Produkt kjøpt av IMBB

Hei folkens 🙂

Etter at jeg leste alle de fantastiske vurderingene på Zoeva eye penn og børster, ble jeg igjen med en oppfordring til å våge inn i dette merket. For de som er ny på merkevaren, er en rask intro om Zoeva- det et Greman-basert kosmetisk selskap grunnlagt i 2008. De har også fantastiske, luksuriøse børster, bortsett fra sminke. Jeg brukte den veldig sjenerøse sponsede ordningen med IMBB som en mulighet til å oppleve det. Jeg har en lipcrayon fra Zoeva i skyggen "Second Chance." Denne serien av leppefargestifter har 5 nyanser å tilby, og jeg valgte denne nyansen. Det er ganske vanskelig å velge leppestifter på nettet og dommen må gjøres nesten blindt. Fargen kan eller ikke vises som forventet. La oss se hvordan denne gikk.

Pris: 5,71 euro eller 597,50 INR for 2,8 gm.

Produktbeskrivelse: Zoeva Lip Crayon er en tynn leppestift blyant med en super lys og kremaktig formel. Den er utviklet i fem naturlige, men glamorøse nyanser som gir leppene skarpe farger og en fin skinnende finish. Dette produktet er også veldig glatt, da det smelter naturlig som smør på leppene dine for en synlig myk og plump effekt.

Fordeler:

 • Infundert med perlepulver, vitamin E, jojobaolje og kamille som sikrer glatte, plumpede og fuktige lepper.
 • Tilgjengelig i fem naturlige nyanser.
 • Sikker og dermatologisk godkjent.

Min erfaring med Zoeva Lip Crayon Second Chance Leppestift blyant:

emballasje:Denne leppekryssen kommer i en svart farget kartong som detaljer som navn, ingrediensliste er nevnt. Det indre laget av kartongen er farget med skyggen av leppekritikken som ser veldig pen ut. Kroppen på leppefargeblyanten er jet svart i fargen, med det fargekodede båndet på bunnen. Luken skjønt, er ikke solid nok og kan falle av når den holdes i vesker; så man må ta oppmerksom på det. Det eneste som er at leppepennen skal skarpgjøres. Dette fører til produktspild, og siden blyanten er veldig myk, må den skjerpes med ytterste forsiktighet for ikke å ende opp med å bryte opp produktet.

Skygge:"Second Chance" som per nettsiden skal være coral beige. Jeg var lokket til å kjøpe dette først etter at jeg sjekket ut nettsiden, men i virkeligheten viste det seg å være en blek n * de med svært små korallhint. Koralltipsene supplerer ikke varme toner, og det pleier å vaske meg ut. Denne leppekryken er fri for glimmer.

Tekstur:Jeg kan fortsette om hvor fantastisk teksten til denne leppepennen er. Det er jevnere enn smør jeg antar. Det er creamiest av alle leppestifter jeg eier. Det glir bare uten å måtte bruke selv den minste innsatsen. Det er absolutt kremaktig og myk; føles veldig lett på leppene. Den gir en halvmattig finish og kan blottet for å få et helt matt utseende.

pigmentering:Det er sinnsykt pigmentert for en n * de! I en sveipe dekker det meste av pigmenteringen, og det er ikke nødvendig å lagre det på. Denne skyggen fletter ikke min rene, varme hudtone, og det pleier å vaske meg ut når jeg bæres alene. Jeg har en lys leppeforside eller blott en lys leppestift og bær den på toppen; Det er en annen historie helt. Det kommer ut som en helt ny nyanse selv.

Lukt og smakPer nettsiden er den helt fri for enhver smak eller lukt!

Oppholdsstyrke:Varte i ca 2 timer maksimalt på mine lepper, når de bæres alene og litt mer enn det når de bæres på toppen av en leppeforing. Det overfører på grunn av sin kremete tekstur, men mindre enn jeg forventet. Så, jeg er fornøyd med det aspektet. Dette fargestoffet smelter bort som smør på lepper, men bløder ikke eller kremer. Det fukte leppene mine godt når jeg hadde på seg det alene. Takket være formuleringen!

Til slutt er jeg veldig glad over denne leppepennen og jeg kan ikke takke IMBB nok!

Fordeler med Zoeva Lip Crayon Second Chance Leppestift blyant:

 • Flott emballasje.
 • En veldig god ingrediensliste. Fri fra mineraloljer, parabener og paraffin.
 • Tekstur er buttery myk og kremaktig.
 • Pigmentering er nydelig!
 • Den glir på leppene (selv om leppene ikke er grundig eksfoliert).
 • Det føles ekstremt lett på leppene.
 • Gir nesten full dekning i en enkelt sveipe.
 • Fri fra glimmer.
 • Tilgjengelig i fem nyanser.
 • Fuktighetsgivende.
 • Fri for enhver lukt eller smak.

Ulemper med Zoeva Lip Crayon Second Chance leppestift blyant:

 • Denne skyggen vasket meg ut. Det vil ikke utfylle dusky skjønnheter og folk med varme hudtoner.
 • Blyant trenger å bli skjerpet, og omsorg må tas mens du skjerper fordi produktet er super mykt.
 • Tilgjengelighet kan være et problem.

IMBB Rating:

4/5 (ville ha vært en 5/5 hvis skyggen hadde smigret meg).

Vil jeg anbefale Zoeva Lip Crayon Second Chance leppestift blyant?

Dette spekteret av leppepennene er en godbit! Men jeg vil ikke anbefale denne skyggen, da jeg tror dette ikke vil passe indiske hudfarger. Det er andre nyanser som kan bli plukket etter inspeksjon av nyanser tett 😛 som min viste seg annerledes enn det syntes å være. På det hele tatt er dette et ganske godt kjøp.

Zoeva Rose Golden Luxury Brush Set kan være din beste julegave Zoeva Good Karma Graphic Eyes + Beste Lip Crayons å velge mellom Vær en Bombshell Hot Damn Lip Crayon LipIce Classy Orange Lip Crayon - Det er nytt! L'Oreal Glam Shine Balmy Gloss-912 Peach Pleasure Bite Beauty Matte Creme Lip Crayon i Gavi Bite Beauty Butter Cream Lipsticks NARS Velvet Matte Lip Pencil - Cruella NARS Dragon Girl Velvet Matte Lip Pencil Kryolan Lip Pencil i 908 MAC Beet Lip-blyant

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: