Hei herlige damer!

Håper dere alle gjør det bra. I dag har jeg kommet opp med en gjennomgang av et annet raskt reparasjonsprodukt. Det er Natio eye makeup remover kluter. Når vi kommer tilbake, sliten av en dag eller en natt, er det siste vi ønsker å gjøre, å fjerne all sminke og prep opp huden vår. Men hvis vi ønsker sunn hud, er det akkurat det vi må gjøre! Så det er flott å ha sminke av sminke, slik at den stubbige sminken kan fjernes enkelt og så kan vi fortsette med vårt doble rensingritual.

La oss se, hvis disse sminkefilene passer til regningen.

Pris: AUD 6,95 for 30 kluter

Produktkrav: En rask og effektiv måte å fjerne øyesminke på. Fjerner mest vanntett sminke og mascara. Lett på øynene. Beriket med agurkekstrakt, kamille og grønn te for å fukte og berolige øyet. Gurkekstrakt til å berolige, kjøle og fukte. Kamille til fast og myke. Grønn te - en naturlig antioksidant. Plasser tørkingen over det lukkede øyeområdet i 30 sekunder og sveip forsiktig over for å fjerne øyesminke. Ikke skyll. Følg med din favoritt Natio rengjøringsmiddel, toner og fuktighetskrem. Lukk limtetningen for å forhindre klutene i å tørke.

Min erfaring med Natio Eye Makeup Remover Wipes:

Denne øyemake-oppbevaringsservietter kommer i en standard tørkemballasje innkapslet i et mykt papir ytre belegg. Jeg liker det faktum at disse har en ytre dekning, da dette hjelper kluterne å holde seg fuktige for lenge.

Klutene seg selv er runde i form og tilstrekkelig fuktig. Tekstilens tekstur er som robust, myk bomull. Det er ikke glatt, og kanskje dette er grunnen til at jeg føler at disse klutene har liten, ikke-brennende skrubbehandling. Jeg føler at de er tilstrekkelige, ikke bare for øyet, men også for hele ansiktet. Jeg liker at de ikke har den rester av mineralolje som de fleste sminkefjernere har. Likevel vil jeg anbefale å vaske ansiktet grundig etter at du har brukt dem. Det fjerner de siste sporene av sminke og også sminkefjerneresten. Jeg vil rangere dem som et ganske anstendig produkt, over gjennomsnittet, men ikke perfekt.

Pros av Natio Eye Makeup Remover Wipes:

• Praktisk og lett å bære rundt • Gjør jobben sin • Ikke hard på huden • Passer for hele ansiktet

Ulemper med Natio Eye Makeup Remover Wipes:

• Dyrt

IMBB Rating: 4/5

Endelig dom: Jeg fant disse klutene å være et ganske anstendig produkt. De gjør hva de hevder, men ikke noe ekstraordinært. Jeg vil anbefale å kjøpe dem hvis du får dem på rabatt.

Sephora Vanntett Eye Makeup Remover Review Rimmel London Gentle Eye Makeup Remover Chanel Gentle Biphase Eye Makeup Remover Silky Girl Gentle Eye Makeup Remover Nivea Daily Essentials Ekstra Gentle Makeup Remover L'Oreal Gentle Eye Makeup Remover Kroppshandelen Camomile Gentle Eye Make-Up Remover Kara Makeup Removal Wipes med Tang og Lavendel ELF Makeup Remover Cleansing Cloths MAC Wipes gjennomgang og eksperiment Bare Essentials Cleansing og Make-Up Remover Wipes Hip Hop Instant Nail Polish Remover Wipes Natio Love Antioxidant Lip Shine Review, Swatch

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: