Hei jenter,

I dag vurderer jeg den andre leppebalmen fra Natio. Les videre for å vite mer om det.

Pris / Kvantitet: INR 295 for 4gms

ingredienser:

Påstander:Konditionering og dyp fuktighetsgivende leppebalmer med et snev av ren naturlig farge. Rik på nærende naturlige emollients, de kremete Shea smørformelforholdene og beskytter leppene. Lett tonet og fullpakket med vitamin A og E for å belegge lepper i søt, omtenksom farge. Tilgjengelig i seks rene, lykkelige nyanser.

Jeg tar på Natio Tinted Smile Lip Balm:

Emballasjen er det vanlige gjennomskinnelige slangen med vrikkelen. Det gjennomsiktige konseptet er bra fordi disse tonede leppebalmene er tilgjengelige i 6 forskjellige farger, slik at det blir lettere å finne i stashen hvis man har mer enn en av disse. Også du kan vite hvor mye som er igjen inne i røret bare ved å se på det. Hetten på toppen klikker stramt og gjør disse reisevennlige. Tekstur av denne leppebalmen er buttery og det glir som en drøm uten å slepe eller trekke. På grunn av den kremete tekstur, har den en tendens til å bløde i ekstremt varmt vær, så du må være forsiktig hvis du har på deg det på en veldig varm dag.

Skyggenavnet er Smile, og min tolkning av fargen var en lys rosa rosa skygge, men det har en tendens til å grave seg mot maroonen. En swipe gir riktig hint av farge til leppene, men hvis du prøver å bygge den opp, ser den kakeaktig ut. Lippene ser utrolig vakkert ut og gir den rette mengden hydrering. Det fukte leppene mine, men klarte ikke å helbrede chappiness.

Leppebalmen forblir ikke veldig lenge på leppene mine, kanskje 2 timer, noe som kan skyldes at jeg ikke sveiper den flere ganger. Selv om fargen er borte, men leppene fremdeles er myke. Det er ren, derfor vil ikke dekke noen lip pigmentering. Leppebalmen kan brukes over eller under leppestift for å gi fuktighet til leppene. Denne leppebalmen har en nøtaktig duft som kan være på grunn av Sheasmør. Det forstyrrer ikke mye, heller ikke det lengter lenge. På 5 minutter er det helt borte.

Den eneste og største kvalmen jeg står overfor med denne leppebalmen er at denne også inneholder mineralolje. Selv om det finnes noen fantastiske ingredienser som Sheasmør, jojobaolje og aloe som viser sin tilstedeværelse ulastelig ved å holde leppene godt hydrert. Oppsummerer fordeler og ulemper,

Pros av Natio Tinted Smile Lip Balm:

• Den gjennomsiktige vrid opp emballasjen som er hygienisk og reisevennlig. • Den glir uten problemer. Har en buttery tekstur. • Holder leppene fuktig og hydrert. • Nutty buttery duft som ikke hviler på lang etterpåføring • Kulen og fargen kan lett ses fra utsiden.

Ulemper med Natio Tinted Smile Lip Balm:

• Har mineralolje. • Blir litt i ekstremt varmt vær. • Flere swipes har en tendens til å få det til å virke unaturlig og kakeaktig. • Selv om det holder leppene fuktig, men ikke heler de lekkede leppene. • Har ikke noe SPF-innhold.

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefaler jeg Natio Smile Tinted Lip Balm? Nei for begge deler. Det finnes andre bedre alternativer til samme pris som mineraloljen.

IMBB Rating: 3,5 av 5

Natio Charm Tinted Lip Balm Natio Wellness Hand Cream SPF 15 Natio Giggle Tonet Lip Balm Natio Love Antioxidant Lip Shine Natio Giggle Tonet Lip Balm Natio Moisturizing Lip Balm SPF 30+ Natio Young Oil Free Moisturizer Best Tinted Lip Balms tilgjengelig i India - Brands & Range Burt's Bees Rose Tinted Lip Balm Glimmer Beauty Tinted Lip Balm - Natural Burt's Bees Petunia Tinted Lip Balm Pure Smile Choosy Lip Pack i fersken, Milk Review Gerard Kosmetikk Plum Crazy Farge Ditt Smil Lysende Lip Gloss Review Jovees fotkrem og skrubbe gjør føttene smilende med mykhet! Hvordan få et perfekt hvitt smil The Face Shop Smile Foot Peeling Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: