Hei alle sammen!

Jeg håper alle har det bra. Jeg har vært så opptatt og fikk ikke tid til å skrive en anmeldelse, men endelig har jeg presset på en stund. Så i dag vurderer jeg Boots Simply Sensitive Gently Refreshing Toner. Jeg er egentlig ikke en fan av å bruke tonere. Selv med all sprøytenarkoman som skjer ved bruk av tonere, bruker jeg dem ikke i min hudpleie regime. Boots Simply Sensitive Gently Refreshing Toner er perfekt for meg. Etter bruk av denne toneren føler jeg nødvendigheten av å inkludere den i hudpleieregimet. Les videre for å få vite mer om denne toneren, og jeg håper denne anmeldelsen hjelper deg med å velge toner.

Pris: $ 4 for 200ml

Produktkrav:

Min erfaring med støvler bare følsom forsiktig forfriskende toner:

La meg snakke om huden min først, jeg har veldig fet og sensitiv hud med konstante breakouts. Det skremmer meg for å eksperimentere med nye produkter. Produkter som er ment for sensitiv eller akne-utsatt hud er i min komfortsone. Jeg har prøvd noen få tonere og jeg er ikke helt imponert.

Jeg har veldig sensitiv og fet hud og har alltid funnet ut at toner heller gjør huden min for fet eller gi meg breakouts og tette porene mine som forårsaker hudormer. Jeg er skeptisk til bruk av tonere på grunn av min hudtype, men da jeg fikk denne toneren, ble jeg forelsket i det.

Denne toneren hevder å være en mild forfriskende toner, og den oppfyller alle sine krav. Det er som å bruke vann på huden. Det blir absorbert i huden så godt og hydrerer huden perfekt uten at den ser fet ut. Jeg føler det gir den perfekte mengden fuktighet som trengs for en fet hud som min. Det gir også en forfrisket følelse og har ingen duft i det hele tatt.

Jeg finner at denne toneren gir en sunn glød til huden min. Du må bare bruke svært liten mengde av produktet for å få jobben gjort. Jeg prøvde å fjerne sminke min med dette, og det fungerte bra som en sminkefjerner også.

Emballasjen er veldig enkel og solid. Den kommer i en plastflaske uten spesiell dispenser, bare en vanlig åpning. Ulempen er at flasken er for stor til å bære rundt og hetten ikke er veldig solid. Denne toneren kan ikke være veldig egnet for de med tørr hud, men igjen avhenger det av dine preferanser.

Pros av Boots Bare Sensitive forsiktig Oppfriskende Toner:

• Det er rimelig. • Har ingen duft. • Ingen tilleggsfarge. • Forfrisker huden. • Kan brukes som sminkefjerner.

Ulemper med støvler Bare følsom forsiktig oppfriskende toner:

• Har parabener. • Emballasje ikke reisevennlig. • Ikke egnet for tørr hud.

Konklusjon: Støvler Simply Sensitive Forsiktig Oppfriskende Toner er ment for fet og sensitiv hud. Det gir den rette mengden fuktighet, forfrisker huden og gir den en sunn glød. Det kan også brukes som sminkefjerner. Denne toneren vil ikke være egnet for tørr hud.

IMBB Rating:

5/5

Ville jeg tilbakekjøp støvler bare følsom forsiktig forfriskende toner? Jeg ville kjøpe dette produktet igjen fordi det holder huden mykt hydrert og gir en sunn glød uten å tette porene eller forårsake breakouts. Jeg bruker det også som sminkefjerner.

Boots Expert Sensitive Gentle Forfriskende Toner Review Støvler Gurkasse Facial Wash Støvler Pretty Body Spray og Impuls Temptation Body Fragrance Støvler 17 Nail Xtras Crackle Top Coat Støvler Seawood Conditioner Støvler Essentials Tonet Lip Salve Vs Strawberry Lip Salve Støvler 17 Solo Eyeshadow Darkness Review, stikkord Boots Botanics Bathing Enlivening Body Polish Støvler nr7 fuktighetssug leppestift (nr 10,12 og 30) Støvler Essentials LipSalve Collection Støvler 17 Solo Eyeshadow Darkness Review, stikkord Støvler 17 Instant Glow Shimmer Pearls Støvler Soltan Solpleie Lotion Støvler Ingredienser Jordbær og Yoghurt Kroppskrubb Støvler Pretty Body Spray og Impuls Temptation Body Fragrance 6 hjemmelagde ansiktsskruer for sensitiv hud Beste fuktighetskrem for tørr følsom hud - Spør IMBB Kaya Skin Clinic Face Cleanser For Sensitive Skin Olay Complete Sensitive Day Cream Review MAC forsiktig med øye og lip sminkefjerner Himalaya Gentle Hydrating Face Wash Review Himalaya Herbals Gentle Exfoliating Apricot Scrub Review Olay Gentle Cleansers Forfriskende Toner Nivea Visage Forfriskende Rensemelk Victoria's Secret Pure Seduction Refreshing Body Mist Scholl Refreshing Foot Soak Himalaya Forfriskende Fruktpakke Topp 15 Hjemmelagde Face Toner Oppskrifter Topp 5 Skin Toner under Rs 200 Kiehl's Agurk Herbal Alcohol-Free Toner Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: