infallible Mislykkes aldri Eyeliner i Carbon Black Ansikter Ultime Pro Long Wear Lip Color - 05 Peach Blush MAC Prolong Wear Lip Farge - Varig Lust Lakme Aqua Shine Lip Farge - Scarlet Victoria's Secret Garden Passionate Kisses Hud Silkning Body Lotion Kroppsbutikken Color Crush Lipstick-Passionate Pink # 205 MaXfactor Earth Spirits Eye Shadow Rose Petal Review, EOTD

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: