Produkt kjøpt av IMBB

Hei folk!

Jeg var på skyen 9 da jeg mottok pakken med godbiter IMBB, la meg få det. Jeg kunne ikke takke IMBB nok for å la meg oppleve noen av de fantastiske produktene som er ganske utenfor rekkevidde for meg. Den sponsede ordningen er en fantastisk ide, og jeg hjerter helt takk IMBB for deres generøsitet. Jeg vil starte med min mest favoritt blant partiet; det er dette leppepolsk. Jeg fikk skyggen Rosa Cadillac; la oss se hvordan det gikk.

Pris: $ 6,99 for 10 g

Produktbeskrivelse: Pout Polish i Pink Cadillac er en lys varm rosa tonet leppe condition balm som nærer samtidig gir en subtile hint av farge og en naturlig glans. Formulert med SPF 15 og naturlige oljer som mandelolje, Shea smør og Vitamin E, holder leppene beskyttet og fuktet låst inn. Tilgjengelig i 9 nyanser.

ingredienser:

Min erfaring med slank Makeup Pout Polish SPF 15 I Pink Cadillac 947:

Jeg var ekstatisk ved å se på det søte lille karet. Emballasjen er så fengende og nydelig. Karet har en skruehett som passer godt på plass. Det er super søt å bære det rundt. Skyggenavnet, ingrediensene og andre detaljer er gitt på klistremerket nederst. Badekaremballasjen er litt ubeleilig og uhygienisk, men jeg har ikke noe imot å bruke et q-tips.

Skyggen Pink Cadillac er akkurat som hvordan den dukket opp på merkevarens hjemmeside. Det er en lys rosa med røde undertoner til den. Det utfyller nesten alle hudtoner veldig bra. Den har også veldig fin rosa glimmer i det som er knapt merkbar og knapt viser på lepper. Denne nyansen har ganske god pigmentering, akkurat nok til å dekke leppepigmentering når det er lagdelt. Jeg liker å ha den ren, som en subtile hint av farge. Jeg finner ikke noe problem i å bruke det som. Jeg dypper vanligvis et q-tips for å søke i stedet for å bruke fingrene mine.

Det går veldig glatt på leppene og har en smøraktig tekstur. Jeg fikk ikke en tung, klebrig følelse i det hele tatt, og det følte meg utrolig lyst på mine lepper. Den har et fantastisk utvalg av ingredienser med nærende oljer, og ikke rart det fuktighetskrefter mine lepper godt. Det lukter kakao smør at jeg ikke er en stor fan av. Det drar en stund og fades bort. Målingen er blank, med et snev av rosa. Glansen forblir en god 2 timer uten å snakke og spise. Skinnet begynner å falme etter det fra hjørnene mens fargen forblir. Fargen ser veldig pen ut, selv uten glans, og holder seg lenge. Det må slettes av med sminkefjerner.

Dette kan brukes av seg selv når du er på en fridag fra leppestifter, eller til og med toppet på en leppestift også. Jeg foretrekker å ha på seg dette på egen hånd som jeg elsker å elske den subtile fargen. Det gjør at leppene mine ser friske og naturlige ut med et glimt av glans. Dette vil ikke gi full ugjennomtrengelighet selv om fargen ser veldig lys ut fra gryten. Et ekstra pluss er at det kommer med SPF også! Jeg kunne ikke vært lykkeligere med mitt første slanke produkt 

Pros av slank makeup pout polsk SPF 15 i rosa Cadillac 947:

• Nydelig emballasje per estetikk er opptatt. • En nydelig lys rosa med svake røde undertoner. • Denne fargen vil flate nesten alle hudtoner. • Leveres med SPF 15. • Føler ikke klissete eller tunge på leppene. • Gir en subtile hint av rosa å lage lepper ser naturlig ut. • Gir en nydelig blank overflate. • Bløder og overfører ikke minimalt. • Har jojobaolje, mandelolje, Shea smør osv. Som bidrar til å holde leppene fuktig. • Den etterlater en rosa fargetone etter at glansen forsvinner. • Emballasje er robust og reisevennlig (selv om søknad blir et problem).

Cons av Slank Makeup Pout Polish SPF 15 I Rosa Cadillac 947:

• Lukt av Shea smør som jeg ikke synes å like det, men nesen min har blitt vant til det. • Tubemballasje er uhygienisk for noen, selv om jeg ikke har noe imot å bruke et q-tips. • Tilgjengelighet.

IMBB Rating: 4.8/5

Vil jeg anbefale / gjenkjøpe slank sminkepudding polsk SPF 15 i rosa Cadillac 947? Jeg foreslår at alle skal gå for denne skyggen, da det er en veldig fin rosa, selv om pigmentering er ganske ren. Dette ville smette alle sammen etter meg. Det er en god avtale for mengden, og jeg er sikker på at jeg ikke vil fullføre denne potten når som helst snart. 😀 Men jeg vil gjerne utforske andre nyanser i deres enorme skyggeområde.

Slank Blush i Rose Gold Elegant sminke Au Naturel Palette gjennomgang, stryker - naken samling Slank Makeup Suede Blush Review, Swatch, FOTD: Naken Collection Slank Makeup Pout Polish Bare Minimum Slank Makeup Pout Paint Photos, fargeprøver Slank Makeup Oh Så Spesiell Øyenskygge Palette Review, Stikkord Pout polsk Bonaire Tinted Lip Conditioner Review, Swatch Pout Polish Chocolate Kiss 948, Perfect Plum 949 Karibisk samling bilder, fargeprøver Voksepakke med Aloe Vera: Ansiktshårfjerner Aruba Blush Review, Swatch, FOTD Lakme Lip Love Conditioner Charmed Lakme Lip Love Conditioner Bilder, fargeprøver Lakme Lip Love Lipstick Shades, Bilder Lakme Lip Love Lipstick Aphrodite Blush Bilder, FOTD Nivea Fruity Shine Pomegranate Tonet LipBalm The Body Shop Delipscious Tinted LipBalm Bilder Hvordan lage Tinted LipBalm hjemme MAC Tinted Lip Conditioner Fuchsia Fix Maybelline Glatt Farge & Pleie LipBalm SPF 16 Slank Makeup Caribbean Collection Photos, stikkord

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: